kraclik Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 (upraveno) na mlhovkach to byl jen zbytek z predniho okna a zatim to tam vydrzelo co se tyce tourky, tak je to zaklad + paket tour plus, metla,dalka, vyhrevy sedadel, mlhovky, hagusy, zadni oteviraci loketka a mech zab. zatim dokoupeno a instalovano: nova zimni kola, kaslik na neorigo radio, bocni listy, gumotex. koberce, sroub a polystyren do kufru pro rezervu, hever, guma proti necistotam v motoru, folie Lumar, protipruvanove plexi, kryty vnitrnich prahu, nejake to zabezpeceni, kasliky pod obe sedadla, radicka elegance, oteviraci prihradka v palubce, chromove otviraci kličky, zasterky p+z v planu je : lakovani zrcatek+ klik, jumbo box, polepy sloupku, park asistent, intenzita osvetleni palubky, osvetleni odrazek ve dverich, zklimatizovani a osvetleni schranky pred spolujezdcem, 16"vegy, prihradka na bryle, FL vypinac vystranych , tempomat, chip jednotky pro lepsi prubeh vykonu a momentu no a to by asi pro zacatek stacilo Upraveno Únor 26, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Tak to si do toho šlápnul pěkně teda... :D Tolik věcí jsem na autě snad ani neupravoval, nedokupoval co Ty... Asi se budu muset polepšit... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 (upraveno) tourka je tatikovo to vis na RS toho moc delat nemusis, tohle je holatko, ale chceme to udelat na nejakej slusnej zaklad. tu tourku ocesali jak blazen. nema to ani kapsy zezadu na sedadlech a kdyz tam byly cerny vnitrni kliky, radicka a otevrenej kaslik v palubce..to byla hruza- zachranovala to jen ta vune noveho auta. ted jeste hodne mlati do oci ta zrcatka a vnejsi kliky. hned jak bude stabilneji nad 10 stupnu, mu je postrikam barvickou a pak se trosku pustim do svoji Upraveno Srpen 7, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 No gratuluju k 2 OII teda ta tour je fakt holátko ........ jinak s modrou jsi pěkně postoupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Octaviak_TDI Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Všimol som si,že máš aj píšťale proti zveri :D .Funguje ti to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 A jak to chceš poznat? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Octaviak_TDI Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 či stretáva nejakú zver okolo cesty a ked ide okolo či sa snaží od cesty rozbehnúť čo najdalej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Proc si nedal do laku i bocni a zadni listy, kdyz uz si lakoval tu predni?? :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Proc si nedal do laku i bocni a zadni listy, kdyz uz si lakoval tu predni?? :smich: byl to jen pokus,jak to pujde a jak to bude vypadat, abych kdyztak nezk.....l vše, jinak ten zbytek prijde snad na jare ci v lete. planuju parkovaky, tak premyslim o zmene narazniků...uvidime Všimol som si,že máš aj píšťale proti zveri .Funguje ti to? mam pocit, ze to nefunguje. nic nikam neutika, nic nedela, jen stoji a cumi, ale od doby, co to vozim, jsem nic nestretl ( tuk, tuk, tuk) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 No gratuluju k 2 OII teda ta tour je fakt holátko ........ jinak s modrou jsi pěkně postoupil diky za modrou tourka je holota, ale za ty prachy pro starsiho nenarocnyho cloveka to jde a byl leasing s nulovym, tak dalsi prachy doma jinak kdybych tolik nenajezdil, tak bych bral tu tourku i pro sebe, sice bych tam dodal nejakou vybavu a dodelavky navic, ale cenovka by byla myslim stale zajimava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 (upraveno) male vyroci 90 000km jako darek dostala servis a stropni svetlo ze Superba jen dotazek....cervene diody sviti kazda trochu jinym smerem - je to tak spravne? Upraveno Leden 26, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 (upraveno) diky dnes jsem do parkovacek, osvetleni nastupniho prostoru, osvetleni kufru a stropnich svetel namontoval zarovky OSRAM COOL BLUE W5W - efekt velice dobry, na diody to nema, ale take je to nekolikrat levnejsi. V autokelly 41kč- na octaviaclub 37kč do potkavacich jsem koupil vylepsene OSRAM NIGHTBREAKER PLUS -na octaviaclub 531kč Ad. foto - pohled zpredu- v pravych jsou COOL BLUE Upraveno Březen 13, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Duben 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 (upraveno) tak par mensich novinek. MF kozeny volant, kozena radicka, kozena rucka kryty vnitrnich prahu, textilni koberce lakovane brzdice + plechy tmava zadni svetla trocha hudby denni v mlhovkach na rucku Upraveno Duben 10, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 (upraveno) .......konecne se mi povedlo udelat par fotek tourky. dodavam par info o provedenych dodelavkach trocha rekapitulace: zaklad tour IIMR2011 + paket tour plus, metla, dalka, vyhrevy sedadel, mlhovky, hagusy, zadni oteviraci loketka a mech zab. ......zatim dokoupeno a instalovano: nova zimni kola, kaslik na neorigo radio, bocni listy, gumotex. koberce+gumotex. vana v kufru, sroub a polystyren do kufru pro rezervu, rezerva, hever, guma proti necistotam v motoru, folie SunTek, protipruvanove plexi, kryty vnitrnich prahu, nejake to zabezpeceni, kasliky pod obe sedadla, radicka elegance, oteviraci prihradka v palubce, chromove otviraci kličky, zasterky p+z, plastovy kryt pod motor, FL parkovaci senzory P+Z, tlak v pneu, dvoutonova houkačka, osvetleni odrazek ve dverich, osvetleni popelniku, osvetleni-zklimatizivani-tlumene otevirani kasliku pred spolujezdcem, FL vypinač vystraznych, loketni operka s AUX a kozenym madlem rucky, tempomat, prihradka na bryle ve strope, kozeny MF volant, samolepa do madla sedacky, schranka v rolete kufru, kola VEGA, plasicka kun ......pracuje se na centralu nadrze, rozchozeni regulace osvitu pristroju a lakovani zrcatek+klik Upraveno Srpen 14, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 docela krutý ty dodělávky, ještě to pořád vychází levnějš než OII FL? ) jinak tourka nemá plastovej kryt pod motorem jo? takže tam není žádnej kryt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 (upraveno) na modre: RS modra zrcatka, RS pedaly+RS operka nohy velike vyroci- par devitek a pak ............. docela krutý ty dodělávky, ještě to pořád vychází levnějš než OII FL? )jinak tourka nemá plastovej kryt pod motorem jo? takže tam není žádnej kryt? tourka ma kryt pod motorem, ale jen ten maly. hadam, ze to vychazi levneji, dost veci by se stejne dodelavalo na FL a kdyz se podivas na vybavu FLprima, tak je to taky docela holota, nema to ani pocitac. taky jsme nechteli 1.2tsi a pak se to splha hodne nahoru Upraveno Listopad 29, 2011 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Po delsi době o5 zdravim. Na tource dostrikany zrcatka a kliky. Nova koncovka vyfuku a LED denní sviceni Byla se podivat v praze za panem rolbarem a dostala central nadrz a amundsena. Na modroocce predni+zadni RS nárazníky+RS koncovky vyfuku, tlak v pneu, maxidot, vyhrivane trysky ostriku, originál kryci folie přes hranu zadniho nárazníku, nove zatmavena zadni svetla, radio sony s usb-konecne to trochu hraje, servis ve 105tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 (upraveno) neco se deje....... sice to ta slepice na urade zkurvila, ale je to tam. uz jezdim.... Upraveno Březen 20, 2012 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 taky bych dál listu nápis taky a pryč s ofuky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 casem to pujde pryc...... chci dat pryc znak, tak vrata pujdou do laku. jinak, ofuky se mi libi, takze tam zustanou, ale moc diky za nazor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 ale jinak je fakt dobrá vůbec jsem nevěděl že se dá udělát s té modré tak pěkný auto ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 diky, snad se mi zitra povedou udelat nejake fotky, par zmen zase je. s barvou bojuju od zacatku. vedel jsem, ze kdyz zustane seriova, nemuzu s tim jezdit. neni to zrovna ta, co bych chtel, ale jak se auto meni, zacina se mi vic a vic libit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Já stále víc přicházím nachuť tomu Capu taky k tomu pomáhají změny..moc pěkný to máš.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 pekne pokračuješ,len tak ďalej mne sa náhodou táto farba páči :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Já stále víc přicházím nachuť tomu Capu taky k tomu pomáhají změny..moc pěkný to máš.. ;) tatik ma "capu", mel ji i na fabii. je fakt pekna. takova vdecna - je pekna i spinava :-) foto z louceni s fabkou pred rokem a neco, ale je v dobrych rukou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Tak na loučení je ještě moc pěkná.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 pekna byla a je. ale kdyz jsem pritahl domu modrou, tata se zakoukal, pak vyjeli s OII tour, nasel se kupec a uz to jelo.......kdy dodas nejaky foto uprav? jsem napnutej jak ksandy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 No to já taky snad něco bude v pátek čekáme ještě na lakýru.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 drzim palce. cekani je strasny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.