košin Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 krásná péče Martine a ty kilometry taky :) nové auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 jj, to budou asi ony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 pěkne kilometry, Martine, jen spousta lidi by neveřilo že jsou prave, tak jakoi u moji :D no a davej na sebe pozor snad budeš mit nohu v porádku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Díky, jo ty kilometry k tomu stáří nejsou moc , ale je to realita. Noha bude OK. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Dnešní rychlá akce - ze šmudly zase auto pomocí wapky a pak montáž LEDek do parkovaček a osvětlení SPZ. Dane, ještě jednou díky za LEDky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Mě poslední očista vydržela hodinu . Jinak Martine koukám, že máš parkování dost na těsnačku ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Ledky super,hlavne at vydrzi. Na jaro jsem koupil bejakou kosmetiku z DS tak pak zkusime z te moji udelat lestenku jak mas ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 No taky to nevidím na moc dlouho výdrž v čistém stavu, ale už to bylo na mě moc. Teplota lehce nad nulou, tak wapem a teplou vodou to šlo perfektně. Parkování bych měl komfortní nebýt traktoru,který tam musí parkovat taky. Garáž mám vnitřkem širokou 3,6m, takže auto na jednu stranu, traktor na druhou aby bylo co největší místo na průchod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Autíčko jezdí, funguje tak jak má, tak jsem alespoň taťkovi na jeho Octě vyměnil podtlakové hadičky za silikonovky Samco. Změna chování turbíčka podle taťky: "podstatné zlepšení náběhu turba a subjektivní ztišení hlukově" ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 modrá je dobrá :_)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 9, 2015 Sdílet Odesláno Únor 9, 2015 Taky to mám v plánu, sam sem zvědavej jakej to bude rozdíl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Pokud už jsou hadičky mizerné, tak při výměně za silikonové, je rozdíl fakt citelný, doporučuji ! Jinak jsem si nechal zrepasovat plynové vzpěry 5. dveří a je to nádhera jak to krásně zvedá. Dělá to tu jeden chlapík v dědině kousek ode mě za 150Kč/ks a dává rok záruku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Za 150? To je luxusní cena! Jen mu musíš dát ty původní? Nebo má na výměnu - jako že by poslal nové a já mu pak obratem poslal ty původní? :) Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 To je doost dobré ta repase O tom jsem nikdy neslyšel že to jde. Já teď kupoval nové za 900,- ale musel jsem koupit RS silnější, kvůli křídlu, takže by mi repase stejně nepomohla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 U nás to taky dělá jeden Pán. Jak říká Martin za 150. Dovezl jsem mu svoje staré, on je zrepasoval a pak vrátil a musím říct, že super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Sakra za 150,- nadherna cena ! Honzajs39 A kde to je ? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Já jsem si asi před 5 lety nechal zrepasovat vzpěry u Gorčáka http://www.gorcak.cz/cenik.php a doteď fungují perfektně. Vzpěry jsem mu poslal, napsal na jaké auto patří a za pár dní jsem je měl doma opravený. Pokud bych tam chtěl dát vyšší tlak, tak by to stačilo připsat k tomu typu auta a oni to víc natlačí, takže těm co mají RS křídlo to hodně pomůže, protože nemusí kupovat nové (drahé) silnější vzpěry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HavjaCZ Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Jak píše Konny, tak právě i Martin_TDi a i já jsme to nechávali právě repasnout u Gorčáka (viz. odkaz výše) a naprostá spokojenost Jinak tedy dovezeš své, on Ti je repasuje a zase si je vyzvedneš (nebo pošleš poštou). ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Tak je to tak, pán se jmenuje Gorčák, bydlí v Bílově u Bílovce, denně jezdím okolo do práce, takže to bylo super. V pátek jsem mu dovezl moje a kámošové a včera po práci jse´m si je vyzvednul zrepasované. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Tak to je super, že to máš po cestě a pevně věřím, že budeš spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 JJ, taky jsem to dělal přes Gorčáka. Akorát já mu to teda vezl asi přímo do práce v Ostravě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Dnes jsem si konečně pohrál s vyhřátými a polámanými koncovkami pro osvětlení zadní SPZ. Zase bude snad klid ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 15, 2015 Sdílet Odesláno Únor 15, 2015 Paradni prace :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Dnes jsem hned zapojil trippling, který mi přišel. Vše šlo napojit podle návodu velmi dobře, je fajn že si zde můžu nastavit i počet kliknutí. Tak jsem si nastavil 4 bliky . Jinak jsem začal pociťovat hučení od zadních brzd při brždění, tak jsem to rozhodil a vše vyčistil. Toto je bolest Ziimmerman kotoučů asi hlavně těch zadních - neventilovyných radiálně. U předních se prach natlačených do axiálních dírek může radiálním větráním dostat ven, kdežto u zadních brzd to vydírá drážky do kotoučů. Celkově ty zadní i dost rezavějí. Asi je brzy vyměním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 pěkně ses v tom povrtal :) dneska se stavím na pokec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Víc jsem se o víkendu vrtal v traktoru , na autě toho bylo míň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Sáfra, dobrá práce! Na tom tripplingu mě odrazuje, jak je to zabalený v tý fólii :( Taky jsem o něm přemýšlel ale nakonec asi koupím tu jednotku z Passatu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Trippling je dobra vec, na to si clovek zvykne rychle;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Taky nad něm uvažuju, mám ho ve služebáku a je to pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Si kupte original a je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.