misog Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 tie kruzky nebol by som si stym taky isty jeden pan z fora si objednal na zaklade vin a prisli kruzky ale nepasuju zrejme ako zistili problem tak si pani inziniery povedali ze treba aj nove piesty a ojnice koli chybnym kruzkom a urobili asi hrubsie kruzky tak ci tak opravna sada nepasuje na stare piesty. cize sa to vyspla hore. Ja sa idem sudit koli tomu podavame trestne oznamenie. Zial vlecie sa to ako slimak na rozpalenom asfalte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Tak já jsem to vyřešil. Prodal jsem vozidlo a koupil jiné ;) Ve finále mi to žralo 1 litr oleje/ 1100km!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Koukám že jsi šel zpět do nafty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 (upraveno) to víš, on předtím 3 roky furt mlel že v životě naftu ne, nafta je nahovno jak s tím někdo muže jezdit, že jedině benzín a pak si koupí naftu :D :D :D Upraveno Únor 5, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misog Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 a to si predal aj stym ze zere 1L oleja? ci ako 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Však to je v normě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Prodals to do bazaru nebo jsi to při prodeji kupujícímu zatajil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Oboje, do bazaru a zatajil :D Co jsem mohl dělat, byl jsem na váhovce a tam mi řekli, že je to v normě :D Litr na 1100km je nářez, prakticky jsem jezdil s flaškou oleje v kufru a po dolití litru vynuloval počítadlo a jenom koukal, jak po 14-ti dnech ježdění zase dolejt litr. Takže i když jsem jezdil na výměny každých 15tis km, tak mezi výměnama jsem dolil nějakých dalších 7-8 litránků, čili víc jak jednu celou náplň. Prostě když to shrnu, benzín a TSI mám rád a z hlediska výkonu a spotřeby paliva jsem byl spokojen. Ale druhou šanci jsem mu už nedal, na to je to hodně drahá sranda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Máš něco proti dvojtaktům :-D?Někde byl nedávno test takové bazarové Okty za lákavou cenu a samozřejmě to bylo o tom oleji. Kdo ví, jestli to nebyla zrovna ta Tvoje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Moje nebyla za lákavou cenu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misog Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 chudak ten co to kupi, ja zatial cakam na sud s autobazarom a uz je to neunosne na 400km to zozere 1L nieco nenormalne hnoj jeden nemecky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Clint Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 Bohužel chudák, ale mě nic jiného nezbylo, když se Škodovka k tomu nepostavila jak měla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pafka1 Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Zdravím, nemáte někdo zkušenost s přípravky od firmy Liqui Moly mají přípravky při úniku oleje a na zlepšení viskozity oleje. Prej to docela funguje. Volal jsem i do centrály do Německa a mluvil s technikem a ten zná tento problém , tak mi doporučil nejdříve vypláchnutí motoru před výměnou oleje. Mají přípravky co by měly ty usazeniny na píst. kroužcích rozpustit a pak s novým olejem dát ješte dvě přísady. Mluvil jsem z mechanikem z Brna a prý to dělají běžně a prý to funguje. Tak se chci zeptat jestli nemáte někdo nějakou zkušenost. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Řehul Odesláno Červenec 28, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 Máte někdo zkušenost, zda-li po výměně pístních kroužků, které prej na typ motoru BZB jdou vyměnit, motor stále žere tolik oleje? Nebo je to zbytečná investice? Spotřeba od horní rysce ke spodní cca 450km. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 28, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 A ty mas BZB a zere ti to olej... kolik mas nalitano... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Řehul Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Ano mám, přesně: 1.8 TSI-118 kW BZB,r.v.2007, najeto 162 200km.Koupeno 19.4.2015 při 159 900km.Zatím jen servisováno v servisu BOSH se závady:1) Přetěsnění turba 2) Dolitých několik x-litrů oleje 5w30 LL 3) Výměna oleje a filtru za 5w40, vyčištění systému, přidání přísady proti ztrátě oleje. = po cca 450 km rozsvícená kontrolka oleje.4) Nyní řeším, zda pře-kroužkovat písty nebo auto vrátit, pokud to lze.A potřeboval bych poradit, zda to ty kroužky vyřeší a na jak dlouho. Auto neteče ani nekouří, jen ve výfuku jsou nějaké saze.Díky :)P.S. tomu co máš napsáno červeně vůbec nerozumím :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 To je důvod proč to auto někdo před tebou prodal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Řehul Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Hmm, super to mi ale moc nepomůže, existuje nějaká záruka na skryté vady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Kdyz tomu co mam napsano cervene nerozumis tak to neni urceno pro tebe :) ne vazne je to zpusob zjisteni natahnuti retezu pomoci diag... Jinak jsem asi prvni s BZB co a problem s olejem... ono ti to tiz muze auto bastit i pres PCV ventil a to docela dost... sae u TSI jsou uplne normalni to neres... PCV ventil alias odlucovac oleje stoji cca 2000 kc... nemas trhany a nebo nerovnomerny volnobeh??