jurach Odesláno Červenec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 Rozteč stejná, ale faceRS má nová kola ale to je jen takový momentální záchvěv, snad mě to brzo přejde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 6, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2009 No napada me jen jedinej rozumnej duvod proc by te to melo prejit jinak ne. PENIZE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 Přesně jsi to vystihl ;) byl jsem zjišťovat, za kolik bych prodal to stávající, a udělalo se mi z toho téměř špatně faktem je, že kdybych to zkoušel prodat sám, tak by to asi bylo o něco lepší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 7, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2009 (upraveno) koukni na muj posledni odkaz v podpisu, jestli nemas jeste naplanovanou dovolenou tak ted uz mas hi hi, vymysleli jsme fajn akci Upraveno Červenec 7, 2009 uživatelem Ol@f 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 vracim se opet k myslence difuzoru, to je na tom narazknu pridelane (prilepene nebo tak neco) nero je ten naraznikl vyriznutej ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Je to přilepené... se samotným nárazníkem se nehýbalo. Všechno dělal Benet, tj. dodavatel - včetně montáže ;) A slyšel jsem, že připravují něco moc pěkného na FL RS. Tak bych si ji asi měl pořídit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Je to přilepené... se samotným nárazníkem se nehýbalo. Všechno dělal Benet, tj. dodavatel - včetně montáže ;) A slyšel jsem, že připravují něco moc pěkného na FL RS. Tak bych si ji asi měl pořídit :lool: Souhlasim ale pouze v bílé barvě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 FL RS v bílé barvě? V žádném případě - viděl jsi to na živo? PředFL v bílé je nádherný, ale FL je katastrofa. Naživo mě to naprosto zklamalo, i když jinak by to byla první volba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 FL RS v bílé barvě? V žádném případě - viděl jsi to na živo? PředFL v bílé je nádherný, ale FL je katastrofa. Naživo mě to naprosto zklamalo, i když jinak by to byla první volba. Viděl jsem to pouze na fotkách a moc se mi to líbilo :lool: A jaká je druhá volba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 V reálu je to fakt dost špatný, naprosto to zapadne mezi ostatními auty. Po odpadnutí bílé varianty je to jednoduché: 1. žlutá 2. červená 3. obligatorní modrá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Zobral by som asi cervenu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Červená mě velice příjemně překvapila, vypadá opravdu dobře. Ale co se mi nelíbilo - měla stříbrné hagusy, a to k tomu vůbec nesedělo, ty jsou pěkné tak na černé a modré. Ke žluté nebo červené musí být černé, potom černé polepy na sloupky a černá kola a je to dokonalé :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 ...jj, černý kola ...např. tady ta kombinace black&white sedí dokonale :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Teď mi to časově nevychází, ale po prázdninách jdu do toho - černá kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 hmmm, tak na to jsem tuze zvědavý. Budeš nechávat Zenithy ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Jo, stávající 18" nechám nalakovat - další kola se mi už kupovat nechce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Celkem bych si na Kanárovi dokázal představit černé Eta Bety ...to by byl Luxus :) A podlodložky pod Zenouše - dáš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 ... černé Eta Beta ...fujky :) ...to už radši toto nebo něco s malinkým límcem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Celkem bych si na Kanárovi dokázal představit černé Eta Bety ...to by byl Luxus ;) A podlodložky pod Zenouše - dáš ? Tak model Rochel Black, pravda, vypadá velice dobře :)) ale 9tis za jedno kolo, to fakt nee Podložky nevím, chlapi od podvozků z Česany to moc nedoporučovali... fujky :) ...to už radši toto nebo něco s malinkým límcem Sice tenhle typ kol moc neprožívám, ale v té černé to nevypadá tak špatně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Tak model Rochel Black, pravda, vypadá velice dobře :))Rochel Black nic moc ...ale za to Rachel Black už je lepší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Podložky jsem taky jeden čas chtěl pořešit ale přesně jak píše Jurach lidi co dělaji geometrii a pneuservis tak mě od toho odradili...kdybych jezdil "víkendovky" tak bych do toho šel ale na každodenní ježdění s nájezdem 25 tisic km za rok fakt ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Rochel Black nic moc ...ale za to Rachel Black už je lepší :) Nevím, jestli maj 4 takový stejný... navíc, myslíte, že používá jiný letní a zimní gumy? Podložky jsem taky jeden čas chtěl pořešit ale přesně jak píše Jurach lidi co dělaji geometrii a pneuservis tak mě od toho odradili...kdybych jezdil "víkendovky" tak bych do toho šel ale na každodenní ježdění s nájezdem 25 tisic km za rok fakt ne... Tak nějak - podložky si dává i hodně lidí ve škodovce, ale chlapík mi říkal, že to je potom poznat - jim je to celkem jedno, auto dávají pryč nejpozději před 30tis. Jak píšeš - kdyby to bylo na srazy, sem tam o víkendu, ale já udělám 35tis ročně, takže by to prý nebylo úplně nejlepší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 ono staci ze ET46 misto ET54 uz dava zabrat loziskum, natoz jeste dalsich 10mm podlozka, komu to nevadi na komfortu a ze bude menit drv lozisko necht podlozky smele nasadi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 To je fakt - borec to říkal už jen o tom, když ve fabrice dávají na RSy 18" ze Superba s menším ET... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 kolik stojí nový ložisko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 u OII se ma menit i s nabojem, me i s praci menili obe predni za tusim 9T naboj s loziskem 4 sroubove Skoda Auto 3820 Kc , cc-autodily - 1650 Kc naboj s loziskem 3 sroubove Skoda Auto 3820 Kc, cc-autodily 2605 Kc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 hmm, balík peněz. Bez podložek se to mění cca po kolika km? a s podložkama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 tazko rict ja mel tovarni kola a nemel podlozky a menil jsem je ve 110 Tkm pac uz to dost hucelo, tatik rikal ze mo to takhle huci uz od 80 Tkm a teda to predni prave bylo dost v pytli a leve nacnute tak jsem udelal obe. Na fabii je to mozna zvlast ale komplet stoji prijemnejsich 1400 Meni se to az to huci, do jiste miry je to zamenitellne s hucenim gum, ale treba pri 140 km uz to prehuci i hucici gumy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 No, auto mám natolik výrazný, což se těmi černými koly ještě umocní, že za to, že bych musel (možná) dřív měnit ložiska, jen proto, abych měl o kousínek vylezlý kola, mi to nestojí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 ...tož nebuď posera :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.