MiR Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 ja sem psal hned ze cervena bude guut ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 (upraveno) No ty kola fakt pecka A k tematu kamarad dela za hubicku a tak drzis hubu.... To jako kdyz ti za hubicku udela blbe rozvody a dojebe se ti nasledne motor tak budes porad drzet hubu??? ;) ;) ;) Jako kamaradi budme ale jednou jde o obchod a tam nemam pratele!!!!!!!!! Dojebal mi kolo nebo motor.... To je jedno. Ja platim on dela. Bud dela dobre nebo ne....... ;) :) Upraveno Březen 26, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Tak ty kola už sou na mě moc výrazný. :P ale dobrý. Co katík?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Katík buď koncem tohohle nebo příštího týdne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Krasa Jen ty svetla mi prijdou tedka svetlejsi trosku. Nechces koupit cervenej sprej propousteci a striknout aspon jednu vrstvu na to cerveny? Bylo by to pak mozna vice sladeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Ono to trochu zkresluje, fotka je mírně upravena barevně na spreje kašlu, teď přijde na řadu výměna ložisek, trubka místo katu a koncáku, snad podvozek a konec na dlouhou dobu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 ne jAJINe ma to supr moc se mi o libi jedine co mi tam vadi tak jsou ty cerne gumy do bila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duch Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 jen tak dál na bílý gut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Katík buď koncem tohohle nebo příštího týdne Petelice jako prase !!! Taky budu muset vymyslet nějakou farbičku na moje kolča :-) Jinak očekávám , že mi dáš info jako prvnímu o zvuku výfuku !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Das auto trosku dolu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 ne jAJINe ma to supr moc se mi o libi jedine co mi tam vadi tak jsou ty cerne gumy do bila gumy asi lakovat nebudu :) jen tak dál :) na bílý gut díky :P kombinace se mi taky líbí Petelice jako prase !!! Taky budu muset vymyslet nějakou farbičku na moje kolča :-) Jinak očekávám , že mi dáš info jako prvnímu o zvuku výfuku !!! barvičky teď docela frčej a začíná to na silnicích lehce přibývat :P jinak pokud to vyjde a bude výfuk celoprůchozí, určitě hodím videjko se zvukem, ale předpokládám, že to bude to samý co u tebe Jinak Vladane je v plánu -35mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Super to ji bude sluset 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Rehy ty kola jsou na auti jeste hezci :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Diky...a ja mel strach ze mi to vsichni poplivou :D Snad to bude jeste o neco lepsi, az si to o kousek sedne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Tak ta poslední fotka se mi líbí, asi si už na tu barvu začínám pomalu zvykat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Jestli budes davat jen pruziny, tak ti sedne zadek vic jak predek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Abych kápnul božskou, tak jak jsem byl předtím proti, tak ta poslední fotka se mi taky líbí, holt asi už stárnu a začínám mít jinej vkus mež předtím :o :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Tak já to beru tak, že je to zase něco jinýho a v našich luzích a hájích zatím neokoukanýho, a to se mi na tom líbí, až přibude pár detailíků ve stejné barvě, bude to zase něčem jiném :( jinak by měly přijít pružiny 35mm, a ono i v sérii je opticky zadek níž než předek, tudíž pokud to spadne rovnoměrně tak tomu bude tak i po nasazení pružin :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 S TĚMA PRUŽINAMA JE TO ZRÁDNÉ , TAKY JSEM MĚL PRUŽINY -35 MM ALE MUSELY PRYČ , AUTO VYPADALO JAKO MOTOROVÝ ČLUN V ZADU TO SPADLO MOC DOLŮ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Jn, fakt to neni hezky... Resenim jsou treba centimetrovy podlozky pod zadni pruziny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 no uvidíme co to udělá :D Dnes menší update, a to: KAT OFF + TLUMIČ OFF -> nahrazeno trubkou = návykový zvuk aka ''PFJUUUUU'' :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Petelice viď ? puč to kámošovi at to projede někde mezi barákama a stoupni si na chodník ;) Každá trubka na chodníku se za autem otáčí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 udělal jsem jak jsi poradil, je to slušnej rachot a to fouknutí je dokonalý :) zvuk jak 200PS a ono v tom je taková lemra líná :D Akorát jeden negativní poznatek, přijde mi že to žere cca o půl - litřik víc než dřív, a to nebude tím, že si užívám zvuk a pohledy zmatených lidí :) Předtím lidi nechápali výstřední kola a teď když se k tomu přidá zvukovej projev s následným pšouknutím tak to zabije totálně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Kuwa kluci nedrazdete me :D :D Jen by me zajimalo jake to je jet s tim vyfukem treba 500km v kuse :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Jezdím každý týden 2x Kladno - Plzeň a dnes je opět den cesty, taky jsem zvědav. Ale když má člověk zavřená okna tak se hluk v kabině absolutně nezměnil, takže spokojenost Venku lidi ovšem nechápou Sakra mě to baví, kolik taková cirkusová Octa dokáže nadělat povyku :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 ale zas su tu silne reci ! Daj video a potom pokecame :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 tak samozřejmě že z hovna bič neupleteš a pořád je to nafta, ale zvuk se mi líbí, na volnoběh žádná sláva ale při jízdě to je fajn...zkoušel jsem to natočit na mobil i na foťák ale obojí ten zvuk zabije Jediný co mi žere je ta spotřeba, s tím jsem uplně nepočítal že to půjde nahoru... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 ale preco, aj s dieselovym motorom moze mat celkom pekny zvuk :lool: ! Samo ze benzin je benzin . Njn spotreba, hovorim chce to taky system ako mal myslim stary pontiac GTO - na vyfukovom potrubi hned na zaciatku rozdvojku s klapkou ovladanou elektricky. Jedna poloha by pustala spaliny do zadu cez tlmic a v druhej polohe by prakticky vyfukove potrubie koncilo hned na tej rozdvojke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Tak hlavně , že se Ti ten zvuk líbí , my když jedem oktou , tak mam vždy usměv na tváři z toho :lool: No já s tím půl litrem počítal , ale nepřišlo mi , že by to šlo nahoru .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 No a ten puvodni tlumic mas? Tak ho dej zpatky a mas klid se spotrebou..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.