romariooo Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Sonax a velká spokojenost!!! ;) Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tiež sonax nano Extreme polish wax3 Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Pouzivam asi 10 let Simoniz ... Tuhy vosk a max. spokojenost... Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Skoušl jse Tempo , to se mi zdálo tav nic moc . Tet používám Sonax a aximální spokojenost . Používám jak lestěnku tak sajrajt na plasty atd . Se vším velká spokojenost . :P Odkaz ke komentáři
T.Piller Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 Sonax a vždy jen Sonax..... jednička v kosmetice... Prostě vše v autě i na autě čistím Sonaxem... Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 (upraveno) já používám toto, ta orig. od BMW je opravdu bomba, ten Simoniz není špatnej hlavně je znát na starším laku (na metle jsem ji ještě nezkoušel) a Nigrin je zhruba v barvě auta takže dobrý Konny: jezdim tankovat k Shellce a tam maj leštičku v katalogu za body ale nepíšou kní žádný tech. údaje tak nevím taky bych chtěl takový lesk Upraveno Červenec 12, 2009 uživatelem mar.cz Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 S leštičkou od Shellky nemám zkušenost, ale asi to bude to samý co mám já, takže by byla dobrá tak akorát na nasení vosku na auto, ale vyleštění si musíš udělat ručně. Já jsem minulý týden umýval a leštil auto ručně s voskama Porzelack a výsledek je tento: PS: omlouvám se za kvalitu, je to foceno mobilem, ale i tak si myslím, že jde poznat kvalita těchto vosků Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Skoušl jse Tempo , to se mi zdálo tav nic moc . Tet používám Sonax a aximální spokojenost . Používám jak lestěnku tak sajrajt na plasty atd . Se vším velká spokojenost . Bacha na to TEMPO!!! To je vyloženě na staré laky a i když to ze začátku vypadá na lesk...tak po prvním dešti lak je matný a zničený. Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 S tým zmatnením laku môžem potvrdiť na svojej bývalej O1 ,akurát že to bola Turtle wax( korytnačka). Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Červenec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 Zdarec, vzkaz pro Konnyho: Tak jsem si objednal ten Porzelack brusnou pastu na škrábance z myčky a vosk na metalízu a teflonem.Včera jsem tomu věnoval celej den a výsledek je luxusní auto vypadá jak když vyjelo zrovna z lakovny.Dělal jsem to jen ručně protože jsem leštičku před lety vyhodil byl to nějakej krám za 5kil. Ale ten výsledek je fak bomba.Už nebudu dělat žádný experimenty a jdu vždy jen do porzelacku a mužu ho vřele doporučit. Konny tak díky moc za tip. :) Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 12, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2009 (upraveno) to Hanny: to mě opravdu těší, že jsi taky spokojenej a že jsem nedoporučil nějakou "sračku" Upraveno Červenec 12, 2009 uživatelem Konny Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 to Hanny: to mě opravdu těší, že jsi taky spokojenej a že jsem nedoporučil nějakou "sračku" ;) Konny skusil jsem a jsem spokojen na max,ja budu už jen věrnej porzelack a budu ho doporučovat,vyzkoušel jsem už toho fakt hodně a tohle je to co jsem hledal :) :D Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Taky jsem toho vyzkoušel opravdu mraky a u čeho zůstanu je buď Sonax nebo Porzelack Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Ja pouzivam barevny vosk (cerny) COLOR MAGIC PLUS od TurtleWax. Jake mate s timto voskem zkusenosti? Me se zda ze je docela dobry... Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Ja pouzivam barevny vosk (cerny) COLOR MAGIC PLUS od TurtleWax. Jake mate s timto voskem zkusenosti? Me se zda ze je docela dobry... Cau sejvi ten jsem taky zkoušel a moc mě nenadchnul,ja zustanu u porzelacku jako psal cosby. Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Ta moje je značky Filson, má 3100 ot/min a kupoval jsem ji v Hypernově, no asi to bude nějaký šmejt. Zkusím se podívat jestli nebude třeba nějak uvolněný ten leštící kotouč... Tady foto: Tak tu mám taky a přesně jak říkáš,když ji zapnu tak se točí a jak ji přiložím k autu tak jen vybruje a dělá čmouhy a tak všw leštím růčo! Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Tak já dolešťuju Tempem. Zároveň navoskuje a je to OK Jo a všechno růčo-můžu si aspoň pak sám sobě nadávat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Tak tu mám taky a přesně jak říkáš,když ji zapnu tak se točí a jak ji přiložím k autu tak jen vybruje a dělá čmouhy a tak všw leštím růčo! Na nanesení vosku na auto je celkem dobrá, ale vyleštění dělám ručně, leštit ta leštička opravdu nedokáže, ale jak píšu, na roznesení vosku je celkem dobrá. Jinak mysko mi napsal toto vysvětlení, proč ta leštička vybruje a netočí se: To su excentricke lesticky,nie rotacne.ALE...co som cital,vraj je lepsia takato jak tie rotacne,lebo nerobi velke slniecka na laku...Normalne sa roztoci a potom po prilozeni ide malymi kruzivymi pohybmi. Presne ako rucne ked lestis kruzivymi pohybmi len v mensej mierke Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 zatím Turtle wax s PFCE nebo co. Ale rozhodně příští rok vyzkouším Sonax nebo Porzelack a pak se rozhodnu co je lepší. Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Taky používám Turtle Wax a spokojenost. ;) Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 14, 2009 Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Měl jsem Turtle Wax s teflonem, lesk/výdrž na autě celkem OK nevýhoda je, že po zaschnutí je dílý, takže na černém autě celkem opruz to vyleštit. Teď mám Sonax 3in1 Nano, nebo jak se to jmenuje, ten je průhledný po zaschnutí, takže leštění mnohem lepší. Jinak ty "no name" vosky myslím nebrat, vyhozené prachy a zbytečná námaha Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Ja pouzivam barevny vosk (cerny) COLOR MAGIC PLUS od TurtleWax. Jake mate s timto voskem zkusenosti? Me se zda ze je docela dobry... Taky ho používám a už u něj zůstanu.Vyzkoušel jsem již kde co a vyhovuje mi nejvíc,celkem snadná aplikace a solidní výdrž. ;) Když porovnám třeba se Sonaxem ;) tak ten bych nechtěl ani zadarmo. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Pouzivam Simoniz uz hafo roku a max spokojenost. Je to tuhy vosk... Vydrzi pul roku ;) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Pouzivam Simoniz uz hafo roku a max spokojenost. Je to tuhy vosk... Vydrzi pul roku ;) Kolik to vycházi cenově a kde se dá objednat? ;) Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Negdy je to nejlepe, jenom vodou ;) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Kolik to vycházi cenově a kde se dá objednat? napr. http://www.automotonachod.cz/Simoniz-M-vos...100%29,190.html nebo v Brne a je levnejsi http://www.anglia-trading.cz/gt-wax-pasta-simoniz-p-5752 Odkaz ke komentáři
Cary_mary_fuck Odesláno Září 27, 2009 Sdílet Odesláno Září 27, 2009 (upraveno) Ja jsem zacala pouzivat MUC OFF a spokojenost Upraveno Září 27, 2009 uživatelem Cary_mary_fuck Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 27, 2009 Sdílet Odesláno Září 27, 2009 Ja jsem zacala pouzivat MUC OFF a spokojenost No to se nadřeš na ten tvůj černý vagon Odkaz ke komentáři
Cary_mary_fuck Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 No to se nadřeš na ten tvůj černý vagon Neco proti? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky