Kube Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Hezka Octa Libore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Díky Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 mam nove ručičky Polo GTI nebo Passat CC na prodej vice SZ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Mám tady16-ti palcové kola z Oktavky LaK. Je to celá sada 5 kol! Všechna kola jsou v perfektním stavu!!!(na jednom je menší rýha) Neopravované,původní lak! Kola jsou obutá na 205-55-16 1 alu - Nové, nikdy nepoužité (tudíž nová guma z výroby ještě - Dunlop SP Sport xxxx) 2 alu - na Michelin Pilot HX MXM - cca 5,5 mm 2 alu - na Bridgestone Turanza 300ER - cca 4-5 mm kvalitní gumy min. na jednu celou sezonu! Cenová představa 10.500 vzhledem ke stavu a gumam. Pouze osobní převzetí +možná dohoda foto zašlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Tak tady přidam fotku co jsem vyhral teda octavia v soutěži,, podzimní fotka'' . Velke díky patři ZABIAKOVI že udělal takovou soutěž a jeho www.skodaoctavia.cz a www.vinprotect.cz Děkujeme jen tak dál :) prvni:foto cena druhe: vyherní podzimní fotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 LuckyMan :) cng 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Tak tady přidam fotku co jsem vyhral teda octavia v soutěži,, podzimní fotka'' . Velke díky patři ZABIAKOVI že udělal takovou soutěž a jeho www.skodaoctavia.cz a www.vinprotect.cz Děkujeme jen tak dál :) prvni:foto cena druhe: vyherní podzimní fotka Blahopreju :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Taktéž gratuluji :D , se ani nedivím, že jsi vyhrál, ta fotka je parádní :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Líbo, máš ji krásnou, mrknul jsem se na první stránku na tu fotku se zalepeným znáčkem na volantu.. ach, takovou libovku bych si nechal taky líbit :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 gratulka i ode mě :lool: ...zvědavino :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Děkuji certi,Jajine,MiRe,Konny Míšel: díky , na ten den jak jsem se byl poprve podívat nezapomenu :D sice něco mě zklamalo a něco potešilo ale jsem spokojenej :( a jsem rád že mam takove autičko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 No dnes jsem si poseděl v tvoji octávce, a musím říct prostě paráda. Ten černej interier a volant, to troj raminko je bomba, a sedačky super. Prostě závydím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 hlavne že se libilo par fotecek z dnesniho sraziku cca 26 autiček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 hlavne že se libilo par fotecek z dnesniho sraziku cca 26 autiček pěkný fotečky, super srazík ale autíček bylo myslim 28 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Ahoj Libore, píšeš, že jsi byl zklamanej z něčeho při vyzvedávání auta - můžu vědět proč? co nebylo podle tvých představ? Neuvažuješ o snížení na jaro? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Ahoj Libore, píšeš, že jsi byl zklamanej z něčeho při vyzvedávání auta - můžu vědět proč? co nebylo podle tvých představ? Neuvažuješ o snížení na jaro? Mišel: no byl jsem zklamanej z toho že třeba už nebyly svetílka v tapecu dveři byly tam jen odrazky, a druha věc je ruční oteviraní nadrže na to jsem po sleze zjistil ze to davaly do octavii 8/2009 potom vsechno ručni otviraní nadrže, ale všechno se dá dodělat to je dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 pekna octula a gratulujem k vyhre "podzimní fotka" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 pekna octula a gratulujem k vyhre "podzimní fotka" díky Emiiilio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Hele ho pava jak se nese 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Hele ho pava jak se nese jen trošku, už se teším až všechny prostředky vyzkoušim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 No ja se chystam na jaro nakoupit nejake ty pripravky a lesticku a venovat holkam trochu vic pece A tobe drzim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 No ja se chystam na jaro nakoupit nejake ty pripravky a lesticku a venovat holkam trochu vic pece A tobe drzim díky tobe taky držím palce, a doufam ze prijedou do tech malenovic nablyzkane, a co Bubline budete tam davat zadni Face svetla ? podle fotek co tam dal Garret tak to bubline slusi moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 (upraveno) Popravde ja nad nima premyslim celou dobu a Rubi uz taky a od souseda bych je mel za slusne prenize takze se uvidi. Ted uz mam skoro vse na dodelani interieru a tak prijde na radu exterier. Vic info najdes v jejim vlakne Upraveno Leden 29, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Aha, tak to jsou jen takový "nepodstatný" věci, já jsem myslel, že jsi měl problémy při nákupu, nebo na tebe šili nějaký podraz a tak! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Aha, tak to jsou jen takový "nepodstatný" věci, já jsem myslel, že jsi měl problémy při nákupu, nebo na tebe šili nějaký podraz a tak! ne ne Mišely byly to jen tady ty prkotiny s prodejsem se super jednalo asi nejlíp co jsem pochodil po salonech škoda ve městě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Tak Octu jsem trošku více včera projel od 21 hodin směr Ostrava->Třinec->Ostrava->Praha->Ostrava příjezd dneska 7:30 najeto 865km cesty byly super až na některe chuje co neumí vypinat dalkače :lool: v protisměru... jinak spotřeba 5.6-5.7 při 120km/h + ...... jak kdy bylo šlapnout (ale cche to Tempomat :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Libore pekna spotreba :lool: A tempomat to chce urcite. Ja ho chci taky a jeste jsem se k nemu nedostal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Libore pekna spotreba :lool: A tempomat to chce urcite. Ja ho chci taky a jeste jsem se k nemu nedostal :) Ja jsem mel mit tempomat v prosinci byl jsem dokonce domluvny s Vašou ale bohužel penize musely zase někam jinm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Ja ho mam slibeny od Jeziska ale jeste jsem se k tomu nedostal :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Ja ho mam slibeny od Jeziska ale jeste jsem se k tomu nedostal :lool: Jak tak uvazuji tak taky jsem ho měl slibený od Ježíška :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.