jajiN Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Nahrivam to horkovzducnou pistoli, prave tech 75-85° je ideal co by mel lak vydrzet v idealnim stavu. Pisou u toho ze u novych laku jde bez poruseni laku vytahnout lem az o 1,5cm :) Pokud by jsi to mel v planu, klidne Ti to pujcim :) A blatnik jak predni tak zadni se tomu prizpusobi, protoze jsou v podstate prisroubovany k tomu blatniku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Jj říkám si že by se měl přizpůsobit. No mazec. Kdy si s tím budeš hrát ? Přijedu se podívat do Opavy :) horkovzdušku a svářečku na plasty teď budu kupovat, vidím že se dá využít na hodně místech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 No prisli mi nove predni blatniky dnes. Zitra se jedu podivat na vysku (den otevrenych dveri) do Ovy :) a pak honem domu to snad udelat :) aspon jednu stranu bych chtel zvladnout ;) vse budu fotit :D pak kdyztak poslu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 akorat je blby, ze tim padem se tam budou horko tezko davat ty plastovy podbehy. spis bych rekl, ze ty origo tam dat nepujdou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 taky jsem mel z toho strach, ale staci je na druhe strane povolit a prisroubovat je jen k blatniku a potom uz podle toho kde to vyjde tak vrtnout dve dirky na te strane bliz k motoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 JJ podběhy jsou uplně v poho. Ani nemusíš vrtat díry, stačí namířit a ten samořezák si to vezme sám. Já taky nerespektoval standartní díry, vubec to v nich nedrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Tak dneska upsesne den otevrenych za mnou :lool: Hosi, tolik hezkych holek jsem pohromade jeste ani nevidel ;) + stodolni 7minut od skoly pesky no neber to kurde Jinak jak jsem prijel, sel jsem vytahnout ty lemy, nez jsem prisel na ten zpusob byla uz tma Takze mam jeden a to jen z pulky, zitra jdu pokracovat :P tady mensi foto tady jak to vypadalo PRED: a tady PO (teda jen polovina prace, zbytek zitra) : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Tak dneska jsem vyzkousel zadek sestelovat na max bohuzel ale jen na uzkych pneu, ale vypada to zabijacky :lool: A tady trosku porovnani jo holt, nekdo ma 2,5krat vice koniku nez ja ;) ale jsem nizsi ;) to se ceni :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 V konečném výsledku to bude určitě perfektní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 no nezbyva nic jineho nez v to doufat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Určitě to bude pecka, ale teď mě tak napadlo, máš tam v okolí na takový snížení silnice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 jako cesta do obou dvou mest, ktere jsou tady kolem je OK nvic jeste tedka (to nechapu proc pred zimou) pokladaji tady kousek novej koberec. Jen ty projizdy po vesnickych serpentinkach budu muset omezit no :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Tak to je potom v pohodě, jinak ti silničáři teď honem dělají silnice, aby ty peníze co jim zůstaly nemuseli vracet státu a tak je raději investují do takové absurdní opravy a příští rok to na tom samém místě budou dělat znovu, protože ten asfalt to nemá šanci vydržet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 jako cesta do obou dvou mest, ktere jsou tady kolem je OK nvic jeste tedka (to nechapu proc pred zimou) pokladaji tady kousek novej koberec. Jen ty projizdy po vesnickych serpentinkach budu muset omezit no :D To je jednoduche - musi se proinvestovat zbytek penez, nez bude konec roku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Tyjo opatrně, at to nepotentuješ, zpátky se to bude dávat těžko, na to už preparát není Raději bych měnil po menších krocích. Zatím to vypada že se pohnuly jen 1 - 2 cm od kraje ... nejde to udělat víc postupně to roztažení ? nejen kraje blatníků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 NO TEDKA JE TO TAK JAK JSEM TO CHTEL JEN TU HRANKU KTERA