Přejít na obsah

Raketka

Doporučené příspěvky

Dneska se zase projevil na Raketce další následek od toho zkurvenýho králíka...je hnutá celá chladičovka a někde to netěsní, takže z toho chčije voda jak prase...za dnešek to sežralo přes 25l vody. Jenom cestou ze základny domů sem musel třikrát nalejvat a dotankovávat kanystříky na benzině. Takže zejtra to jde na servis a asi to tam nějakou chvilku zůstane, než to dají všechno dohromady. Zároveň se ozvala serviska, tak to bude všechno při jednom. Teď jen pořešit co nejvíce věcí na pojistku, ale už mám určitou strategii, tak snad to klapne :)

Odkaz ke komentáři
No upřímně řečeno já jsem z ní už vyčerpal tolik, že jim to nezaplatím ani do konce života...nechybí moc do mega :)

:lol:

Jedinej já se musim s pojištovnou hádát...nechtěli mě uznat nový zadní náraznik a ted to řeši jak autorizovaný servis tak i pojištovna.

Mě jenom štve že jim to strašně dlouho trvá a maji na všechno hodně času :)

Jakmile jde o placení tak jsou rychlíci :lol:

to jo no. kdyz maji davat, tak se snazi nedat, a kdyz jo, tak co nejmin...

Odkaz ke komentáři
:)

No tak jen při té mojí (první) bouračce to dělalo na havarijku něco přes 400k + povinný ručení, ze kterýho platili nějakej ten sloup, plůtek a co já vím co všechno tam ještě nacpali, tudíž řekněme něco pod půl mega. A pak jak mě ten borec vystrčil přes svodidla, tak to taky byla ve výsledku docela pálka...zejta ti to můžu říct přesně, faktury mám všechny v šuplíku...dneska už se mi nechce vylízat z postele...

Odkaz ke komentáři
No tak jen při té mojí (první) bouračce to dělalo na havarijku něco přes 400k + povinný ručení, ze kterýho platili nějakej ten sloup, plůtek a co já vím co všechno tam ještě nacpali, tudíž řekněme něco pod půl mega. A pak jak mě ten borec vystrčil přes svodidla, tak to taky byla ve výsledku docela pálka...zejta ti to můžu říct přesně, faktury mám všechny v šuplíku...dneska už se mi nechce vylízat z postele...

to vubec nevim, zes uz 2x tak boural :)

Odkaz ke komentáři
to vubec nevim, zes uz 2x tak boural :lol:

Tak ono je to už celkem starý...to bylo někdy před víc jak dvěma rokama. První bylo silvestr 2006 a druhý někdy na jaře 2007. Poprvé sem sejmul sloup, to byla čistě moje chyba, protože sem ještě neměl moc tušení, jak to funguje s ledem...tak sem to poznal :lol: Podruhé to až tak moje chyba nebyla, to mi vyjel borec v zatáčce v protisměru, tak sem to strhnul ke kraji, jenže sem v keři neviděl svodidlo a tudíž sem si na něj pěkně vyjel a přeskočil ho na druhou stranu do pole...tuším tam bylo nějaký obilí, ale tomu se nic nestalo :)

Odkaz ke komentáři
Tak ono je to už celkem starý...to bylo někdy před víc jak dvěma rokama. První bylo silvestr 2006 a druhý někdy na jaře 2007. Poprvé sem sejmul sloup, to byla čistě moje chyba, protože sem ještě neměl moc tušení, jak to funguje s ledem...tak sem to poznal :lol: Podruhé to až tak moje chyba nebyla, to mi vyjel borec v zatáčce v protisměru, tak sem to strhnul ke kraji, jenže sem v keři neviděl svodidlo a tudíž sem si na něj pěkně vyjel a přeskočil ho na druhou stranu do pole...tuším tam bylo nějaký obilí, ale tomu se nic nestalo :)

no tak hlavne ze to obili zustalo v porqadku...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...