Přejít na obsah

CC-AUTODÍLY

Doporučené příspěvky

S CC-Autodíly, naprostá spokojenost. Právě sem uzavřel další objednávku a do poznámky připsal pár dílů, který v e-shopu nemají, tak sem zvědav jestli se podaří je sehnat. Minule je sehnali s bleskovou rychlostí ;)

ceka se uz jen na zasterky , ty dorazi dnes . zitra posílme :)

Martin

Odkaz ke komentáři

jiriku neni problem :)

termiks - dnes mela dorazit jestli ne pisni SZ .

jinak se vsem omlouvam - zitra odpovim na vase SZ - musel jsem si udelat sluzebne vylet do Praglu a od te doby nestiham dohnat co se me nahromadilo kdyz jsem byl pryc

sry vsem ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

jELDO, chtělo by to rozšířit možnosti pro platby : Karta VISA, případně PayPal, nebo PaySec :D

Jste prověřená zaběhnutá firma, nakupuje u vás opakovaně hromada lidí, cihly a špalky dřeva v balících neposíláte :lol: , zaplatit předem tedy není rizikové :( ( vím že lze zaplatit bankovním převodem, sám jsem toho již využil, ale je to zdlouhavé proti platbě kartou )

Odkaz ke komentáři

jELDA: funguje u Vás něco jako vyhledávaní dílů podle VINka na konkrétní auto? Pomalu se chystám na komplet repas podvozku, silenbloky náprav, tlumiče, uložení, atd. atd. a popravdě nevím, co vše mám sehnat.

Umíte podle VINka vychystat na konkrétní auto?

Předem díky za info

Odkaz ke komentáři

Kajman - jasne pisni VIN - napis co vse by jsi potřeboval - dohledam presne podle auta :huh:

klidne to pisni na eshop@cc-autodily.cz - je to primo na mě , jen tam pisni nick abych vedel ze tam mas mit jiny ceny ;)

Mi-rek1,8t - myslim ze jo , uz se me na to par lidi ptalo ( teda docela dost ) - tak jsem zvedav na podminky - jak znam banky asi to nebude zadarmo : )))))

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...