Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Marku musíš opartně! Ručičky se nevydloubávají něčím ostrým, budeš je točit ve směru hodinových ručiček a tlakem k sobe dokud je nevytáhneš, pak zapneš klíček ať se motorky vyrovnají do pozice nula 2x-3x zapneš a vypneš klíček bez ručiček, potom nasadíš všechny ručičky do pozice nula a ustavíš. Zase několikrát zapneš klíček a ustavíš nové. Pokud jsou ručičky z pasata CC s jinýma paticema než origo, tak to Ti pak neporadím.

Odkaz ke komentáři

Díky za pochvalu, snažím se auto udržet v čistotě a dobré kondici i když je to těžké jak časově, tak i díky dvěma malým dětem které máme. :rolleyes:

Jinak jsem autu letos nadělil pod stromeček nové Osramky Night Breakery Plus a těsnící gumu z Tourky pod zadní lištu SPZ. Po sundání lišty jsem našel to, co jsem tušil (odřený lak až do plechu, ještě že to nebylo rezavé). Tak jsem to ošetřil a namontoval gumu. Snad bude klid. Jinak pěkně blbě se mi to samému montovalo - jak lišta, která by se asi měla taky dát nová s modifikovaným tvarem z Tourky, tak i ten vnitřní plast šel pěkně blbě namontovat zpět. Ale nakonec s pomocí taťky jsme to zmákli. :palec: Je lepší když tu gumu jeden z vnější strany rovná a druhý zevnitř dotahuje.

post-502-0-71017100-1325281909_thumb.jpg

post-502-0-56754000-1325281922_thumb.jpg

post-502-0-38386100-1325281932_thumb.jpg

post-502-0-78443000-1325281946_thumb.jpg

post-502-0-71879000-1325281956_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No moje první Night breakery mi vydržely cca 7 měsíců, pak jsem měl asi půl roku obyčejné žárovky Narva a rychle jsem se zase vrátil k Osramkám, protože v noci a za deště je to obrovský rozdíl.Teďka tam mám ještě starou sadu Night Breakerů asi 10 měsíců (cca 15 tis.Km), takže čekám kdy vyplivnou. S těma novýma Pluskama ještě zkušenost nemám, pak určitě napíšu jaké jsou. Měly by mít právě prodlouženou trvanlivost, tak jsem zvědavý.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak zase 15 tis Km ujeto - proběhla údržbička: olejíček, filtříky, pro jistotku jsem dal nové žhavičky a zase na chvilku klid. Jezdil jsem ale v klidu jen pár dní, po necelých 8-letech se s námi rozloučila původní baterie Varta, čest její památce, sloužila dobře ! :rolleyes: Nahradila ji nová Varta 75Ah, 680 A. To je jiná šťáva ! :palec:

post-502-0-01629800-1328602773_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tentokrát byl hlavní pomocník doma - byla nemocná ! :angry: Tak proto mi to tak dlouho trvalo ! :) Ještě bych měl vyměnit chladící kapalinu, ale teďka v té kose se mi nechce-v garáži mám ololo nuly. Termostat mi už pěkně blbne (teploměr mi poskakuje nahoru dolů), asi budu muset pořádně zatopit v garáži a udělat to najednou. Slyšel jsem, že nové termostaty jsou taky pěkně o štěstí. Někteří jich "pár" vyměnili, než našli ten pravý ořechový !

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ještě jednou díky všem za gratulaci, jo jo, jsem beran jako hrom :lool: .

Jinak jsem se konečně dostal na výměnu teplotního čidla, super přístup k čidlu, musel jsem sundat filtr box abych tam trochu viděl. Vytáhnul jsem čidlo a hned jsem tam vrazil nové. Říkal jsem si:"Paráda, vyteklo pár kapek". Až pak jsem si všimnul, že mi tam zůstalo staré těsnění, takže to nešlo zajistit. Takže znova ven, vyloupnout těsnění a dát zpět. Vyteklo mi 3/4 litru kapaliny, poslintané všechno okolo, no mňamka jak hrom. Čistil jsem okolí půl hodiny. Můžu doporučit !! :palec:

Ale je fakt, že teploměr chodí tak jak má, takže spokojenost ! :rolleyes:

post-502-0-42923400-1334561094_thumb.jpg

post-502-0-29512700-1334561103_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...