jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 S těmi OZ jsme samozřejmě na 9 za jedno kolo, ty ostatní jsou trochu levnější :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Cepeusy jsou 17" pro L&K, a upřímně se mi nelíbí. Pokud myslíš Neptune - novy RSácký 18ctky, tak to je naprostá paráda - takže nechat si je postupně sehnat by určitě byla varianta. Poptám se v Bolce na černý, protože někdo jim i rovnou dodával černý Zenithy, jezdilo na tom pár aut ve fabrice. Zrovna včera mi ty Neptune 18" nabízel soused. Nové za 15000,-, mohl bych zprostředkovat obchod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 za mě jednoznačně :) ...u těch OZ ty paprsky myslím "čučí" celkem ven, to by se mi nelíbilo... Moc pěkny ale blbě se asi čistí co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 když máš NANO tak ne! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 když máš NANO tak ne! :) vem vzorek na vyzkoušení do Turnova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Kurňa, jak všichni řešíte ten Turnov, to bych se tam snad taky měl aspoň na pár hodin otočit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Kurňa, jak všichni řešíte ten Turnov, to bych se tam snad taky měl aspoň na pár hodin otočit... Přijed! Rád Tě poznám osobně :) V sobotu bych se tam chtěl taky otočit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Já zatím tak nějak doufám, že by mě měl vyjít ten Rozkoš aspoň na sobotu v září. Teď je to takové naprd časově, navíc Turnov je z Brna i Litomyšle celkem kus. Ale přes Hradec budu od září zase jezdit každých 14 dní, když valím na Bolku - což je potom už jen kousek od Turnova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Zrovna včera mi ty Neptune 18" nabízel soused. Nové za 15000,-, mohl bych zprostředkovat obchod. Cena je to určitě zajímavá, díky, ale k tomu opět to stříkání. Zkusím se nejdřív zeptat v Bolce přímo na černý. Abych to celé trochu upřesnil - ještě tak před 3 měsíci bych neváhal a bral to. Ale cca před měsícem jsem měl takovou náladu, že toto prodám a pořídím FL RS v benzínu. No a když jsem zjistil, kolik mi za tohle nabízejí, tak jsem byl znechucen :) vzhledem k tomu, kolik jsem narval do různých úprav - spojlery, předělání kompletního osvětlení a další blbosti, tak než se mi bude chtít do toho zase rvát větší obnosy, tak se musím jemně uklidnit. Vždycky mi bylo jasný, že ty věci navíc mi nikdo nezaplatí, dělal jsem to, protože se mi to líbí, ale ty ceny šly dolů obecně naprosto nechutně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Já zatím tak nějak doufám, že by mě měl vyjít ten Rozkoš aspoň na sobotu v září. Teď je to takové naprd časově, navíc Turnov je z Brna i Litomyšle celkem kus. Ale přes Hradec budu od září zase jezdit každých 14 dní, když valím na Bolku - což je potom už jen kousek od Turnova. Tak až pojedeš přes HK tak se určitě ozvi.Bydlim v Hradci takže bychom dali rande. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 ...vrátím se k těm kolům, ale tohle bude asi balík peněz :) ...ví někdo co to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Hned první odkaz v googlu na heslo audi sportec: http://www.sportec.ch/page7425.html švýcarský tuner... Tu S4 bych si nechal líbit Jinak ceny neuvádějí, ale sdělí Ti je na přání :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 S4 je fakt dokonalá.Na tu bych se mohl dívat hodinama... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Zbytečný se obávat, dokud to nic nedělá Tady ještě fotky podsvícení. To podsvietenie ma úplne dostáva. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Já jsem před 14 dny sedl do Rosťovy RSy, aby mi ukázal, jak to jede po úpravě. No a první věc, co ze mě vypadla - rosťo, co to máš s podsvícením :) tak jsem si na to zvykl, že bych za žádnou cenu neměnil. I nová RS, pokud bude, tak jde hned na doladění ostatního podsvícení než budíky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 S4 je fakt dokonalá.Na tu bych se mohl dívat hodinama... :) Já teda učurávám z S5 - to je nádhera. Jen decentně nepraktický, vzadu by se špatně sedělo psovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Tak ještě jedno, celkem úspěšné hledání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 jasně že sportec, dyť sem to od nich tahal, ale mě zajímalo meno kol :) ...z těch dvou určo ty napravo, tento styl se mi začíná líbit "čímdálvíc" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 No ten Sportec je toto: Sportec-aluminium wheel in design Mono/10 8.5 x 19" off 42 in anthracite… http://www.sportec.ch/page7280.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Tak ještě jedno, celkem úspěšné hledání To se dá pořidit i v rozměru R17??? A co cena za jedno kolo??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 17 ano, Borbet LV 5 3.600 (v 18" 4.300), ASA GT1 4.500,- (v 18" 5.100) Který se Ti líbí víc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Tak ještě jedno, celkem úspěšné hledání tie Borbety sú pekné - podobné robí TOORA, ale strieborné :) ... Mike O2 ich má na svojej ako zimné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 a co tyto v černé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 jurach jestli mu budes chtit dat za tento najapny zert varovani tak se prihlas :( :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 já to říkám pořád dokola, proč se udělují důležité funkce lidem kteří s něma pak jen provokují? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Jurach: těžko říct...musel bych to vidět na autě a hodně záleží na tom jak to zapadne s barvou vozu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 a co tyto v černé? :( Tak to nemá chybu... rozhodně bych chtěl vidět auto, který by je mělo nahozený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Tak to nemá chybu... rozhodně bych chtěl vidět auto, který by je mělo nahozený Myslím že jsem viděl jednoho novějšího brouka na těchto kolech ale je to originální jako blázen :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 No zrovna ten brouk mě napadl takový Pariska brouk :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 ahoj Jirko, co bys řekl na kola CMS C9 Black? Taky o nich přemýšlím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.