Martin_TDi Odesláno Listopad 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2015 Tak konečně jsem ukecal známého karosáře a dali jsme se do opravy zadních lemů a našel jsem i malé puchýřky na prahu. Takže vybroušení do čista a ošetření cínem. Hrozná práce..... . Nyní lakovna, tak snad se mi lakýra trefí do odstínu. Pak jsem ještě se ještě pustil do malých oprav oťukaných letních kol mých a manželčiných. Celkem to šlo ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 7, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2015 Super prace a udrzba na jednicku jako vzdy.. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Opet skvela prace ! Chvalim :-)Jen ze zvedavosti co bude +-stat lakyra ? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Díky za pochvalu:-). Lakýrník bude stát okolo 4 tisíc. Dělal auto tchánovi a bylo to moc pěkně udělané, perfektně se trefil do odstínu metalízy a nebyly poznat přechody. Tak snad to taky dobře dopadne I v mém případě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Drzim palce aby to s lakem vyslo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Jestli neda lakyrnik epoxidovy zaklad, tak za dva roky lakujes znovu .... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 8, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Moooc pekny! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2015 Ten cín by to neměl pustit dál, tak to čas ukáže.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 12, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2015 Moc pekna pece, jako vzdy na jednicku;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2015 Díky moc za chválu :) . Auto je od neděle v lakovně, lakýra toho má moc - dokončení vypadá to tak na půlku příštího týdne. Ach jo... Já už se tak těším až bude autíčko doma. . To manželčiné posunovadlo je strašně pomalé :D ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Tak autíčko jsem po 12-ti dnech dovezl domů z lakovny a hned jsem se vrhnul na dokončení: ošetření vnitřních ploch Wurterm ve třech vrstvách, dolepení čiré ochranné nálepky na přechodovou hranu a ještě jednou jsem prolil zadní dutiny voskem aby to bylo dle mých představ. Lakýra se do odstínu celkem trefil, na jedné straně je sice trošku pomeranč, ale to na jaře trošku poladím. Hlavně aby ta rez se pozastavila na co nejdelší možnou dobu ! No a nakonec jsem to pořádně umyl, po tom broušení to bylo děsně špinavé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 To je pece:-)doufam ze za 34 let se dostanu taky do faze ze to budu mit tak tip top:-) oko pro detail chvalim:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 21, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2015 Tak ma vypadat poradna pece ! :-) Talhle te to auto prezije covece, slvela prace, jeste jednou supr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Ty si strašnej démon.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Uffff, to je nádhera! Chtěl bych být tvým autem, Martine :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 lakýra se hezky trefil, ani to nejde podle fotek poznat :) kolik tě to nalakování stálo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Díky všem za pochvalu ! :) Jo jo, autíčko je moje srdcovka - další člen rodiny o kterého je stále dobře pečováno. Jinak to hold neumím :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Celkem jsem platil za lakování 4000Kč (oba zadní blatníky + levý práh). Myslím že je to taková normální cena. Jinak o víkendu jsem se dokutálel na 195 000 Km, takže proběhl klasický servis, olej + všechny filtry a jezdíme vesele dál. Klesl mi roční nájezd z 20 tisíc na 15, ale neřeším to. Aspoň holka ještě dlouho vydrží . S chutí si občas užívám koníčků pod kapotou, ale poslední dobou ale jen v malých úsecích, kde vím že není kde měřit, jinak je to o papíry.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 17, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 pěkně Martine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 Udělal jsem po měsíci nemytí malou očistu auta+jsem vytáhnul sedačku řidiče a doma vyčitil. Pak jsem konečně vyměnit rozpadlou hlukovou izolaci na krytu motoru. Za chvíli mě čekají rozvody (už je mám koupené) a začíná se ozývat tlumič vibrací na rozvodech, tak jej budu muset vyměnit taky. Při řazení se mi ozývá lehké vrzání z kulisy, zkoušel jsem to mazat, ale nepomáhá to. Že by ty silonové lůžka byly už vychozené nebo vydřené? Nemá s tím někdo zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 16, 2016 Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 krásná očista Marťo..na těch hliníkách auto vypadá krásně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Ty disky jsou super, měl jsem je chvíli taky a vypadají hezky protože nejsou tolik utopené jak origo :-P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Pěkně ses do toho opřel, ty látkové sedačky musejí být docela peklo na údržbu :D já jsem bral radši kůži :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Pěkná práce panáčku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 17, 2016 Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 No hezky pekne! Rozvody si budeš delat sam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2016 Díky všem za chválu, jo látkové sedačky jsou trochu háklivější, ale díky vodnímu vysavači se to dá zvládnout. A zimní sada hliníkáčů je super, jsem z nich nadšený protože krásně lícují s blatníkem ! Rozvody si sám dělat netroufám, asi poprosím známého automechanika, který dělá ve škodovce a budu mu koukat pod ruce. První rozvody ve 100 tisících jsem nechával dělat přímo ve škodovce a materiál jsem si donesl svůj. Tehdy jsem platil za práci 1500Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2016 Tak včera mi přišel druhý balíček pro mazlíka - tlumič vibrací udělám zároveň s rozvodama a brzdy vyměním na jaře. Vybral jsem Textary a destičky jsou taky Textar ale keramické. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Parada;-) Vepredu mas 280ky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 JJ, nechal jsem 280mm. Uvažoval jsem o přechodu na 288mm nebo 312mm, ale ze starších dílů mám strach a nové brzdy jsou celkem darda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 proč jsi nevzal original, je maj za1450kč nemyslím že by byly špatný ,měnil jsem je za bremba max ty šli do kytek po 2000km uznaly mi je na reklamaci teď je klid B) B) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.