Přejít na obsah

Oznamovna

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

par lidi si stezovalo, ze chodi mail za kazdym prispevkem a ne souhrnne, tak jsem na to koukal.

To je pravda. Na starší verzi fóra to fungovalo tak, že když do tématu někdo přidal nový příspěvek, tak okamžitě přišlo jedno upozornění na mail. A když tam pokračovala diskuze, tak další upozornění nechodilo.

Od přechodu na novou verzi fóra to funguje tak, že přijde mail na každý příspěvek v diskuzi...takže se člověk ráno koukl do mailu a měl tam 10 mailů na sebou z každýho tématu :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

no ale v nastaveni se dal dat tydenni souhrn pokud se nepletu? ja tohle vubec nepouzivam, takze presne nevim :(

uprimne mi nevadi, ze to nechodi, protoze denne se posle z fora pres 90 000 mailu a dost to zere server, idelane bych chtel aby to delalo jen inline notifikace, cili nahore se objevi cislo u maleho globusu vedle zprav a nazdar...

Odkaz ke komentáři

Denní nebo týdenní souhrn se nastavit dá, ale to je celkem na prt. Já používám upozornění mailem hlavně kvůli tomu, aby mi přišel mail okamžitě po tom, co někdo přidá příspěvek...abych se o tom hned dozvěděl a mohl na to kouknout a reagovat. Aby přišlo upozornění po týdnu nedává smysl, to si dávno vlezu na fórum a kouknu na nový obsah ;)

Jinak co se týká toho počtu mailů, tipl bych, že minimálně 70% jich chodilo zbytečně právě proto, že se posílali kvůli každýmu postu extra. Takže jak říkám...když se rozjela diskuze a člověk zrovna nebyl na fóru, tak mu přišlo třeba 10 mailů. Správně by měl přijít jenom jeden. Dřív to tak fungovalo, takže nechápu, proč to IP.Board v nové verzi takhle nelogicky překopal :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...