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Řehul Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 To mě těší, že jsem první. Volnoběh je zcela v normálu.Byl jsem s tím v autorizáku a řekli mi, že to bude pístními kroužky, ale že mám štěstí, že se dají vyměnit pouze pístní kroužky, avšak za cca 30 000Kč, pokud bude vše jiného ok.Poté jsem šel za frajerem co klunkruje v garáž po práci a řekl to samé, ale max do 10 000 Kč, avšak s tím, že to po cca 10 000km to může dělat to samé a nemusí.Potom se dostávám k mé otázce, bude či nebude to dělat :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 Hmm, super to mi ale moc nepomůže, existuje nějaká záruka na skryté vady? no pro příště :D. de o to od koho si auto koupil. jako auto by šlo takhle vrátit, zajed do autorizáku, udělali by ti váhovou zkoušku na olej, vystavili protokol a stím bys šel vrátit auto popřípadě požádát předchozího majitele o spoluúčasti na opravě, která bude docela dost stát. ale vůbec se ti to taky nemusí povézt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest brano7777 Odesláno Září 26, 2015 Sdílet Odesláno Září 26, 2015 Kdyz tomu co mam napsano cervene nerozumis tak to neni urceno pro tebe :) ne vazne je to zpusob zjisteni natahnuti retezu pomoci diag... Jinak jsem asi prvni s BZB co a problem s olejem... ono ti to tiz muze auto bastit i pres PCV ventil a to docela dost... sae u TSI jsou uplne normalni to neres... PCV ventil alias odlucovac oleje stoji cca 2000 kc... nemas trhany a nebo nerovnomerny volnobeh??? Chcel by som sa opytat: na mojom BZB mam odlucovac oleja cislo 06H 103 495A,ale na nete viem zohnat ako nahradu 06H 103 495AC.Je v tom rozdiel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 26, 2015 Sdílet Odesláno Září 26, 2015 NEspekuluj zajed do Skody a objednej primo PCV na tvuj VIN.... ono PCV odlucovace muzou mit jine parametry... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Dnes jsem čirou náhodou na parkovišti viděl 1,8 TSI a jak tak koukám, vidím že si majitel vyndává kanystr s olejem a dolívá jej. Tak jsem za ním zašel na pokec : Měl r.v. 2010, najeto asi 110 tisíc km a spotřeba oleje v současné době 0,75 litrů / 1000km. Auto servisováno v autorizáku, závada neuznána a ani nejsou ochotni provést opravu na kulanci. (Servis mi nejmenoval). Alespoň jsme se shodli na tom, že je to jinak slušná motorizace - jak po stránce jízdního projevu, tak spotřeby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Spotreba zalezi jaka... Olej nebo benzin... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rayx Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Už se ptám u konkurence, zeptám se i tady. Dotaz na ty, co si měněj olej sami a maj diag. Koukněte se do Přístrojů, Rozšířené měřené hodnoty, na porovnání ujeté vzdálenosti od servisu a teplotního zatížení oleje. By mě zajímalo, jak je na tom u vás olej po cca 15000km, ať už máte LL nebo ne. Platí pro jakékoli TSI. Moje poslední měření říká od servisu 12800km, teplotní zatížení 26500km, a to jsme na 5W40. Zatím do 1l/15tkm, svíčky na TSI extra čisté, ale podle hororů na netu čekám, kdy to půjde na CDAA nahoru ... Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 23, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 Ma tu nekdo zkusenost s vysokou spotrebou oleje 5W30 LL (doporuceny koncernem) a vymenou za 5W40 ci pripadne jiny, nez doporuceny olej? Na US a DE forech to sem-tam nekdo zminil a ze ma s tim nedoporucenym cca 1l/15000 km, coz je oproti 0.5l/1000km velkej rozdil.rayx: Kolik mas najeto celkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zrno Odesláno Červenec 23, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 Keď to už žerie 0,5l /1000km, tak to už nemá súvis s viskozitou oleja, ale je to problém mechanický.. v tomto prípade u týchto 1.8tsi motorov, to spôsobujú na hovno krúžky.. tu už potom nepomôže ani olej SAE 20W-60 B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 23, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2016 osobni zkusenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.