Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Asi tak, ale ty diody neměly by se použít 4 ks? 2 na to aby se ti nerozsvítila kontrolka na palubce a neměly by být ještě 2 diody na propojce mezi mlhovkou a brzdovým světlem? Zkoušel jsi, když jsi rozsvítil mlhovky jestli ti nesvítí i brzdový světla? :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Aby se neřeklo, že se nic nedělá, tak minulý měsíc jsem si udělal dvojitá brzdová světla (mlhovky teď fungují i jako brzdovky a inspiraci jsem vzal u Kolageho) a tento měsíc proběhla výměna oleje s filtry, opraven výfuk (spona mezi prvním a středovým dílem byla prasklá, teď už je konečně ticho a motoru se opět vrátil tah), vyměněny lanovody ruční brzdy + vyčištěny bubny a opraven jeden samostav. Ještě mě čeká výměna tyček stabilizátoru, manžety řízení, spojovací tyče a geoška :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Moc děkuji, no jsem rád, že tyto věci budu mít hotový a doufám, že teď s řízením budu spokojený ;) , jinak před chvílí za mnou byl kamarád co mi to mění a říkal, že jsou ještě špatný spodní čepy, uložení stabilizátoru, levá přední pružina je prasklá (naštěstí má náhradní použitou, to bude jen dočasně) a už začínají trochu téct tlumiče, takže mě čeká do budoucna ještě výměna podvozku a říkal, že vše na podvozku je ještě původní, takže stáří dílů bylo 14 let a mají za sebou 212 000 km :)

MiR: ano vidíš dobře, vzal jsem plné silentbloky :palec: a taky mě to štve s tím srazem, ale moc mi to nevychází, příště už to snad výjde ;)

Jinak teda teď měním SB na přední nápravě (plné z Audi TT), tyčky stabíku, uložení stabíku, řídící tyče s čepama, spodní čepy, manžety řízení, horní uložení předních tlumíčů, dorazy na zadní nápravě + ta pružina + GO se bude dělat ;)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

To se fakt musel divit, protože já se pořád nestačím divit a pořád si říkám, proč jsem s tím otálel tak dlouho :palec:

Jinak jsem byl dneska na STK a emisích a prošel jsem, sice to bylo o fous, protože i po výměně lanovodů mám pořád špatnou ruční brzdu (prý oválný levý buben), ale dal mi to protože byl na víc jak 100% spokojenej s podvozkem a říkal, že u staršího auta ho v tak dobrým stavu dlouho neviděl :palec: (musím tam ale po opravě těch bubnů znovu zajet a on mi to v rychlovce na válcích jen přeměří jestli bude vše OK) :) . Co se týká emisí, tak tam byli taky nadmíru spokojeni a říkali, že motor v lepší kondici být už ani nemůže (hodnoty jsem měl jako u fungl nového motoru) což mě velmi potěšilo ;)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...