najmis Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 Máro brzdy jsou zatím jen studie..je toho nějak moc..ještě nemám IC na jaře budou potřeba nový gumy...ted sem ve fázi rozhodování co udělat a co ne. Petane to je nějaká umělina něco jako plachta,ale slabounký..sem to našel v kulně.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 aspoň je to na zimu praktičtější než ten béžovej koberec ;) máš to jen u řidiče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 U řidiče i spolujezdce ale po dnešní akci v garáži a kroucení sebou po celým autě je to vytahaný zpod plastu a mužu to dělat znovu..dost to po tom koberci jezdí.. ;) Protože mě čeká v unoru technická vyměnil jsem jeden lanovod,kterej byl načatej kousek od brzdiče a ještě budu dělat desky protože ty mají asi 1,5mm Ten lanovod byl nějakej difnej..krátkej--viz foto mechanizmu 1. před a 2. fotka po výměně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 twe, sem si říkal, jak si to měl poštelovaný B) ta poslední fotka, to už je něco jinýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Nevím co s ním bylo..mno bude asi na traktor jako táhlo k ruční brzdě(chci dávat brzdič ze zadku na ten kotouč B) ) Ručku sem moc nešponoval a na 3 zubu brzdí dobře.Desky zkusím Zimm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 tak si uděláme příští víkend pracovní i na slečně? nebo už to budeš mít přehozený? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 To by šlo..ale ještě je nemám doma.. B) Když je do tý doby budu mít mužem to spáchat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 28, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 oukej, když už budem v montérkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2010 Mno a jak ta garáž..naposled jí pamatuju docela uzkou..proběhl nějakej uklid..? :) Jinak trocha reklamy: http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-z...amp;model=FABIA za ty prachy a tahle značka.Nedá mě to je tam nedát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 luxus cenovka! kterou garáž myslíš? tu dole? tak tam je vše stejný.. úklid proběhne až na jaře teď mám jiný starosti.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Myslím garáž na baráku..tam budem kutit nee..?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kibi Odesláno Listopad 4, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 pěkně jedete pane Najmis ...graf na brzdě jedna radost, ale FMIC by se na parný léto hodil...a já si myslím, že ti to nedá :D brzdy by se mi taky líbily :) kurňa jsem na tu tvojí černou mrchu dlouho nekoukal, až jsem zapoměl jak je ta béžovka s černou pěkná PS: se pak nediv, že ti na auto skočí kde jaká kočka :D je to pech, mne zas pžes léto poladil nárazník ukrajinec....místo jedničky dal omylem zpátečku - stane se no.....být tebou, tak to nechám jen opravit, celolak je boj s větrnými mlýny - zas bude nějakej ten škrábanec a to už ti z toho zákonitě musí jebnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 Díky pane...není to žádnej zázrak,ale na hezký svezení dobrý.. Jj IC by mělo klapnout na příští pařáky Jo tahle kombinace se povedla a ani za tu dobu se mě neokoukala a s vnitřkem jsem spokojenej...Jen asi abych se nenudil a nevěděl kam dřív tak seznam uprav a změn jsem rozšířil o bederní opěrku.. ;) Zatím nárazník neřeším,protože se trochu natáhlo i lízátko jak se ta kočka snažila narvat mezi lízo a nárazák takže to chce trochu víc času a teplo na opravu plastu.A pak asi po hranu stříknout..no stejnak to bude tak 1500 :) Včera sem nahodil zadní desky Zimmermann rozhejbal na pravý straně čep,kterej byl zatuhlej a taky na tý straně byly desky ještě dobrý zato levá strana už brousila i nejtky co drží pružinu desky. Tak brzdy připravený na zimu a technickou... ;) Letos asi nebudu pokoušet štěstí a na STK sundám ten rentgen(Vyměnit paraboly za klasiku a mlhy vyhodit uplně.. ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 jj, radši je na TK moc neprovokuj :) tak desky už došly jo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 Jo hlavně s těma mlhama co...? ;) Ale není to radost mít v noci den...? :) Jj včera je brácha dovezl tak sem na to hned šel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 svítí to hodně dobře no :) jak to krásně podsvětluje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 To jsme všichni viděli ... ;) Díky tomu můžeš rentgenovat holky na ulici :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Začlo se pracovat na .... aneb konec zimních starostí.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 co děláš? problém se stěračema? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 sory....ale chlámu se tady....další nápověda možná večír... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Dneska jsem celej den kutil hadice a trubky...měl jsem nějaký,ale z uplně jinýho auta takže vyměřování,umístění čerpadla,výroba držáčku a montáž otvorem sotva na ruku byla prdel.Mám to tak nějak na 95% mechanicky zamontovaný...Je tam pěkně narvaný.Ještě udělat přívod paliva a pak elektriku..ale to já nedlám.. Zatím je jen nataženej svazek k topení. Nějaký videjka testu než sem se do toho pustil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Tak po 3 dnesh montění jem na sračku...ruce mám dodrbaný a nemám cit v prstech,ale hlavně že je tam usazený,držáky trubek seděj nikde nic snad nebude vadit za provozu,hadice natažený nahoru a čekaj jen na napojení na okruh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Skvela prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 pecka! tak jsem to uhodnul správně a ani si neodepsal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Sory Petane byl jsem pořád v garáži a pak když jsem dal fotky,videa nebylo v podstatě na co odpovídat... Dneska proběhla tlaková zkouška spoju hadic/trubek. Nikde nic nekape...ufff :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 krásná práce to máš univerzál Webasto nebo je to přímo na Fabku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Je to uni používá ho spousta automobilek typ Thermo top C Pokud mám dobrý info tak se ofiko dalo Webasto objednat pouze do SDI Udajně Škodovka Webastu neschválila jejich řešení u TDI a tak montovali jen pár kusu lidem,který si to nechali namontit přímo u Webasta a udajně měli i pár služebních Fábek TDI s topením.Umístění u TDI je bud tam co jsem ho dal já a nebo na stěnu za hlavu motoru..což si ale neumím moc představit kterej kouzelník to tam dá... Tak ještě pár fotek...Zbývá nějak pořešit výfuk(nějak není místo na tlumič kua..) přívod paliva a el. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kemar Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 jeste zitra dodelat elektriku a palivove vedeni a je to kompletni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 Ač se mě nechtělo tak jsem ještě natáhl vedení naftyk nádrži...ještě musím koupit nějakej pidi filtr a udělat jehlu do nádrže.Vedení je hadičkou 4mm webastácká gumová má vnitrní 5 mm tak jsem vyrobil redukci kouskem 6mm hadičky a to pak narval do tý gumový..Pak ale nastal problém s tím že se 4ka moc kroputila a nešla prostrkat dutinou co vede přívod paliva k motoru..Tak jsem vzal větší do ní nacpal tu 4ku a pak teprv to šlo protáhnout dutinou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 dělá se to i v benzínu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.