štěpán 4x4 Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 jsem potěšešen hezký kousek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Tak kamarade tedka dat kola do cerny barvy ;) Jeste jedna vec, vidim to jenom ja? Mezi prahem a kraoserii je dira, je to blbe prilepene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 jajiN so budes davat do RS narazniku ? zase dratenku ? nebo origo mrizky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Vladan: Neni tam mezera. Jen dneska trosku sprchlo a jak ta spina tekla tak to tam zustalo v te mezere A kolazustavaji bile Libor: Uz tam mam! Idkyz na fotkach to asi nejde videt ;) Je tam takova umelohmotna mrizka ;) A jsem opravdu rad, ze se libi. Mam strasnou radost B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Libor: Uz tam mam! B) Idkyz na fotkach to asi nejde videt Je tam takova umelohmotna mrizka ;) A jsem opravdu rad, ze se libi. Mam strasnou radost ;) No neejde videt mas pravdu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Je to opravdu fešanda, moooc se mi líbí a ty kola v té bílé jsou super (podle mě k autu v té bílé pasují), celé je to dobře sladěné, prostě bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Ok, No hele konečně se tady díky tobě něco děje a je co sledovat opět BTW. ty kola jsou luxusní! Hodí se k tomu perfektně!!! Neměnil bych nikdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 no to uz je lepsie :lool: ! Jo tie kolesa sa mi na tom tiez celkom pacia, takze pohoda ! btw. Pekná masina tam na poslednej fotke dole vpravo ;) ? Tvoja? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Giancarlo: Bohuzel neni moje ale divil by ses, mel jsem podobnou a jezdil jsem na ni v zime z kopecka jeste ve 12ti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Pekne pekne, ze bych se nekdy stavil na cumendu jak pojedu okolo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 moc pěkný pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 paráda ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 A já to říkal......počkejme až to bude jako celek.......nezatracujme ho kluka jednoho ;) Móóc pěkný pane gratuluji povedla se!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 hehe opravdu vsem moc dekuju, jak za podporu tohodle projektu, tak za psychickou podporu :lool: a hlavne za rady Ikdyz jsem vetsinou nespolouchal :lool: ;) Jinak Deko, stavit se muzes kdykoliv ;) tedka na aute budu delat snad az na vyjimky skoro porad. Musim dokoncit interier 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Tak dneska dosli vnitrky dveri. Jen me pan prodejce asi moc nepochopil, kdyz jsem mu psal ze chci jen ty hlavni velke plasty Tak poslal jaks taks vse a jeste v elektrice. Takze poku ma nekdo zajem o ten tapecirunk, elektricke ovladani, odkladaci kapsy a podobne, staci napsat. EDIT: a zarazilo me, ze ty zadni kryty z faceliftu jsou jine nez predface. :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 twe, a tobě by se to chtělo rozebírat? buď rád, že to máš vcelku.. aspoň máš ND 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 taky bych to viděl jako Dakie, rozebírat by se to nechtělo. A nejsou ty zadní tapece podle fotky náhodou na combíka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Petr - jaky je rozdil mezi kombikem a normalem? Ja jsem poznal jen to, ze u normal je ten konec do spicky a tady je jakoby usekly. Jeste nejake rozdily? To neslysim moc rad:( Jinak rozebirat to budu, chtel jsem to totiz lakovat. Ale tedka to radsi potahnu jen do folie. Takze se to rozebrat musi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 právě, to co píšeš. Krátká má tapecy do špičky, kombík je má useklý protože má jiný tvar zadních dveří. Jiný rozdíl by být neměl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Uf sice tzo nevypada zrovna idealne. Ale tak aspon ze tak :D kazdopadne diky! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Opravdová krasavice. Ještě do toho nacpat černo/bílý interiér z RSka a bylo by to maximální... tak dobře, ještě i motor z RS, ale jak jsi říkal jinde, kvůli výkonu to auto nemáš... :D :( Kola rozhodně nechat bílé, ten černý trend je hnus a za dva-tři roky po tom zase neštěkne ani pes... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Tome - bilo cerny interier bude ale ne z RSka :( :D EDIT: A kuciii prosim o radu. Jak prilepim ty tapecirunky k tomu plastu? Nemam zadne takove spojovatko jak je to original. Nejake levne a rychle reseni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Tak dneska od 7:30 do 19:30 REknu vam, uz mam toho dost a jen si preju at je vse OK. A co se delalo. POtahovalo se neco malo do folie (silena vec, vse vyrysovat at je to hezke), daval se koberec, sedacky, palubka, volant. Kufr je jiz hotovy, nachystane repro na zapojeni. Vytlumieni zbytku karoserie. instalace plynovych vzper kapoty milotec a milion dalsich kravin :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 mohl bys hodit lepsi foto ty palubky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 ten interiér vypadá dost dobře, ale chtělo by to víc a lepší fotky a ne tak všechno tajit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 podrobnejsi fotky urcite budou, ale az bude vse hotovo Nechci nic tajit, jen proste je mi to divne sem davat rozestavene veci :) :) EDIT: jinak palubka je v bile kuzi, prosita cernou niti. Nic zvlastniho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 JAJIN TAK NA TU TVOJI KÁRU SE TĚŠÍM AŽ SE NA NÍ PODÍVÁM Z BLÍZKA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 (upraveno) Ok, ale klidně můžeš dávat i fotky nedodělaných (rozdělaných) věcí Upraveno Květen 17, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 fakt nádherná doufám jí někdy uvidím live 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Tady uz se nam to konecne po dlouhe dobe pracuje, kufru mas ale muziku , a jezdit budes v bilem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.