Guest houmik Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Nemas nekde fotku celyho auta, kdyz si mel nalakovany ty podbehy, jak to vypada? Porad nejsem rozhodnuty, do jaky barvy to dam. Mam strach, aby to nebylo moc svetly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Nekde tady bude, na zacatku myslim. Jsem tedka na mobilu protoze doma nejde net az do pondelka, takze se mi to nechce hledat. Kazdopadne i kdyby jsi dal svetlejsi odstin bile tak pod podbehem je tma, takze moc zarit nebude :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Ja na ty fotky koukal a nemuzu to na nich poznat. :lool: No ja se toho bojim docela... Bud dam stejny odstin, jako ma auto, nebo kremovou a nebo cernou perlet. Nemuzu si vybrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 No moc kecat Ti do toho nemuzu, ale tu kremovou bych asi skrtl. Ta ti zkazi tu "cistotu" bile oktavky. Kdyby jsi mel jinou barvu tak treba ale k bile asi ne CErnou ma kamarad a vypada to celkem hezky. Navic kdyby jsi tam hodil treba cernou s bilym prouzkem nebo tak nejak, tak si myslim ze to bude parada :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Asi to dopadne tak, ze tam caknu cernou, ale nejaky efekt, to nevim... :lool: Mam toho moc a stihnout to musim vsechno za jeden tyden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Hehe, tak drzim palce at to vse zvladnes jsem zvedavy na vysledek. Ja uz to behem tohoto mesice taky budu mit, snad v pulce :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 ta a kde je nejake nove foto??? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Tak tady pridavam foto kol. Auto bymelo byt hotove 16teho v sobotu. Tak uvidime ROzmer pneu 225/35/18 A barva na slunci razi jak hrom B) to byl ucel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 a rozjede se to auto s těma kolama nebo do tebe musí někdo drcnout? promiň nedalo mi to, jinak kola super,jsem zvědavý jak to celý bude vypadat komplet. Kdy tak vidíš ,že nám představíš finální produkt nebo aspoň vnějšek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Ty kola jsou perfektní, jsem zvědavej jak budou vypadat na autě jako celek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Jsem rad, ze se to libi. Jinak komplet auto by melo byt pristi stredu. Ale pak se budou jeste dodelavat detaily. Jinak rozjede neboj Jezdil jsem na tom rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Kurnik Jarek ty kola jsi celou zimu daval do snehu ? hihi ale ne fakt to uplne razi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Tesim se na dalsi sraz to uz snad prijedu. Jinak tady z fotek to moc poznat nejde, ale na slunci to sviti fakt paradne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Ty kola se ti fakt povedly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stafin Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 (upraveno) Tak jak to vypadá? Středa pryč a slibené fotečky nikde. Upraveno Duben 15, 2011 uživatelem Stafin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Stafin ma recht ! Kde su fotky??????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 To vypadá bledě, buď nás všechny ohromí a auto bude pecka a nebo hůř, už to nedá nikdy pořádně dokupy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 taky se mi to nezdá, toto vlákno je jedno z posledních, který sleduji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 (upraveno) Kluci, ja myslim, ze jajiN je z toho uz taky celkem nervozni a jemu samotnymu to neni prijemny. Sam moc dobre vim, jak se clovek citi, kdyz sem napise nejaky planovany upravy a ono se to opozdi, pak clovek vypada pomalu jako "lhar". Ja jsem si taky neco naplanoval, ale jsem ted v takovym skluzu, ze budu muset par veci nechat na pozdeji... Nejhorsi je, kdyz ty upravy zavisi na nejakym dalsim clovekovi, to je pak peklo. Upraveno Duben 16, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 já bych se nějak nevzrušoval, nikde tu přece o lhaní nepadlo ani slovo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Zdravim kluci, jsem tu jenom na skok. Ano auto je hotove. Ale nechavam ho jeste stat u lakyrnika. Bohuzel tedka nemam vubec cas. Prioritou cislo jedna je tedka pro me maturita a VS. A je to des, kazdy den naspim tak 4 hodky :/ Vsem se tak omlouvam a prosim o ztrpeni. DIky za pochopeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 to poznam :D , ked som ja maturoval tak mi fotrik zobral kluce od auta, bo ma to stale k nemu tahalo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 (upraveno) Misel: Ja jsem nerekl, ze tak nekdo nekoho tituluje, napsal jsem, ze tak clovek skoro vypada. :( Fakt staci jen pozorne cist, o nic jinyho nejde. Upraveno Duben 16, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 házej foto pičusko, máš to peckový tak se pochlub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 Octa už je hotová??? Tak honem dej foto, ať se můžem pokochat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 No jo kdyz jinak nedate jinak na predku se jeste pracuje - vylpn ledvinek atd. Foto dodam snad behem tydne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 si zabil stary 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 kam das zadni spz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 14, 2011 Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 no dobre, jednu by sme mali ! Daj dalsie ! Zatim to nevyzera spatne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.