Přejít na obsah

Ulomeny plast drzici pruzinu pod sedackou?

sejvi

Doporučené příspěvky

Zdravim, potreboval by jsem poradit. Dnes jsem jel z Nemecka a z niceho nic VELKA RANA z prostoru pod sedackou spolujezdce. Docela jsem se vylekal. Podival jsem se pod sedacku a vydim velkou pruzinu a ulomeny plast. Pote se hned koukam pod sedacku ridice k cemu ta pruzina slouzi a vydim ze tam je tez plast ulomeny a pruzina je tam jen zasunuta - ani jsem nikdy nezaregistroval a netusil jsem ze se tez ulomila. Proto se ptam, k cemu je tam ta pruzina? Jaky ma vyznam - prijde mi, ze se sedacka ovlada stejne i bez pruziny... Viz fotky.

Octavia_pruzina_01.jpg

Octavia_pruzina_02.jpg

Odkaz ke komentáři

Pružina pomáhá při zvedání sedačky. Na O1 jsem je měl vypadlé na obou předních sedadlech, řekl bych, že to nemá vliv na funkci (ani na funkci rostlináře ;)). Dodnes mám ty pružiny někde ve sklepě. Ani manželka si nikdy nestěžovala, že by zvedání šlo těžko, a to mi tu sedačku pokaždé napumpuje nadoraz až nahoru...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

stalo se mi to na ridicove sedacce. pak sem ji mel kvuli vymene molitanu venku, tak sem to spravil takovym cepem. pak mi to casem prasklo i na spolujezdcove, ale kaslu na to. funguje to i bez toho tak co. ja se svou sedackou nehybu a spulujezdcova je porad dole. tak co... a co maji kamosi OI tak jim to taky prasklo. je to opravdu nemou OI...

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  • o rok později...
  • o 2 roky později...

Taky nemám péro .. :( teda jako myslím to v sedačce :) Tohle je asi nemoc vsech octavii. Jinak mi ale veškeré nastavování sedačky funguje. Ja jsem si teda myslel že ta pružina je tam k něčemu jinému. Myslel jsem že když posuneš celou sedačku dozadu tak se natáhne a pak stačí jen vpředu odjistit a sedačka sama má tendenci posunout se zpátku dopředu. Ale koukám že je tam k něčemu jinému :)

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Aha, tak to megapéro je ze sedačky?!

Já ho našla na zemi a nemohla jsem ho k ničemu přiřadit, tak jsem ho šoupla do přihrádky ve dveřích.

Jinak co se týče spolujezdců, nemají co sahat na nastavení sedačky. Spolujezdec má sedět dole a vzadu, aby nepřekážel ve výhledu :smich: .

Upraveno uživatelem Morgaine
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 5 let později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...