Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Děkuji vám, jo děda se o ni fakt dobře staral a já jsem moc rád, že mi zůstala v rukou, rád se s ní vždy projedu (na Š120 jsem vyrůstal) :palec: . Před cca 15 lety se dávaly nové přední a zadní blatníky, prahy, podlaha, sloupky, nový lak a GO motoru, takže podle toho i tak vypadá, vše je zdravé a perfektně fungující ;)

Odkaz ke komentáři

Díky, já jsem na Škodárně taky vyrůstal :) . Doma jsme měli Š105 (M-typ), já jsem s ní potom jezdil jak jsem si udělal řidičák (lepší auto na naučení neznám :palec: ) a pak jsem přešel na Octu, ale rád vzpomínám na ty léta, co jsme škodárku měli doma... Při jízdě s užovkou se mi ty vzpomínky zase vracejí a je to fakt paráda, je to takové nevšední ;)

Odkaz ke komentáři

Tak si jí hlavně udrž co nejdéle :palec: a jednou jí zdědí tvoje ratolesti (jestli sou)

co já bych za to dal kdyby sme měli doma takovou krasavici a jednou by mi jí tátat nechal :wub: táta měl kdysi rapida červenýho s chrom nárazníky atdd vymazlenou moc pěknou a pak jí prodal a do dnes toho lituje že si jí nenechal

Odkaz ke komentáři

Neboj, držet si ji určitě budu, už hodně lidí se ptalo, jestli ji budu prodávat, tak jsem vždy řekl a říkat budu, že zůstane doma, popř. s ní budu časem jezdit na nějaký srazy :palec: . Ratolesti zatím nemám, ale až budou, tak snad se časem užovky újmou... :) . Co se týká rapida, tak je to určitě škoda, teď by se ti taková škůdka hodila, já na tu naši taky vzpomínám a kolikrát jsem si říkal, proč jsme ji prodávali.

Jinak před asi 2 roky jsem tu naši Škodovku viděl a rovnou i vyfotil, ale měl jsem smíšený pocity :huh: . Z jedné stránky jsem byl strašně rád, že pořád jezdí, ale z druhé stránky jsem byl smutnej, že ji novej majitel přestříkal sprejem!!! a navíc byla i dost dobitá..., když jsme ji prodávali, tak to byla leštěnka :(

post-107-0-24966200-1371492234_thumb.jpgpost-107-0-41825700-1371492252_thumb.jpgpost-107-0-57177400-1371492274_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Původně byla taky bílá (bílá ledová 1001), taková barva jaká je na střeše a na zbylých poklicích. Předtím to byla fakt pěkná škodovka, udržovaný lak, poklice taky v barvě auta, nikde neobouchaná, fakt v pěkným stavu. Při prodeji jsme ji dali do bazaru, který je zaměřený na Škodovky a ze všech škodovek ta naše byla za druhou nejvyšší cenu a po 3 dnech byla prodaná (prodávali jsme ji přes komisi nebo jak se tomu říká), tak to o něčem svědčí... :)

Odkaz ke komentáři

Jak už tady napsali MiR a Garrett, tak dnes proběhl malej Vyškovskej srázek, kde jsme si jako vždy příjemně pokecali a celé jsme to zakončili spanilou jízdou na kofolu :palec:

PS: na poslední fotce je MiRovo náhradní vozidlo, které sebou vozí kvůli případné poruše na cestě (lékárnička pro vyšší bezpečnost samozřejmě nesmí chybět) :lol::palec:

post-107-0-34345800-1372020692_thumb.jpgpost-107-0-63042100-1372020705_thumb.jpgpost-107-0-41975900-1372020717_thumb.jpgpost-107-0-21517600-1372020731_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

hezké kilometry :) já bych řekl že sloužit dlouho bude zdali se o ní pěkně staráš tak ti oplatí tím že sním budou jezdit ještě tvé děti jednou :) a ty budeš nadávat jak ti to auto ničí, tak jim ho sebereš a budeš si jí dal opečovávat jak veteránka :palec: a jednou za 40let jí vezmeš na sraz a každej t jí bude závidět až budou vzpomínat na starý dobrý časi jedničkové octáky :wub:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...