Martin_TDi Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Mi se díky Bohu nic nestalo. Volal jsem policajty a Ti pak myslivce. Takže guláš si z ní udělá nĕkdo jiný. No jsem zvědavý jak to celé dopadne, volal jsem do servisu a nemají žádné náhradní auta. Tak asi budu muset jezdit takto.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 to je hnus tohle, taky jsem sestrelil srnu a pak 3 minuty na to druhou...tak doufam ze bude brzo fit :-) to je hnus tohle, taky jsem sestrelil srnu a pak 3 minuty na to druhou...tak doufam ze bude brzo fit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Taky musíš ty koníky krotit jinak ty srnky nemaj šanci utéct :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Jó srnky jsou nevyzpytatelné. Policajti mi říkali, že za jejich šichtu jsem 6. co měl střet se srnou. Nechápu co ta zvěř tak blbne. Siimo: koníkama to fakt nebylo způsobeno - jel jsem předpisově ráno do práce na 5 hodin a přijel jsem v 6 :( . Jinak autíčko odvezeno do značkového servisu ve F-M. Budu mít malou GO - nové díly : blatník, maska, světlo, blinkr; přední nárazník buď opraví nebo dají nový a přelakujou mi i kapotu . Ta už to potřebovala jako sůl ! Tak snad bude zase holka šik ! Nafasoval jsem náhradní auto - Hjondé I30 a já je prosil o fabii. No ale nebylo nic jiného. Na to že to má 99kW, tak je to rozjezdově dost líné a spotřeba nic moc. To manželčin Roomstřík 1,2Tsi je proti tomu pérko. Ale jede to a týden to přežiju. Tak mi držte palce ať všechno klapne ! Octávkám ZDAR ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Noo tak to fakt zamrzi. Drzim palce at mas Octavecku co nejdrive doma. Taky ted resim kam dam auto opravit po tech kroupach. Nemam predstavu jak dlouho jim to bude trvat.... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Díky Kubo, už se na svoji Oktávečku moc těším-už aby byla doma. Já mám dobré zkušenosti s lakovnou u Bártka FM, proto jsem tam dal auto. Ale I u Hellera v OVě jsem byl velmi spokojen s karosářskou I lakýrnickou prací na manželčině roomstříkovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 tak nakonec to dopadne dobřea bude přelakované :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Martine diky za tipy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Týjo, to je pech! Taky jsem asi před mesícem trefil, ale jen zajíce a na autě nic, jen chlupy :-) Tak přeju, ať je z ní zase krasavice, lepší než předtím! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Díky, držte palce chlapi ať je Octa zase šik ! Teoreticky by mi měli přelakovat celou kapotu, která byla samá tečka od kamení. Takže v tomto směru by to mělo být k lepšímu. Jinak pravé světlo bude nové a levé bude staré, takže uvažuju o koupi nového plexi a bude se asi péct světlo v troubě, vypreparovat staré plexi a pak měnit za nové. No jsem fest zvědavý jak to dopadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 No, to je fakt.. Jak vymění jedno světlo, druhý proti tomu vypadá hrozně zašle :( Otázkou je, jestli pomůže jen výměna plexi :( Ale jak Tě znám, tak ho určitě pořádně vyleštíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 JJ, budu se snažit jako vždy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 do trouby to nedávej, horkovzdušku a odlamovák a po obvodu rozřezat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Hm, tak možná že je to taky cesta k cíli. Tys to tak už někde dělal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 já to dělal bez té horkovzdušky :D tatík jedno světlo, já druhé a řežali jsme :) když se to nahřeje tak to půjde líp bych řekl...bez ní to šlo, akorát si musel víc tahat za nůž no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 jak píše košin s horkovzduskou to jde líp,ja si tak dělal oba světla,sice to moc nešlo,protože jsem koupil celý obyc světla a ty nesli oproti těm mojim xenum,ale nakonec se to povedlo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 (upraveno) Díky moc za rady-prubnu to. Začal jsem shánět levé plexi na face model, ale zatím se mi nedaří. Netušíte kde to koupit? Jinak jsem po 5-ti dnech musel vrátit náhradní auto a tak jsem viděl stav svého - no divný pohled . Upraveno Červenec 9, 2014 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 neboj, za chvíli bude jako nová :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Martas obavam se ze plexi budes mit problem sehnat. Jako nahradni dil se to nevyrabi...Par jich měl Marek Smetana (MarenaTDi) ale myslim ze posledni sadu posilal ke mě pro Zavyho... Jo a moje ti nedam... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Někdo srazí srnu,někdo opilého cyklistu jako já ! Jinak hodně štěstí ať dáš Octu brzo do kupy ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Martine a kdy ma byt hotova? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Tak at se s tim pan Zajic dlouho nesere;-)a mas auto rychle hotove:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Spooky1: Tak s těma světlama si mě moc nepotěšil, doufal jsem že mi prodáš ty svoje . Zkusím vyleštit do maxima to svoje a uvidíme jak to bude vypadat. Auto by mělo by být hotovo zítra - t.j. v pátek. Pan Zajíc se snaží, ale mají dílny plné porouchaných Hjondé, tak to trochu trvá. Už se teším jak malý kluk! A bude nový lak na kapotě, která byla od kamení samá tečka . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Luxus, takže aspoň k něčemu ta srna byla dobrá ;) Nakopla tě do lakování dalších dílů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 Tak auto je doma, vypadá to slušně, lakování celkem OK, i když lehounký pomeranč tam je. Až to trochu vytvrdne, tak to zkusím rozleštit. Teďka jsem to jen navoskoval a přebrousil jsem staré světlo. Pomohlo to, ale rozdíl je stále patrný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Nádhera, nakonec ten střet se srnkou byl k něčemu dobrý a ty určité nedostatky jak píšeš, dáš určitě brzy dopořádku a pak se budeš moct jen kochat tou krásou nového předku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Pomeranč z autorizáku? :((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Jo je na kapotě lehký pomeranč. Jinak to vypadá dobře. Na druhou stranu je to 100 a 1 když to srovnám s mým opravováním cca 200 ťukanců od kamení. Co mi vadí hodně, tak ten rozdíl světel jak ve vzhledu tak I ve svítivosti. Asi někde koupím nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Martine na to svetle to je hodne videt. Asi bych taky zvazoval koupi noveho... Uz hlavne kvuli svitivosti... Jinak lakovna super a jak pises proti stavu pred je to urcite lepsi. ;) Tak preju at mas ted dlouho klid a vyhybaji se ti vsemozne problemy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2014 Díky všem za chválu. Levé světlo i blinkr objednány jak jinak než originály. Dneska odpoledne je vyzvednu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.