kraclik Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Tak jsem s teplym pocasim zacal vice pouzivat klimu a vsiml jsem si, ze tece cira kapalina ke spolujezdcovym noham ze stredoveho tunelu. Nema zadnou chut, urcite je to voda. Klima chladi velice dobre. Louzicky pod autem jsou zhruba ve stejnem miste jako v aute. Nemáte nekdo tuto zkusenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 možná máš vyklouzlou hadičku na kondenzát, co jde z topení, jde kolem tunelu u spolujezdce v prostoru nohou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Zdravim ... nechtěl jsem zakládat zbytečně nové téma :( právě jsem se vrátil ze Škoda servisu, kde mi tlakovali soustavu na klimatizaci. Bohužel to dopadlo špatně, protože zjistili, že kapalina uniká v chladiči klimatizace kolem bílé zátky. Zkoušeli zátku povolit, ale bohužel to nešlo. Mechanik říkal, že jednou to také dělali a při vyšroubování se zátka rozlomila. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli by s tím šlo něco dělat a nebo jestli nevíte nějakou cenu chladiče a kterýby jste doporučili. Jedná se o Škoda Octavia II combi, r.v.2005, 2,0TDi (103kW), BKD. Díky moc za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 (upraveno) tak jsem pokrocil v patrani. pravdepodobne to neni nic ucpaneho, ale praskly plast. nechapu jak se nekomu mohlo povest to takhle rozstipnout, ale je to tak.............prasklinou to tece ven.VIZ. foto P:S: to asi nebude sranda vymenit?......no v prvni fázi to zkusim zalepit nejakym kvalitnim lepidlem, ale moc tomu neverim Upraveno Červenec 3, 2010 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matrix Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 spíš je divné že to tam ruplo, ten plast vypada že je dost masivní nedalo by se to zavarit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 spíš je divné že to tam ruplo, ten plast vypada že je dost masivní nedalo by se to zavarit? to mozna jo, ale asi az venku a kdyz uz to bude muset ven, tak dam novy dil. jak rikam, pokus čislo jedna bude lepeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matrix Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 no ja bych to prave predtim nelepil, pro zavareni by to mel byt cisty material bez primesi lepidel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 A co kofixovou pistolí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 asi budu vypadat jako nevzdelanec, ale tento vyraz neznam jinak jsem dnes koupil lepidlo od Soudalu, tak se na to asi brzo vrhnu. taky jsem prolistoval zaznamy o opravach a zavada s nazvem " kondenzat z klimy tece pred spolujezdce" se resila v r.2009 - nic vic tam neni. zkusim zajit do skodovky, jestli nemaji v databazi vic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Ale jóó znáš... mají to občas i u pump v košíku za 99 a nebo v každém OBI. Drží to dobře, dá se z toho i vytvarovat a vytmelit prostor, je to stálé a voděodolné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matrix Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 jenze to po case tesnit prestane, jestli se tam dostanes pajkou zkusil bych to nejdrive tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 joo pistoli znam, zkusim to s ni nejdriv nekde na necisto, jestli se to pak neodloupne, stejne tak s tim lepidlem. nastesti do auta netece vsechen kondenzat, tak se to da chvili vydrzet a testovat spojovaci materialy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Srpen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 (upraveno) zalepeno, zatim to drzi a snad bude :) lepidlo: Soudal - Lepící tmel FIX ALL Upraveno Srpen 5, 2010 uživatelem kraclik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tawy Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 já bych použil TRIFLEX !!!!!!! najdeš i na webu jedná se o kašovitou hmotu viskozity medu. Aplikace: očistit,zdrsnit,aplikovat silnějíší vrstvu namíchané smesi nejlépe štětcem,přilepit flísovou tkaninu a potom znovu aplikovat směs (proto TRIFLEX) Tkanina zajistí pevnost a směs zajistí pružnost (teplo -zima roztažnost) Teda pokud nádoba není vyrobena z PE http://www.axter.info/triflex/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.