Závy Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Paráda, taky potřebuji sehnat nějaký kola, aspoň 16 ať mám na čem jezdit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 :D závy, v Brně postává fabia s úplně top lesknoucíma se metallicama :D ale fakt jsem koukal, v jakym jsou super stavu .. jen se to blýskalo při svitu pouličních lamp ... kdybys chtěl udělat nějakou rychlou akci na ně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 30, 2016 Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Pěkné a ty máš lezní a zimní brzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2016 Díky. Jo jo, zimní kotouče na sobě měli kožich z norka aby nevychladly, letní mají jen bikiny :D No byl to vždycky očistec, jiní přezouvali hoďku a já ku.wa celej den :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Spidery vypadají moc pěkně a jsem překvapený s tou hmotností! Nevážil jsi i celé kolo? Moje celé 16" pavučina L/K váží 16kg. Ty máš spidery zapsané v TP ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Díky ;) nevážil, zkusim jestě dneska zvážit i s pneu :) Jinak ano, mam je v TP. Dlouho jsem neměl, ale nakonec jsem pořešil přes typový list a je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Jo chlapi ona i pneu je dost těžká, když mi šel balík na poštu ve kterým byly 4 x 215/35 r18 tak vážil myslím kolem 30ti kg takže pneu má kolem těch 7-8kg :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Jo, guma taky váží dost. Před hoďkou jsem měl kolo na váze a celková váha 17" Spider + nová guma 205/50 je 19,7kg, čili guma má skoro stejně jako disk nějakých 10kg. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Noo dokonce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 a Martin se divil že ty moje 17tky měly lehce přes 20kg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Po delší době opět trochu očisty. Podvečerní mytí na wapce ve Slaném, vyvezl jsem i přítelkyni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 pěkné to máš na té myčce jsem byl když jí otvírali a bylo to zadarmo, výsledek byl takový že mi to svinstvo co na to stříkáš sežralo z auta všechen vosk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 pekna vaha na tie spidery. pocul som,ze su lahke,ale si to potvrdil. Inak dnes som prezul na R17 a fakt musim potvrdit, ze je to pocitovo maksie ako na r16 .zaujimave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 @Adolfik: Díky tak zadarmo to byl luxus, teď tam hodíš dvacku a pomalu nestihneš pořádně opláchnout auto. Já tyhle myčky nemam moc rád, beru to přes zimu jen jako nouzovku max jednou za měsíc. Až budu mít navoskováno, tak už tam nepojedu. Když je teplo, tak myju auto v klidu doma na dvorku. Doma se tomu člověk může věnovat pořádně a hlavně šetrně @duke_luke: mají skoro 10kg no, někomu se to zdá moc, někomu málo. Já osobně to nijak neřeším, myslím, že ta váha není nic hroznýho na litý kolo. Jinak ten rozdíl v tvrdosti je fakt zváštní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Díky moc za informace! No hmotnost kol je dost znát na, alespoň já to teda cítím na reakcích auta jak při rozjezdu tak i brzdění, jasně že stabilita je na širším kole lepší. Vždycky cítím jak auto ožije na 15" zimních :) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Duben 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Nemáš zač ;) jj, je to znát, jak říkáš, na akceleraci i brzdění. Mě už to tedy ani tak nepřijde po poladění motoru a brzd a jsem spíš rád za větší kola a širší pneu, líp přenáší koně i brzdný účinek a člověk si může víc dovolit, na 15" tohle moc nejde. Ale zase je na nich lepší spotřeba :) jak se říká, všechno má své pro a proti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 (upraveno) Dnešní mini sraz OC s členem Burton.official. Moc fajn pokec ;) pár fotek po společném mytí na wapce :D první foto zleva ASZ 96kW vs ALH "66"kW :) Upraveno Duben 22, 2016 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Krasne auto panove :-) decentni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 pekne kary panove kde je to foceny? zda se mi to misto povedome 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Díky za pochvalu kluci @Adolfik: je to ve Slanym za nemocnicí kousek od haly Mistubishi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 kurňa pěkný, ty spidery pecka, taky o nich přemejšlím, ale na zimu, hodně se mi líbí ty zadní brzdy, už bych se taky mohl otočit na Smíchově pro třmeny, pán tam má docela dost T5tek na díly, a psal mi že má vše skladem co jsem poptával. jinak ten parkpilot máš origo nebo dodělával? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Díky moc ;) ze Spiderů mám radost. Pro mě jsou ty kola srdcovka a TOP v 17" na O1 jen trochu škoda, že se nedělali v 18", to by byla bomba. Zadní brzdy jsou paráda, fungují super a oproti sérii 232 to v kole i velmi slušně vypadá. Kolega z práce, co ho vozim, do dneška nechápe jak je možný, že kotouč co byl původně na přední nápravě mám teď vzadu a už vůbec, že tam jsou třmeny z Transportéra Parkováky mám dodělávaný, ale nejsou to origo. Dostal jsem sadu, nevím výrobce, od přítelky k Vánocům a jsem s nimi spokojen. Už 4 roky a něco fungují bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 jo 18 by byly špica, někde jsem je viděl zvětšeny ve photoshopu a dobry no. mě ten jeden původní třmen právě přibržďuje, tak bych s tím něco měl dělat, a navíc mají sloupanou barvu, sice mám koupenou origo zelenou, ale šetřím si ji na ty T5, ten brzdič T5 se mi líbí i vzhledově víc než origo RS, hlavně doufám že když zas koupím 280 Zimmermanny tak nezreznou tak jako ty 256 co mám, který jsou mimochodem novější než předky. o čidlech právě přemýšlím, a možná i dopředu když už, co tě vyšla montáž, pokud to není tajný nebo sis to nedělal sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Jo,chlapci pěkná OI je bombice! Akorát to místo vzadu,jinak to je pecka auto! Mě,se to nikdy neokouká! Zase,bych ji bral!Taky jsem jí měl! Škoda jí :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 do kombíku se aspoň líp leze dozadu, u sedana je na prd svažující se střecha, a ještě když máš šíbr, a já mám 190 cm, tudíž si za mě nikdo nesedne, ale kdysi sem čuměl, že se s přehledem a pohodlně vejdu na zadní místa ve Fabii1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Duben 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 @vlastaaa: origo zelená bude na těch brzdách super Parkováky jsem si dělal sám, montáž byla jednoduchá. @Dzany Gogolak: s tím místem vzadu je to horší, ale například oproti Fabii 1 je to o dost lepší :D Taky si jí měl pěknou a jak říkáš, nikdy se neokouká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Jo,díky ;-) tak tak neokouká! Hlavně kombík je hezčí! :-) Ve fabce jsem vzadu ani nejel- asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Duben 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Já naposled asi před týdnem, jeli jsme ve čtyřech a seděl jsem vzadu a kamarád co řídil, tak má sedačku posunutou dozadu a ještě poklopený opěradlo, takže jsem měl pomalu odkrvený nohy a opěradlo opřený o hrudník cestovat takhle někam dál by bylo moc fajn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Pěkný fotky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Duben 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.