Přejít na obsah

Kanár

Doporučené příspěvky

Díky za zajímavé fotky. Taky musím přiznat, že takhle samo o sobě to vypadá trochu divně, ale možná kdyby k tomu dal těch černých doplňků víc, tak by to působilo kompaktněji a lépe.

Já už mám nové kotouče i destičky. Tady je obrázek předních... Je to celé špinavé, ale ty kotouče tam vidět jsou...

post-451-1264873429_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Tak výměna okna u spolujezdce po neúspěšném pokusu o vloupání do vozidla = 8.426 Kč.

A to jen výměna skla plus těsnění a vodící lišty, nic se nedělalo na dveřích, protože ty naštěstí zloděj neponičil - asi vyrušen... Sun Safe Glass ale posloužil dobře, popraskal, ale nevysypal se :palec:

Odkaz ke komentáři
jurach jasne chapu, vim ze michal ma klasiku i tak ten rozdil je velkej

Na faktuře mám cenu skla něco přes 4tis bez DPH, takže to myslím zcela odpovídá, co tu kdysi psal Mischicka - nějakých 5,5tis s DPH. Máš pravdu, rozdíl je to hodně velký, koneckonců za ty skla se u novýho podle ceníku připlácí asi 25tis. A nějaký efekt to tedy asi přeci jenom má...

Odkaz ke komentáři

Tohle jsou dvě skla slepená, mezi nimi folie... no očividně to celkem drží. Jinak co máš za pojišťovnu? Mě volali hned ten den, co jsem to dal do servisu, potom jsem jim posílal mailem trestní oznámení, dneska fakturu a už je vše hotovo. Jako takhle si představuju, že by to mělo fungovat.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...