Snake Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Takže mám menší prúser: idem si mimo mesto, vypnem diaľkové, tma, predtým to tiež takto haprovalo ale stretávačky sa zapli, zajtra pozrem poistky, vyberiem jednu žiarovku, ale aj tak, to by mala kontrolka na budíkoch svietiť nie? Aj keď by boli vypálené žiarovky. Je to páčkou? Prípadne nejaký odborník v tomto vie napísať ešte čo mám pozrieť pred tým než to definitívne rozkopem? Pomôže to prestriekať kontakt sprejom? Vďaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 na 90% páčka KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 A zvyšných 10% prestriekať to asi nepomôže však ? :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rehor72 Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Taky se přidávám na tip: páčka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest straka Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Zdravím. Ja mam rovnaky problem. Počas jazdy mi prestali svietit stretavacie svetla. Dialkove aj parkovacky idu. Skontrolovali sme poistky, tie su ok. Ziarovky su tiez ok. Dnes sme kupili novy prepinac svetiel, aj tak nam to nesvieti. Poradte cim by to mohlo byt? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rehor72 Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Tady už bych šel podle schémat. Prostě jít od pojistek a proměřovat napětí, kde je a kde už ne. Zapojení světel je celkem jednoduché, takže by s tím neměl být problém. Doufám, že nemáš xenony, tam je toho víc... Takže jedině projít. Nic víc Ti asi nikdo tady neporadí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zdeneček Odesláno Prosinec 15, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2011 Zdravím,taky stejný problém,za jízdy přestaly svitit potkávací světla,dálkové jdou,parkovací taky a když zapnu denní svícení,tak svítí i ty potkávací.Denní svícení mám orginál,takže svítím po nastartování potkávacíma.Jak jste dopadli s vašimy problémy,už vite kde byla chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 tak dnes se to stalo i mě. Myslím, že to bude páčkou. Jaké máte zkušenosti s vyčištěním a promazáním? Nebo rovnou koupit novou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlado34 Odesláno Leden 16, 2023 Sdílet Odesláno Leden 16, 2023 Dobrý deň mám taký problém prestali mi svietiť stretávacie svetlá parkovacky svietia diaľkové nejdú keď prepnem s packou tak nejdú keď dám packu ku sebe AS vtedy idú diaľkové poraďte ako viriesit problém ide o octaviu1 1.9 poistky sú oka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Leden 16, 2023 Sdílet Odesláno Leden 16, 2023 Buď je to spínač světel, nebo přepínač světel, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.