jELDA Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 kuciii tak oprava do prace dorazim až ve středu . dííííky za pochopeni Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 jasný, jen si to tam užívej Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 jELDA: Užívej a nenech se rušit, olej i filtr mi dorazil jako obvykle do druhého dne Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 jsem zpet ( abych pravdu rekl nechtelo se me - to byla pohoda ) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 jako vždy spokojenost!!! Díky Martine! Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 S CC-Autodíly, naprostá spokojenost. Právě sem uzavřel další objednávku a do poznámky připsal pár dílů, který v e-shopu nemají, tak sem zvědav jestli se podaří je sehnat. Minule je sehnali s bleskovou rychlostí Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 V patek objednano a v pondeli dorucenu. Parada ;) Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 S CC-Autodíly, naprostá spokojenost. Právě sem uzavřel další objednávku a do poznámky připsal pár dílů, který v e-shopu nemají, tak sem zvědav jestli se podaří je sehnat. Minule je sehnali s bleskovou rychlostí ;) ceka se uz jen na zasterky , ty dorazi dnes . zitra posílme :) Martin Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Super, akorát zatím nedorazila faktura...Což je zvláštní. Tak nevím kolik mám poslat peněz. Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Včera objednáno, dnes doručeno. A za super ceny. Takže naprostá spokojenost, jako vždy, Díky Martine Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 jiriku neni problem :) termiks - dnes mela dorazit jestli ne pisni SZ . jinak se vsem omlouvam - zitra odpovim na vase SZ - musel jsem si udelat sluzebne vylet do Praglu a od te doby nestiham dohnat co se me nahromadilo kdyz jsem byl pryc sry vsem ;) Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Srpen 11, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 Včera dorazila, všechno je OK :) Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 Tak už jsem také využil služeb CC-AUTODÍLY a jsem max. spokojen.Martine děkuji za poskytnuté služby. Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 kuci snažím se jak to jde :) občas to trošku časově skřípe polepším se :P Odkaz ke komentáři
pepohlud Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Naprostá spokojenost! Jeden den objednáno a druhý den dodáno! Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 kdyby někoho napadlo co by jsme měli zavést - tak čekám na připomínky ( krom doplňků ) :( Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 jELDO, chtělo by to rozšířit možnosti pro platby : Karta VISA, případně PayPal, nebo PaySec :D Jste prověřená zaběhnutá firma, nakupuje u vás opakovaně hromada lidí, cihly a špalky dřeva v balících neposíláte , zaplatit předem tedy není rizikové :( ( vím že lze zaplatit bankovním převodem, sám jsem toho již využil, ale je to zdlouhavé proti platbě kartou ) Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 v pátek objednány "kosti" na Octávku, v ponděli dorazily, pečlivě zabalené, cena super :) - naprostá spokojenost. Snad jen škoda že ty staré nemužu povolit :D Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 tak jsem rozhybal ledy co se placeni kartou tyce , do cca 14 dnu je u nas madam z banky a myslim ze to dopadne :) poradně zaber to pujde :D wd40 a poradnou paku :) Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 jELDO, to je moc dobrá zpráva (platba kartou) , snad to ocení i ostatní nakupující :) Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 jELDA: funguje u Vás něco jako vyhledávaní dílů podle VINka na konkrétní auto? Pomalu se chystám na komplet repas podvozku, silenbloky náprav, tlumiče, uložení, atd. atd. a popravdě nevím, co vše mám sehnat. Umíte podle VINka vychystat na konkrétní auto? Předem díky za info Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Kajman - jasne pisni VIN - napis co vse by jsi potřeboval - dohledam presne podle auta klidne to pisni na eshop@cc-autodily.cz - je to primo na mě , jen tam pisni nick abych vedel ze tam mas mit jiny ceny ;) Mi-rek1,8t - myslim ze jo , uz se me na to par lidi ptalo ( teda docela dost ) - tak jsem zvedav na podminky - jak znam banky asi to nebude zadarmo : ))))) Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Díky, to je dobré vědět, až to bude aktuální, ozvu se Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 jako vždy dík ani ne za 24 hodin od objednávky to tu bylo a kdybych nebyl "Jarmil" tak už v pátek :D :D Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 njn Tome ten chlast to je svinstvo :D :D Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 to oni, já nic :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Kuriér mi volal v piatok ale to už som bol na ceste na Rozkoš.. :D takže balík doručený včera, všetko podľa dohody.. dííky Martine.. :D Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 taj to je super :D mohl jsi se zastavit po ceste :D usetril by jsi za dopravny :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky