Přejít na obsah

Vosička FABIA RS

Doporučené příspěvky

Heh, tak to nepotěší. To já můžu být nakonec ještě rád za těch svých 150tis km. I když na na 1.9 TDI nám odešlo po 30tis km a bylo to naprosto sériový, žádnej chip, navíc se s tím jezdilo slušně. Ale naštěstí to tenkrát vzala škodovka na sebe, i když to bylo po záruce.

BTW, nezkoušel jsi se zeptat ve škodovce?? ...Svýho času se říkalo, že turba se většinou do nějakých 80tis km uznávají na "záruku", i když je to už starší než 2 roky. Ale otázkou je, jestli to v rámci úspor nezrušili :(

Odkaz ke komentáři

no tak ze to turbicko tlacilo trosku vic uz z vyroby vsichni vime a kdyz mu jeste nekdo pridal tak to fakt byla asi otazka casu.

Aspon ze mas tu moznost jet zitra MHD do prace, a neee sakra vy stavkujete to je smula, holt pesky no, kdyz stavka tak i belasek by mel stat ne !!!!

Odkaz ke komentáři
budes kupovat nove turbidlo teda ?

Budu muset, co mě zbývá ... ty tam máš toho známého, že? :palec:

Heh, tak to nepotěší. To já můžu být nakonec ještě rád za těch svých 150tis km. I když na na 1.9 TDI nám odešlo po 30tis km a bylo to naprosto sériový, žádnej chip, navíc se s tím jezdilo slušně. Ale naštěstí to tenkrát vzala škodovka na sebe, i když to bylo po záruce.

BTW, nezkoušel jsi se zeptat ve škodovce?? ...Svýho času se říkalo, že turba se většinou do nějakých 80tis km uznávají na "záruku", i když je to už starší než 2 roky. Ale otázkou je, jestli to v rámci úspor nezrušili :(

Jirko, nezkoušel jsem to, ale zase tam chip od Reeshy, větší IC a pokud by mi daly práci zadarmo, ale zaplať si součástky, tak turbo vyjde od nich za 30 000 Kč a kdo ví s jakou kvalitou to udělají ve Škodovce,

takže pořád mi to vychází levněji u Humla, kterej umí daleko víc než kdejakej ofiko servis. Zkusím se ale ještě zeptat.

Stejně bych tam kupoval Garetta na 110 kW.

Odkaz ke komentáři

To bych pochopil u no-name firem, ale ne u Andreeho TDIfune, nebo se Ti to stalo i turbínek od něj? Víš zase jako ty prachy netisknu, takže podle Humla jsou to vyhozený prachy, ani nepočítám s nějakým brutálním softem, jen klasika pro motor FI RS, velkej IC a turbo 1749VB.

Nepotřebuju to jako ty nebo Jaster na nějaký sprinty :palec:

Odkaz ke komentáři

Marku, zapomněl jsem Ti napsat, jak báječně jsem se pobavil s tou značkou "psycholog" (RZ) od tebe.

Namontovali jsme to s klukama z práce na auto naší psycholožky na předek, tak aby si toho nevšimla. Takže z práce odjela se značkou " PSYCHOLOG" místo obvyklé RZ. Asi za hodinu mi volala s lehkou výčitkou..... :(

poznala to, až když přijížděla k obchodu a na parkovišti , když parkovala zaslechla přes otevřené okno rozhovor syna s matkou, který ukazoval na její auto a říkal matce, že je tam psycholog....

No prvně byla zděšená, že to jde poznat podle "ksichtu" a pak až vystoupila z auta, tak jí to došlo.....

Super kanadskej žertík, ale vzala to sportovně...akorát teď musím být ve střehu, je mstivá...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...