Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Lukas605: až budu mít nějaký zkušenosti, tak dám určitě vědět jak to svítí ;)

kingdave: při té generálce jsem myslel, že TRW bude dobrá značka, ale jak vidím, tak jsem se spletl (slyšel jsem na TRW už více negativních ohlasů) a jelikož mám zadní SB na přední nápravě právě Lemforder a jsou pořád v pořádku a na tuto značku jsem i slyšel chválu, tak nebylo co řešit a jsem u této značky i do čepů, tak snad budu mít na delší dobu klid ;) .

Ohledně toho faceliftu, mě osobně se líbí předface a RS face (klasický face se mi moc nelíbí) a jelikož mám RS nárazník za luxus cenu a můj nynější přední nárazník už toho má hodně za sebou (odřeninu a několik prasklin, ale ne mou vinnou), tak mám v plánu předek předělat na RS vzhled, protože zadní část mám celou taky předělanou na facelift, tak ať to ladí ;) .

Ohledně těch světel, sice jsou bez mlhovek, ale co jsem se včera díval, tak podle mě půjdou celkem lehce dodělat, stačí za pár stovek koupit rozbité face světla nebo z anglické octy (tam jsou podle mě ty mlhovky stejný) a jen to přehodit... ;)

surfman: po generálce přední nápravy budeš mít úplně jiné auto a pokud dáš díly od Lemforderu, tak budeš určitě spokojenej :) . Ohledně světel, tak jsou to origo světla, která mají najeto jen 55tis km, takže jsou skoro jako nový, proto jsem je vzal i když nemají mlhovky, které jak už jsem psal víše půjdou podle mě celkem lehce dodělat, neorigo světla bych nechtěl...

Martin_TDi: Jo žárovky vypadají dobře. Chtěl jsem původně nějakou levnější variantu, ale když se naskytla možnost mít značku Nokya (už jsem dříve nad žárovkama od této značky přemýšlel), tak nebylo co řešit, teď se ještě uvidí, jak budou svítit v mlze ;) . Jinak díky za ty palce, potřeba budou, protože nejradši bych už to měl předělaný, ale bohužel finance na to pořád jaksi nejsou :( , takže se musí postupně... :)

Odkaz ke komentáři

Konny slysis jo ? Prodej rs naraznik svetla atd....kup jeste zpet zadni predface naraznik a svetla a hlavni bude, ze ostatni jsou nadseni :-D

Za me bych asi rs naraznik nedaval ;) ale je to TVE AUTO. Takze si to udelej jak ti to vyhovuje ;) kdyz tak sezen svetla z anglicana a predelej vnitrky svetel

Odkaz ke komentáři

Vy mi ale dáváte... :D Když do mě před pár lety zezadu ťuklo jedno auto, tak jsem se rozhodoval jestli dát opět předface nebo face nárazník a téměř každý tady, kdo se zúčastnil diskuze říkal, ať dám face a pak předělám i předek a teď když chci ten předek dodělat (i když to nebude hned), tak zase ať nechám předface, já se z vás asi pos... :D .

Předface se mi samozřejmě líbí a vím, že už jich moc nejezdí, ale když už mám zadek face (auto po tomto hodně omládlo a mě se teď zadní část hodně líbí), tak jsem pevně rozhodnutej, že předělám i předek. Na léto chci koupit nějaká pěkná 16" nebo 17" kola a nynější 15" liťáky si asi nechám na zimu a když dám face předek s RS nárazníkem a lišty i s maskou dám do černé, tak si myslím, že by to mohlo být k světu ;)

Odkaz ke komentáři

Každý vzhled má něco do sebe a i když mě osobně se předface předek líbí, tak by to už chtělo změnu a aby to ladilo i s tím zadkem, tak asi není co řešit a dát RS předek, ale jak už jsem dřív napsal, půjde to pomalu, ale jelikož si chci octu nechat ještě hoooodně dlouho, tak je mi jedno, jestli to bude za měsíc nebo za rok... ;)

Odkaz ke komentáři

Tak přesně toto řeším i já, kvalita dnešních aut už není to co bývalo a taky chci abych si mohl to další auto předělat na plyn, což u nových turbo motorů moc dobře nejde, tak proto zůstane octa co nejdéle doma... ;)

Jinak jsem teď přes víkend zjistil, že mám shnilé přední části prahů, musel jsem zvednout přední část auta za prahy, abych mohl dát pod nosníky stojky a ty prahy se mi začaly bortit, takže příští rok bude muset projít octa trochu větší renovací, tzn. oprava prahů (vyvaření), nové blatníky a asi dojde na kompletní předělání toho předku na RS vzhled + bych nechal i nalakovat kapotu, prostě když už se to bude dělat, tak pořádně ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...