Kolage Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 to máš teda fakt tejden blbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 to máte pravdu, je to fakt tejden blbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Marto jestli nebude lepsi jezdit do prace busem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 Jenom to ne, protoze se mi nechce zmrzat a pak uz ani nevim, jak se v nem sedi :D . No kdyz jsem jel ted do prace, tak se nic nestalo, tak snad uz zadna pohroma neprijde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 tak s tim busem jses na tom stejne jako ja to radsi pujdu pesky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 kony to mate pech teda jak ty tak Kolage tak snad jste si to uz vybraly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 No je to opravdu nějaký začarovaný, ale Kolage je na tom o dost hůř... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Obavam se ze tak rychle to nepujde, ale nezlobil bych se kdyby to slo tak rychle, nejlepsi by bylo, kdyby do me ze predu napr. nekdo nacouval :D Stačí říct, tažný na Fabii to zmákne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Stačí říct, tažný na Fabii to zmákne Hele, to bych taky potřeboval tvoji Fabii i s tažným. Do mě nacouval nějakej vosel a samo ujel, takže mám teď komplet přední nárazník na lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 A k čemu by ti teď byla, když už máš předek načechranej? :D Ale teď vážně, lidi jsou kokoti, jediná možnost jak uchránit auto je mít ho zavřený v garáži a nikam s ním nejezdit, ale od toho ty auta přece nemáme, že jo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 A k čemu by ti teď byla, když už máš předek načechranej? :D Ale teď vážně, lidi jsou kokoti, jediná možnost jak uchránit auto je mít ho zavřený v garáži a nikam s ním nejezdit, ale od toho ty auta přece nemáme, že jo :) Bohužel, lidi jsou děs. Já sice mám havárku, jenže tam mám spoluúčast 3 tis, což je asi tak cena za nalakování nárazníku, takže si to stejně cálnu ze svýho. Lidi mě fakt s..ou Konny : přeju brzké uzdravení octy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Stačí říct, tažný na Fabii to zmákne Že by jsme to nějak udělali :P , ne to nejde, vyšší pojistka a body dolů za to nestojí Bohužel, lidi jsou děs. Já sice mám havárku, jenže tam mám spoluúčast 3 tis, což je asi tak cena za nalakování nárazníku, takže si to stejně cálnu ze svýho. Lidi mě fakt s..ou Konny : přeju brzké uzdravení octy Díky, snad to tento měsíc bude spravený, čekám jen na peníze a pak se do toho pustím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Díky, snad to tento měsíc bude spravený, čekám jen na peníze a pak se do toho pustím :) Hele na peníze já už čekám asi tak 11 let, jenže se nějak nedaří, prostě zaměstnavatelé jsou vždycky jiného názoru než já :lool: :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Heh, tak to jsme dva, já sice čekám kratší dobu (asi 4 roky), ale pořád ne a ne aby přišly, každý měsíc chodí jen po trochách a to ještě ne v takové výšši, jakou bych si předsavoval :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 (upraveno) Heh, tak to jsme dva, já sice čekám kratší dobu (asi 4 roky), ale pořád ne a ne aby přišly, každý měsíc chodí jen po trochách a to ještě ne v takové výšši, jakou bych si předsavoval :lool: :lool: No právě ty trošky co choděj každej měsíc nebudou nikdy v takový výši dle našich představ, páč potom už by to nemohly bejt trošky, alespoň podle mojí představy Upraveno Únor 5, 2012 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Přesně tak, to už by nebyly trošky, ale přinejmenším velký trochy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 Tak už se to pomaličku doma začíná scházet, dnes přišel parkovací asistent, nárazník je rozjednaný, pak ještě sehnat lištu nárazníku a ty lišty pod zadníma světla (to vše budu muset koupit asi nový, protože použitý se mi nedaří sehnat), lak a bude se moct skládat Jen mám ještě dilema s lakováním těch senzorů, v návodu se píše že se můžou lakovat tenkou vrstvou laku a tady mi bylo doporučeno to nechat společně s nárazníkem nalakovat u lakýrníka, ale kamarád který je celkem machr přes auta (i s lakováním má dost velký zkušenosti) mi řekl, že by to bylo lepší sprejem, že prý udělá tenší vrstvu než pistole u lakýrníka. Samozřejmě i lakýrník si může nastavit jemný rozprach, ale prý ta barva bude zase matná... :o . Tak teď babo raď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 (upraveno) neni to zbytecny na sedan davat asistenta nebo hatchback nebo jak se tomu rika :) Upraveno Únor 14, 2012 uživatelem mazliik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 Jako důležitý to není (to samí platí i u combi ;) ), ale jako pomocník určitě není k zahození :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 u combi bych to chapal vic :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 bych řek že neni u combíku sem couval jak das a u octavie co mám ted v sedanu tak cou vám pomaleji a opatrněnji tak nevim ale u kombíku sem couval na bomby mezi auta všude u sedanu si to nelajznu u toho kombíku vidím hranu aujta prostě mě se líp couvá z combíkel ale na sedana už sem taky zvyklej ale opatrněji a pomaleji Konny - paráda jen tak dál ať už to máš hotový a určitě pěkný tak si ty senzory stříkni sám spreyem nebo řekni tomu kamarádovi at ti stříkne a nárazník dej normálně k lakírníkovi ..podle mě si myslím že ten lakýrník udělá větší vrstvu laku na ty senzory než ty spreyem ale nevim můj názor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 (upraveno) S combíkem jsem nikdy necouval, ale na délku je nastejno jako sedan, takže couvání nemůže být nijak horší jako u sedanu , každopádně u každého většího auta je to dobrý pomocník ;) . Co se týká toho lakování, tak si taky myslím že sprej udělá tenší vrstvu než lakýrník v lakovně (i ten kamarád mi to potvrdil), ale jistej si pořád nejsem..., nejlepší by bylo kdyby sem někdo napsal, kdo nějaký senzory lakoval, tak čím (sprejem nebo u lakýrníka) a jak ty senzory po nalakování fungují :) Upraveno Únor 14, 2012 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 jj, odhad se sedanem je daleko horší než kombík ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 15, 2012 Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Marto tak vidim ze se zde zacina pomalu neco dit tak drzim palce at to mas co nejdriv v cajku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 No Mišo, jde to pomalu, ale pokud půjde vše tak jak má, tak příští víkend bych už to vše mohl montovat na auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Dnes proběhl ve Vyškově mini srázek a tak sem dávám nějaký foto. Pokecali jsme (já, MiR a Kolage), počasí taky pěkný, ale hlavně jsme konečně viděli Kolageho octu a musím říct, že ji má fakt pěknou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 (upraveno) Vlastik ji ma opet a zase nalestenou :D Upraveno Únor 25, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Leštěnkář :lool: Škoda, že jsem nemohl přijet :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Je to škoda Peťo, ale neboj za chvíli uděláme zase nějaký ten sraz a Vlastik ji měl fakt pěkně naleštěnou, zato já jsem se na leštění vyprdl :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.