Přejít na obsah

Raketka

Doporučené příspěvky

Kurňa Skájo co to vozíš zavěšené na zpětném zrcátku? Vždyť to máš přes třetinu předního skla.

To je VIP vstupenka na WTCC...tak to tam vozím jako machrovinku :D ...ale je přes to vidět v pohodě, akorát si musíš zvyknout :)

Jinak servisuješ v Kunštátě?

Jj, snažím se většinou tam, když to jde :palec:

Odkaz ke komentáři

Jinak včera jsem v mezičase testl rychlovkou Yeťáka a musím říct, že spokojenost maximální...prostorností působí o chloupek větší než okta, jinak je to cca to samý. Akorát menší kufr a neskutečně vyšší, což je dobrá machrovina. Luxusně vypadá pohled na kapotu z kabiny, působí to drsňácky :palec: :) :D ...začíná se mi to čím dál víc zamlouvat :palec: ...byla to 103kW nafta, ale bych byl na 100% rozhodnutej pro 1.8TSI, nafťáky už jsou dneska out :palec:

Odkaz ke komentáři

cece nema webo stranky, teda pokud si pamatuju, nekdo mu je delal a nedodelal. Je to na lesne v arealu ABC Auto-moto, Dusikova 7. Krozik je k nemu taky pred objednanej, komplet auti i s tepovanim a voskem tusim bylo 1700 s tim ze borec vedel ze Krozik ma RS interier kterej je na cisteni narocnejsi

Odkaz ke komentáři

Já jsem spokojenej maximálně - vypadá to perfektně a docela si s tím vyhrál - je to umytý i ve všech zákoutích a skulinkách, kde já na to nemám absolutně nervy to umývat, takže pohodička. Navíc mi udělal aji motor, což sem vůbec nečekal, tudíž to vypadá zase jako opečovávaný autí :palec: :) :D

...akorát sem měl teda kufr plnej krámů, takže ten mi nedělal, tudíž tam je to relativně zabordelený, ale to není jeho chyba, to jsem mu řekl, ať tam nechá na příště :D

Stálo to 1500Kč, na čemž jsme se domluvili předem. Co všechno dělal přesně nevím, ale interiér je celej navoskovanej a naleštěnej, zvenku je to umytý a taky něčím navoskovaný, to je poznat. Navíc teda zhruba "oprášil" i ten motor. Jo a ještě celej interiér tepoval mokrou cestou.

PS: Akorát říkal, že by to chtělo dělat častěji, že třeba z kol už tu špínu nemohl pomalu ani dostat :D ...tak sem si na něj vzal kontakt - takový to zběžný vysátí a opláchnutí je prej cca za 400Kč, takže to se dá občas podstoupit :D

Odkaz ke komentáři

Fotečky nejsou, ale zkusím něco udělat, dokud je to ještě relativně čistý (mouchy se množí rychle) :palec: Nejvíc sem na to čuměl já, když jsem zjistil, že kouknu do zrcátka a normálně vidím dozadu...fakt, nekecám. To stejný sklo - podívám se přes boční okno a vidím ven, to je drsňácký :) :D :D ...akorát teda bylo zákeřný, jak mi namastil pedály...sem pomalu nemohl ani řadit, protože jakmile jsem lehce šlápl na spojku, hned mě ujela noha pryč :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...