Snake Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Pri výmene mi tam padlo troška lístia, a teraz to hovadsky rezonuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 niekto? :) zajtra by som to rád spravil, stačí dať dolu tie šróby čo držia palubovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 niekto? :) zajtra by som to rád spravil, stačí dať dolu tie šróby čo držia palubovku? Nazdar,nemusis davat palubku dolu.na strane spolujezce zespod oddelej ten kryt(nevim co je to za matros),a pod nim je teleso ventilatoru.Odmotuj sroubky a dostanes se k vetraku.Prace dobra,akorat budes zlomeny pod palubkou jak indiansky sip. pro tebe plati od ctvrteho obrazku dal :D,http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/KlapkaVnitrnihoOkruhu.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 dík, to ide rovno takto dolu z vonka z peloveho filtra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuKKaS Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Skus vysavac ja som to cistil tak ... len mne nepopadalo do vnutra listie ... :lool: Co si skusal ako ti ho rozmeta? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 nie, chcel som byť moc opatrný s tým plastom pod čelným :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 mám podobný problém, teraz ked je ráno okolo 0°C tak sa mi stane že mám čelné okno "primrznuté". tak naštartujem a pustím vzduch na čelné okno ale z ofukov ide iba taký slábý vánok. ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 vyměň pylový - kabinový filtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Říjen 31, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2010 vyměň pylový - kabinový filtr a ten je kde?? lebo ja som našiel iba ten pri motore, na pravo pod predným oknom... pozerám aj dielenskú príručku a tam sa píše o prachovom a o pelovom filtri ako o jednom - čo som spomenul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Listopad 1, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2010 rozobraté, zložené všetko funkčné. zaujímavé sú dve veci: -ventilátor tlačí vzduch aj cez prachový/pelový filter von... ??? ...pokial nezapnem cirkuláciku vzduchu ale tá sa vypína automaticky keď nasmerujem vzduch na čelné sklo -pri fúkaní na čelné sklo musím mať nadstavený studený vzduch aby to fúkalo ako tak, akonáhle prepnem na teplý vzduch tak nefúka takmer vôbec.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 pylový - kabinový filtr je pod stěračem spolujezdce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 pylový - kabinový filtr je pod stěračem spolujezdce no tak o tom filtri viem ale ten je nový ....a aj keby som ho vymenil tak nič sa nezmení na tom že pri vypnutej cirkulácii vzduchu bude vzduch fúkať aj cez filter von 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 5, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2010 Preco by fukalo cezen von? Cez ten filter nasava... A ventilator je tak, ze fuka dovnutra a nie do toho filtra. pristup k vetraku je jednoduchy, je za odkladacou skrinkou pred spolujazdcom: uvolnit ho je este jednoduchsie, zdola su len dve skrutky, das dolu kryt a vetrak "vypadne" dodola. Za vetrakom uvidis klapku, cez ktoru prichadza vstupny vzduch z filtra pod torpedom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 oli -dakujem za obrázkovú inštruktáž ale ja som to mal komplet rozobraté. ventilátor sa točí správnym smerom, recirkulačná klapka teiž funguje tak ako má..... teraz ma napadlo že vtom tunely od vetráka smerom k fukarom musí byť niečo zle ked tlačí vzduch von cez filter.. teda nie že by nechcel ísť aj cez fúkare ale je to bieda. ..do rozoberania komplet kurenia sa mi nechce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 rozoberat to cele? fuuha, nechcel by som. Stacilo mi, ze som dal vymenit cely blok za climatronic variantu... Skusil si pozriet, ci tam nieco nevidis? Zrkadielko, baterka a ides. Aj ked... je to dost za roh. Teoreticky mozem skusit pozriet na ten povodny blok, mam ho este v pivnici. Co radiator, nemozes ho mat zaneseny prachom alebo tak nieco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Listopad 7, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2010 zrkadielo je DOBRÝ nápad a keby sa ti dalo pozreť na ten pôvodný blok kúrenie že kde by mohla byť teoretická možnosť ako a prečo? by možno pomohlo nad climatronikom som rozmýšlal aj ja ale niektoré veci majú... musia mať prednosť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 9, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 Tak pohlad do bloku kurenia (klasika, bez klimy). Pre origo obrazok klik na link. klapky v jednej krajnej polohe klapky v druhej krajnej polohe radiator koli predstave obtekania vzduchu ventilator nema kade tlacit nazad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sojer Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 ten môj je potom nejaký lepší :D pri výmene filtra by si mal vietor vo vlasoch :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Ha vidím témátko o větráku. To se mi hodí ;) Podle obrázků jsem celkem pochopil jak se k němu dostat. Potřeboval bych ho vymontit-jen motor a turbínu. Jaksi mi teď v zimě při zapnutí hučí-určitě to bude ložisko. Jen mám obavu, že namazat ho nepomůže(nebo pomůže jen dočasně) a vyměnit asi jen komplet celý větrák co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 ...-určitě to bude ložisko.Jen mám obavu, že namazat ho nepomůže(nebo pomůže jen dočasně) a vyměnit asi jen komplet celý větrák co? Jestli je to jako u felicie tak je tak kluzné ložisko. A když jsem se ho snažil namazat tak to bylo horší než lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Hm. Větrák topení 2900,- no a teď babo raď... ale dělá to jen v zimě. V létě ne. Jo a kluzné ložisko tam bude určitě-to je tutovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 mě teď v zimě a mrazech taky vydává větrák topení pazvuky, ale v létě je klid. takže to asi řešit nebudu, zvlášť za takovou cenovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 No je to trochu drahej špás no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest hypik Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Nazdar,nemusis davat palubku dolu.na strane spolujezce zespod oddelej ten kryt(nevim co je to za matros),a pod nim je teleso ventilatoru.Odmotuj sroubky a dostanes se k vetraku.Prace dobra,akorat budes zlomeny pod palubkou jak indiansky sip.pro tebe plati od ctvrteho obrazku dal :D,http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/KlapkaVnitrnihoOkruhu.htm čusek, ty obraázky jsou super, mám problém s pískaním toho ventilátoru, jde to z pravé strany, takže to bude asi ono, pujde to nějak vyčistit a namazat, pomůže to? nebo se to musí vyměnit, koukal jsem že to stojí kolem 1600Kč, což se mi moc nelíbi Jen se chci zeptat někoho, kdo tomu rozumí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.