Přejít na obsah

Raketka

Doporučené příspěvky

Romane, tak proč ten smajlík??? :D hh

ne, já tu nechci nikoho proti nikomu poštvávat... nebo na někoho házet špínu..., ale říká se "vocaď pocaď" a to tu prostě sedí... je fajn dělat srandu, ale na dálnici ve 180 ??? to asi už není v pořádku! ;)

najhoršie je, keď na to doplatia nevinní ľudia ako som sa včera smutne dozvedel o jednom kamarátovi :) :smich:

Odkaz ke komentáři

No tak nejak abych se ktomu torochu vyjadril

1. Cesta z Detenic (nebo odkud) do brna... ani jednou jsem nepridjizdel mimo dalnici (mysleno tim to ze bych prejel pravou plnou caru) uz jen proto ze jsem v aute vezl vice lidi.

2. Myslim si ze magor kterej jede 90km/h v levem rychlem pruhu je vul. Ponevac jen proto aby me nedrncalo auto nemohu jezdit v levem pruhu .. to at sjede a kochase.

3. Co se tyce srazu v turnove nemohu za to ze me nekdo na startu rekne jed na cas... a pokus se nesrazit zadnej kuzel.. za kazdej mas 5 sekund a behem toho co su na trati se lidi postavi do jedine vyjezdove a unikove cesty pro vozidlo. Nekteri si tam dokonce postavi auta... a primo na proti care cil .. ktera se ma projet stoji auta ... jako by ... no to je jedno.. najednou si to poradatele uvedomili a auta odstranili a ti nasledujici ridici pak dobrzdovali na rovince do prazdna.. ja musel udelat manevr kdy jsem se musel stocit o 45° a jeste se vyhnout lidem ktery tam nebyli kdyz jsem startoval...

to tak asi nejak k tomu co je podstatne... k tomu ostatnimu se vyjadrovat nebudu protoze kazdy si muze udelat svuj nazor na koho koliv...

Odkaz ke komentáři

tak určitě se dá s něčím souhlasit.... na druhou stranu jsem viděl vaše video z cesty na Škodahome... předjždění zprava, nepřiměřená rychlost a předávání pití v xxx km/h... to je docela síla, nemyslíš? nebo to je taky ok? nebo snad chyba někoho jíného? :)

Odkaz ke komentáři
tak určitě se dá s něčím souhlasit.... na druhou stranu jsem viděl vaše video z cesty na Škodahome... předjždění zprava, nepřiměřená rychlost a předávání pití v xxx km/h... to je docela síla, nemyslíš? nebo to je taky ok? nebo snad chyba někoho jíného? :)

to nerikam.. to byla cesta na skodahome a hlavne jsme to nedelal sam .. a myslim si ze predat piti z auta do auta neni az takovej extrem... myslim si ze vetsi je kdyz nekdo sedi na sedacce a ma nohy hodene ven z okna.. a jede podalnici... a pokud dobre pocitam tak jsme jeli asi trikrat v pravem pruhu a stejne ma byt prujezdnej.. pro zachranku a tak..

Odkaz ke komentáři
Skájo: tomu nevěřím! Tys sjel nové pneumatiky na předku během dvou měsicu??? Nemáš špatnou geometrii?

P.S nebo kup Snížkoví letní boty :D ;) aby nebyli tak "těžky"...hele kolik kiláčku jsi mohl najet??? 5 tisic?

Pořád čekám na reakci jak je možné sjet pneumatiky za dva měsice??? Já bych je normálně reklamoval!

Já tady nadávam že ty moje Bridžky vydrželi "jenom" 20 tisic a koukám že bych se asi měl radovat protože to co píše Skája je fakt extrém :)

Geometrie je v pohodě, tu sem dělal na jaře...a navíc se sjíždí teď krásně rovnoměrně, takže pohoda. Ono to je v tom, že prostě Raketka jezdí jinak než běžný civilní auto...někdo prostě tvrdí, že jezdí svižně, ale přitom skutek utek...někomu jedou za měsíc zahvízdají kola v zatáčce nebo si hrábne při rozjezdu. Ale Raketka tak jezdí defakto pořád - každá jízda znamená styl plnej plyn - plná brzda - průlet zatáčkou na hraně a zase plyn a tak pořád dokola. To máš kola si hrábnou pomalu při každým rozjezdu, pak se sem tam urve vnitřní kolo v zatáčce, dobržďovačka nezřídka přes ABSko...prostě styl jízdy jako na okruhu a víš co se říká - 1 km na okruhu je jako 1000 km na silnici :smich:

Já sice nedrandím tak jako Snížek, ale na druhou stranu klobouk nemám, takže ono si zase tak moc nevybereš :lol: Jako kdo to prostě nezažil, ten tomu věřit nebude, ale stačí si uvědomit, že Raketka je TDIčko a jezdí dlouhodobě za 10,5 na sto - to tady nemají ani někteří RS TFSIčkař, tak co potom chceš. Prostě někdo jezdí a někdo jezdí, znáš to :smich: Dojezd na plnou nádrž (58l natankována) je 440 km - kdo to má?? ...já bych řekl, že tady na fóru nikdo - jen Raketka :lol:

Odkaz ke komentáři

Proč chyba?? ...nikomu se nic nestalo, nikdo se nemusel defakto vůbec vzrušovat a nikoho to ani neomezilo...nedělal bych z toho něco, co se nestalo a co tam nebylo.

Odkaz ke komentáři
za to ze ma sjetou tu pravou tak moc muze te srazenej zajic, kdybys nespamoval a cetl to cele tak bys to vedel :) ;) :D :smich: :smich: :lol:

To sem si myslel, že to bylo od toho zajíce a utrženýho koberečku, ale je to i na druhé straně - tudíž to je klasicky sjetý, nikoliv ošoupaný :lol:

Odkaz ke komentáři
Snížek je fajn chlap, ale (některým) lidem se divím, že si s ním sednou...normální [rozuměj pomalejší] jízda život nezaručuje, ale...

Tak zase na druhou stranu je nutno dodat, že na to jak jezdí a co sem s ním zažil prasáren ze strany druhých řidičů, nebyl nikdy žádnej ťukanec nebo cokoliv podobnýho, prostě jezdí tak, aby to byl schopen kdykoliv zvládnout, narozdíl od některejch, kteří dělají machry nebo prostě jezdit neumí a pak je z toho bouračka. To je prostě fakt, proti kterýmu momentálně není co namítat - ostatně stačí si vzít třeba ten "závod" v Turnově, kdy se na "závodní trať" postaví lidi aji s autama - druhej by toho červenýho Rooma třeba rozstřelil nebo někoho sejmul, Sníža to ustál - a že to byla kurva prasárna od těch lidí a pořadatelů - to je jako bys jel na okruhu a najedou by ti za zatáčkou stála uprostřed cesty hromada lidí :)

Odkaz ke komentáři
Proč chyba?? ...nikomu se nic nestalo, nikdo se nemusel defakto vůbec vzrušovat a nikoho to ani neomezilo...nedělal bych z toho něco, co se nestalo a co tam nebylo.

ale ono sa to môže niekedy vypomstit, buď vám alebo niekomu inému...napríklad včera som sa dozvedel, že chybou niekoho iného po čelnej zrážke zomrel jeden starší kamarát(21ročný) :) už skôr, ale nemal som to ako vediet

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...