Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Pekny, ja si myslim ze ti pisnou at ju posles zpet a oni poslou novou a nebo mozna sezenou od vyrobce jen to tesneni-podlozku a poslou ti ji gratis skoda jen te prace ,ale tu stropnici nebudes muset zdelavat celou dole ze?? bude stacit jen ten zadek odehnout myslim :) neutahls to nejak moc?? :D

Odkaz ke komentáři

Anténu Mišo posílat zpět nemusím (naštěstí), psal mi že mi pošlou nové těsnění až ho budou mít, teď ho nemají skladem, protože to vždy nechávají vyrábět podle toho, kolik mají antén. Co se týká stropnice, tak nevím jestli bude stačit povolit jen zadní část, bojím se abych ji potom nezlomil... a co se týká utažení, tak jsem ji utáhl dost, aby se nehýbala, ale to by na to těsnění nemělo mít vliv, toto je spíš nějaká výrobní vada (např. vyrobeno z nesprávného materiálu atd.) :)

Odkaz ke komentáři

JJ stane se, o kvalitní věci je dnes nouze :( , jinak díky Peťo :palec: , ale asi to nebude potřeba, protože mi dnes, tak jak majitel firmy slíbil napsal, jak se věci mají a zítra mi pošlou nové těsnění a oni si to potom budou vyřizovat s firmou, která jim to vyrábí, takže komunikace a postoj Correct.cz hodnotím na výbornou :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak jak jsem slíbil, tak sem dávám ten návod :) . Lampičky jsou komplet napojené na přední stropní lampičku, tzn. (+) a (-) aby se daly rozsvítit a taky jsem z přední lampičky zapojil i spínané (-), tj. když otevřeš dveře.

Samotné lampičky se musí trochu upravit, tj. připájet káblík s usměrňovací diodou (to proto, aby se ti při rozsvícení lampičky nerozsvítila i přední), na který se připojí právě to spínané (-). Ještě je potřeba u originálního zapojení lampiček prohodit plus a mínus, ale ty jsi si je dodělával, tak jsi třeba zrovna tu polaritu trefil a nebudeš muset nic přehazovat, jinak budeš muset napájecí káblíky prohodit.

Vypadá to složitě, ale nic na tom není, stačí dotáhnout jeden káblík a upravit samotné lampičky (viz. foto) ;)

post-107-0-72027700-1346438921_thumb.jpgpost-107-0-10094400-1346438939_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mooooc pěkný kluci :lol: já tam ted budu ládovat akorát kočárek :D

Kočárek je taky super náklad :palec:

Aj ten kočárek tam vpohodě dáš!!!Kluci máte super štelovací podvozky! :D :palec: :D Co to je za značku? Řekl bych tak "HaP" ?? (Hlína a Pec) :lol: Jooo, Octávka je Octávka = obrovitánský kufr, taky jsem spokojen (mám teda combi, ale spokojen!) ;) B)

Přesně tak, podvozek je HaP a je perfektní, nemůžu si ho vynachválit :D . Během chvíle je to stočený dolů a když mě to přestane bavit, tak je to zase během chvíle vytočený nahoru :lol: A velikost kufru je opravdu perfektní, co vím už teď, že další auto bude mít podobně velký nebo i větší kufr ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...