Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Jo jo, ta nízká váha je znát ! Když si vezmu, že moje zimní 15" mají 16kg a původní L+K 16" měly taky 16kg , tak tan rozdíl není moc znát. Až budu mít někde prostor a místo, tak změřím rozdíl ve zrychlení. Gumy jsou úplně nové Dunlop Sport Max RT2 s nízkým hlukem 67db, ale i tak je slyšet hukot od kol, možná to bude lepší až si sednou a dám jim trochu kartáč. :loool:

Dneska se mi podařilo v klidu zapsat kola do velkého techničáku (technik zapomněl dopsat ET :smich: ) a pro jistotu jsem koupil nové bezpečnostní šrouby s kuželovou dosedací plochou. Alespoň pro svůj klid. :) V neděli odjezd na rodinou dovolenou na Slovensko, takže pevně věřím, že autíčko bude poslouchat jako dobře namazaný stroj ! :palec:

post-502-0-83499300-1501852096_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky moc[emoji106]!!! Už jsme na Slovensku, autíčko bez problémů, dojel jsem s pohodovou spotřebou 4,2 po samých okrskách. Příčné nerovnosti jsou při plném obsazení a naložení na 17" v klidu, horší je to jak jedu sám. To se občas ozve rána od zadní nápravy. Možná časem vytlumím plastové podběhy.

Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ten pocit z nových kol znám, prožíval jsem to samý a pořád jsem se chodil dívat na auto :D .

Určitě budeš spokojenej i po ostřejší jízdě, to auto prostě bude sedět. Jen u mě byl ke konci sezóny problém, že mi ty 17" už připadaly malý a bral bych klidně i 18", ale jelikož mám zdravý rozum, tak zůstanou nynější kola, ale bůh ví, jak to bude do budoucna :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dneska se někomu opravdu povedlo mi zkazit náladu.[emoji35] Někdo mi podřel celý levý bok..... Jak jsem to viděl tak jsem byl na infarkt! Ještě štěstí že mám ty svoje patlátka a to nejhorší se mi podařilo zabrousit a zaleštit . Z blízka to trochu je ještě vidět, ale lakovat to nebudu. Asi si koupím nějakou hujdu na ježdění do práce a Octu budu schovávat.b95b49290663dddaf8308b41fee63943.jpgb1757cbc4e2849e34c67bcc249938be2.jpg8ef83f3b6b93c760ffaf9745b9ed78e6.jpg7034cc7c18cffcac3447d8756c99ea84.jpg8cd4247584f6e76ad155a00d952c0fd3.jpg9053db1efdd3e1e12600ef6db7af4f4e.jpg

Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ty lidi jsou fakt svině... To se ti stalo v práci nebo někde ve městě? Asi někdo záviděl nový kola :-/ O to víc jsem rád, že naše Oki stojí spíš na zahradě.. V úterý jsem odebral poslední sádrokarton z garáže, tak už začnu uklízet, aby mohla parkovat pod střechou.. Po těch letech venku už si to zaslouží :)

Odkaz ke komentáři

Bohužel to nevím na 100% , ale spíš bych to viděl na parkoviště před fabrikou a nějakého zakomplexovaného závistivce..... -_- . Někdo ví, jak mi ublížit, podle tvaru to bylo úmyslné nějakou taškou po celém boku. Kdybych věděl kdo to byl, tak bych si to s ním ručně a stručně vyřídil !!! Takové lidi fakt nikdy nepochopím. Musel jsem to vybrušovat celkem dost hrubou pastou a na pár místech je to stejně vidět. Vosk to trochu zamaskuje. :(

Budu usilovat o parkování uvnitř fabriky, po 17 -ti letech bych snad už taky mohl dostat povolení :)

Doma auto je vždy v garáži nebo na vjezdu, tam by to bylo moc okaté.

Odkaz ke komentáři

Díky chlapi, toto nepřeji nikomu kdo má rád auta. Celkem jsem to zachránil, ale je to zase další zářez už v tak bolavém laku .

Ještě se mi ozval lakýra co jsem u něj byl objednaný na opravu zadních pravých dveří (mám tam 5cm flek od špatně udělaného plniče), že je nemocný, takže až v září. No když se daří :) !

Příští víkend to před srazem přeleštím a navoskuju a bude mi líp :wub: !

Kolečka mi stále dělají radost :wub: !!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...