Přejít na obsah

kočkova Oktávka

Doporučené příspěvky

@Adolfik: Díky :palec: tak zadarmo to byl luxus, teď tam hodíš dvacku a pomalu nestihneš pořádně opláchnout auto. Já tyhle myčky nemam moc rád, beru to přes zimu jen jako nouzovku max jednou za měsíc. Až budu mít navoskováno, tak už tam nepojedu. Když je teplo, tak myju auto v klidu doma na dvorku. Doma se tomu člověk může věnovat pořádně a hlavně šetrně :wub:

@duke_luke: mají skoro 10kg no, někomu se to zdá moc, někomu málo. Já osobně to nijak neřeším, myslím, že ta váha není nic hroznýho na litý kolo.

Jinak ten rozdíl v tvrdosti je fakt zváštní :D

Odkaz ke komentáři

Nemáš zač ;) jj, je to znát, jak říkáš, na akceleraci i brzdění. Mě už to tedy ani tak nepřijde po poladění motoru a brzd a jsem spíš rád za větší kola a širší pneu, líp přenáší koně i brzdný účinek a člověk si může víc dovolit, na 15" tohle moc nejde. Ale zase je na nich lepší spotřeba :) jak se říká, všechno má své pro a proti.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

kurňa pěkný, ty spidery pecka, taky o nich přemejšlím, ale na zimu, hodně se mi líbí ty zadní brzdy, už bych se taky mohl otočit na Smíchově pro třmeny, pán tam má docela dost T5tek na díly, a psal mi že má vše skladem co jsem poptával.

jinak ten parkpilot máš origo nebo dodělával?

Odkaz ke komentáři

Díky moc ;) ze Spiderů mám radost. Pro mě jsou ty kola srdcovka a TOP v 17" na O1 :wub: jen trochu škoda, že se nedělali v 18", to by byla bomba.

Zadní brzdy jsou paráda, fungují super a oproti sérii 232 to v kole i velmi slušně vypadá. Kolega z práce, co ho vozim, do dneška nechápe jak je možný, že kotouč co byl původně na přední nápravě mám teď vzadu a už vůbec, že tam jsou třmeny z Transportéra :lol:

Parkováky mám dodělávaný, ale nejsou to origo. Dostal jsem sadu, nevím výrobce, od přítelky k Vánocům a jsem s nimi spokojen. Už 4 roky a něco fungují bez problému.

Odkaz ke komentáři

jo 18 by byly špica, někde jsem je viděl zvětšeny ve photoshopu a dobry no.

mě ten jeden původní třmen právě přibržďuje, tak bych s tím něco měl dělat, a navíc mají sloupanou barvu, sice mám koupenou origo zelenou, ale šetřím si ji na ty T5, ten brzdič T5 se mi líbí i vzhledově víc než origo RS, hlavně doufám že když zas koupím 280 Zimmermanny tak nezreznou tak jako ty 256 co mám, který jsou mimochodem novější než předky.

o čidlech právě přemýšlím, a možná i dopředu když už, co tě vyšla montáž, pokud to není tajný nebo sis to nedělal sám?

Odkaz ke komentáři

@vlastaaa: origo zelená bude na těch brzdách super :palec:

Parkováky jsem si dělal sám, montáž byla jednoduchá.

@Dzany Gogolak: s tím místem vzadu je to horší, ale například oproti Fabii 1 je to o dost lepší :D

Taky si jí měl pěknou :palec: a jak říkáš, nikdy se neokouká :wub:

Odkaz ke komentáři

Já naposled asi před týdnem, jeli jsme ve čtyřech a seděl jsem vzadu a kamarád co řídil, tak má sedačku posunutou dozadu a ještě poklopený opěradlo, takže jsem měl pomalu odkrvený nohy a opěradlo opřený o hrudník :lol: cestovat takhle někam dál by bylo moc fajn :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...