DOPADALA NA KOLO. JINAK PUJDOU POD KOLA DOZADU ASI 1 CM PODLOZKY POD KOLA AT TO NENI MOC ZASTRCENE. ALE TO UVIDIM AZ NA JARE JAK TO BUDE VYPADAT NA 18KACH S PLNE ZATIZENYM AUTEM. POSTUPNE TO PUJDE TAKY, STACI SI STIM JEN POHRAT. JE MNOHO MOZNOSTI JAK TO NASTAVIT, STRAVIL JSEM ASI PULHODINY NEZ JSEM TO NASTAVIL TAK SAMO I NA DRUHE KOLO :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 aha vidiš to to mě nenapadlo, jak si to pohlídat tak aby jsi to měl všude stejné, vypadá to že tam není žádné pravítko nebo něco, to kolem toho běháš s šuplerou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 TAYK ME TO NAPADLO, ALE TO SE FAKT NEDA DAL JSEM TO NA KOLO CO JSEM UDELAL A NASTAVIL TO TAK, JAK TO BYLO A PAK JSEM TO JEN PRENESL NA DRUHE KOLO NERIKAM ZE JE TO 100% SOUMERNE, ALE SNAZIL JSEM SE. NAVIC, NIKDO NEUVIDI OBE STRANY NAJEDNOU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 TAK DNESKA TU BYL OPET JEZISEK, ALE TENTOKRAT DVAKRAT A KTOMU BYL PRIBALENY ZADNI NARAZNIK + PRAHY, ALE TO V RAMCI PREKVAPENI NEUKAZU ;) A PAK PRIJEL JEZISEK S CERNOU OKTOU RS STYLE :) PAN KRATAS A DOVEZL STRED PALUBOVKY, TAKZE SPOKOJENOST VELIKA ;) A PRO POBAVENI, PLANUJU TO BEHEM VIKENDU PREDELAT NA OKTU A PAK NECHAT UDELAT SAMOLEPKU A LEPNOUT TO NA AUTI NEKDO MOZNA REKNE, ZE JE TO STARE, ALE ME TO DOSTALO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 podobny nalepky jsem videl myslim s golfikem. v textu tam bylo neco ve smyslu, ze kvuli snizeni nesmi nikdo na zadni sedacky a zadny tlusty spolujezdkyne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Týýý jóó ty jedeš!!! Jak toho ježíška lákáš,taky bych to vyskoušel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 aby na ostatni vubec jeste zbylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 No práve z toho mám strach!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 JA ZA VETSINU NAPADU A TAKY SEHNANYCH DILU VDECIM TADY UZIVATELI LIBOR.KRATAS POMAHA A RADI MI DA SE RICT SE VSIM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Kamaráde ty teda valíš.. SUPER!! Žádnej tuzing, všechny fajn díly jen tak dál - boha, to bude žihadlo, těším se na sobotu a inspiraci!!! taky jsem chtěl dávat prahy, ale asi Milotec, ty jsou takový nejdecentnější Kažopdáně ať vše pěkně pasuje bez problémů přeji a foť, foť, foť! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 prave taky jsem vybiral milotec, jak prahy tak i zadek sice vice penez, ale aspon jaks taks kvalita a snad ze to bude i pasovat no nejvetsi cenovy rozdil byl v plynovych vzperach kapoty ;) chtel jsem ty JOMky, jenze mi pan volal ze je prestali prodavat protoze pry tam byl problem s montazi, tak mi nabidl MILOTECy ktere byli skoro dvakrat drazsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 A to se vyplatí!!!!! každopádně jsem extra rád - alespoň zkouknu ty prahy, které taky chci a budu ti mooooc vděčnej, když semtam něco vyfotíš a popíšeš, i jako návod pro mě - to by byla špica At to pásne hlavně..! A ještě jedna věc - prosímtě, co to je to foliatec, že tam máš nakreslený disk? Sorry že se tak blbě vyptávám, ale přesně takových úprav jsem fanda! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 JSEM TEDKA NEMOCNY, ALE BEHEM DNESKA ASPON ZAJDU TY PRAHY PRILOZIT K AUTU A VYFOTIM JINAK TA KRABICKA FOLIATEC, JE TO BARVA NA TRMENY A VYADA VICE NEZ KVALITNE, OBSAHUJE DVA CISTICE A PAK SAMOTNOU BARVU TAKZE KONECNE TO BUDE KVALITNE STRIKLE, DO TEDKA JSEM TAM MEL NEJAKOU BARVY NA TRMENY Z GLOBUSU ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 TAK TED SEM PEKNE ZMRZL ALE TADY MAS TY FOTKY JE TO TAM JEN PRILOZENE, TEN ZADEK VYPADA JAKOZE TO NESEDI, ALE STACI TO K TOMU JEN PRILOZIT, PASUJE TO UPLNE PRESNE JSEM SPOKOJENEJ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 no tak to auto vypadá s těma prahama víc než parádně, byl to sakra dobrý kup!!! :-) fakt vypadá krásně, to bude mít oktávečka radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.