Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Jó srnky jsou nevyzpytatelné. Policajti mi říkali, že za jejich šichtu jsem 6. co měl střet se srnou. Nechápu co ta zvěř tak blbne.

Siimo: koníkama to fakt nebylo způsobeno - jel jsem předpisově ráno do práce na 5 hodin a přijel jsem v 6 :( .

Jinak autíčko odvezeno do značkového servisu ve F-M. Budu mít malou GO - nové díly : blatník, maska, světlo, blinkr; přední nárazník buď opraví nebo dají nový a přelakujou mi i kapotu :wub: . Ta už to potřebovala jako sůl ! Tak snad bude zase holka šik ! :wub:

Nafasoval jsem náhradní auto - Hjondé I30 :wallbash: a já je prosil o fabii. No ale nebylo nic jiného. Na to že to má 99kW, tak je to rozjezdově dost líné a spotřeba nic moc. To manželčin Roomstřík 1,2Tsi je proti tomu pérko. Ale jede to a týden to přežiju.

Tak mi držte palce ať všechno klapne ! Octávkám ZDAR ! :)

Odkaz ke komentáři

Díky, držte palce chlapi ať je Octa zase šik ! Teoreticky by mi měli přelakovat celou kapotu, která byla samá tečka od kamení. Takže v tomto směru by to mělo být k lepšímu. Jinak pravé světlo bude nové a levé bude staré, takže uvažuju o koupi nového plexi a bude se asi péct světlo v troubě, vypreparovat staré plexi a pak měnit za nové. No jsem fest zvědavý jak to dopadne.

Odkaz ke komentáři

Spooky1: Tak s těma světlama si mě moc nepotěšil, doufal jsem že mi prodáš ty svoje :rolleyes: . Zkusím vyleštit do maxima to svoje a uvidíme jak to bude vypadat.

Auto by mělo by být hotovo zítra - t.j. v pátek. Pan Zajíc se snaží, ale mají dílny plné porouchaných Hjondé, tak to trochu trvá. Už se teším jak malý kluk! :wub: A bude nový lak na kapotě, která byla od kamení samá tečka :rolleyes: .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...