Přejít na obsah

Octavia by jajiN

Doporučené příspěvky

Nahrivam to horkovzducnou pistoli, prave tech 75-85° je ideal co by mel lak vydrzet v idealnim stavu. Pisou u toho ze u novych laku jde bez poruseni laku vytahnout lem az o 1,5cm :) Pokud by jsi to mel v planu, klidne Ti to pujcim :) A blatnik jak predni tak zadni se tomu prizpusobi, protoze jsou v podstate prisroubovany k tomu blatniku ;)

Odkaz ke komentáři

Tak dneska upsesne den otevrenych za mnou :lool: Hosi, tolik hezkych holek jsem pohromade jeste ani nevidel ;) + stodolni 7minut od skoly pesky :lol: no neber to kurde :smich:

Jinak jak jsem prijel, sel jsem vytahnout ty lemy, nez jsem prisel na ten zpusob byla uz tma :palec: Takze mam jeden a to jen z pulky, zitra jdu pokracovat :P tady mensi foto

tady jak to vypadalo PRED: post-4870-1290888320_thumb.jpg

a tady PO (teda jen polovina prace, zbytek zitra) : post-4870-1290888461_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak to je potom v pohodě, jinak ti silničáři teď honem dělají silnice, aby ty peníze co jim zůstaly nemuseli vracet státu a tak je raději investují do takové absurdní opravy a příští rok to na tom samém místě budou dělat znovu, protože ten asfalt to nemá šanci vydržet :smich:

Odkaz ke komentáři

NO TEDKA JE TO TAK JAK JSEM TO CHTEL :palec: JEN TU HRANKU KTERA DOPADALA NA KOLO. JINAK PUJDOU POD KOLA DOZADU ASI 1 CM PODLOZKY POD KOLA AT TO NENI MOC ZASTRCENE. ALE TO UVIDIM AZ NA JARE JAK TO BUDE VYPADAT NA 18KACH S PLNE ZATIZENYM AUTEM. POSTUPNE TO PUJDE TAKY, STACI SI STIM JEN POHRAT. JE MNOHO MOZNOSTI JAK TO NASTAVIT, STRAVIL JSEM ASI PULHODINY NEZ JSEM TO NASTAVIL TAK SAMO I NA DRUHE KOLO :lool:

Odkaz ke komentáři

TAK DNESKA TU BYL OPET JEZISEK, ALE TENTOKRAT DVAKRAT :palec:

post-4870-1291924032_thumb.jpg

A KTOMU BYL PRIBALENY ZADNI NARAZNIK + PRAHY, ALE TO V RAMCI PREKVAPENI NEUKAZU ;)

A PAK PRIJEL JEZISEK S CERNOU OKTOU RS STYLE :) PAN KRATAS A DOVEZL STRED PALUBOVKY, TAKZE SPOKOJENOST VELIKA ;)

A PRO POBAVENI, PLANUJU TO BEHEM VIKENDU PREDELAT NA OKTU A PAK NECHAT UDELAT SAMOLEPKU A LEPNOUT TO NA AUTI

post-4870-1291924140_thumb.jpg

NEKDO MOZNA REKNE, ZE JE TO STARE, ALE ME TO DOSTALO :lol:

Odkaz ke komentáři

Kamaráde ty teda valíš.. SUPER!! Žádnej tuzing, všechny fajn díly jen tak dál - boha, to bude žihadlo, těším se na sobotu a inspiraci!!! taky jsem chtěl dávat prahy, ale asi Milotec, ty jsou takový nejdecentnější :smich: Kažopdáně ať vše pěkně pasuje bez problémů přeji a foť, foť, foť! :lol:

Odkaz ke komentáři

prave taky jsem vybiral milotec, jak prahy tak i zadek :smich: sice vice penez, ale aspon jaks taks kvalita a snad ze to bude i pasovat no :lol: nejvetsi cenovy rozdil byl v plynovych vzperach kapoty ;) chtel jsem ty JOMky, jenze mi pan volal ze je prestali prodavat protoze pry tam byl problem s montazi, tak mi nabidl MILOTECy ktere byli skoro dvakrat drazsi :palec:

Odkaz ke komentáři

A to se vyplatí!!!!! :palec:

každopádně jsem extra rád - alespoň zkouknu ty prahy, které taky chci a budu ti mooooc vděčnej, když semtam něco vyfotíš a popíšeš, i jako návod pro mě - to by byla špica :smich:

At to pásne hlavně..! :lol:

A ještě jedna věc - prosímtě, co to je to foliatec, že tam máš nakreslený disk? Sorry že se tak blbě vyptávám, ale přesně takových úprav jsem fanda! ;)

Odkaz ke komentáři

JSEM TEDKA NEMOCNY, ALE BEHEM DNESKA ASPON ZAJDU TY PRAHY PRILOZIT K AUTU A VYFOTIM :lol: JINAK TA KRABICKA FOLIATEC, JE TO BARVA NA TRMENY A VYADA VICE NEZ KVALITNE, OBSAHUJE DVA CISTICE A PAK SAMOTNOU BARVU :smich: TAKZE KONECNE TO BUDE KVALITNE STRIKLE, DO TEDKA JSEM TAM MEL NEJAKOU BARVY NA TRMENY Z GLOBUSU ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...