Přejít na obsah

Pneumatiky - kde koupit

Michael99

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, mám Octavii I RS, na které mám letní pneu Matador 225/45 R17 94Y a jelikož už jsou poměrně jeté, chci na příští rok koupit nové. Pravděpodobně bych zůstal u této značky, ale chtěl bych se poradit kde je případně koupit? Záleží na tom nějak zásadně nebo prostě stačí projet seznam zboží na seznamu a kde to bude nejlevnější, tak tam to koupit? Lze třeba i u gum naletět?

Děkuju za radu.

Odkaz ke komentáři

Ja mam vsechny gumy z pneunet.cz a spokojenost, pani na telefonu vzdycky ochotne zjisti, kdy byly vyrobeny. Shodou okolnosti jsem tam kupoval skoro samy Matadorky :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Mel jsem je jako letni 2 sezony (195/65/15), naprosta spokojenost, ted budu jezdit i druhou sezonu na zimnich Matadorkach (taky 15"), taky jsem s nimi nemel problem. A na letosni leto jsem obul dalsi Matadorky, ale tentokrat v rozmeru 215/45/17. Vcera jsem vezl kamarada, ktery chtel vedet, jak auto drzi a jak jede, jezdili jsme po uzavrenym arealu a muzu rict, ze hodne ostre, az jsem si pak nadaval, co to s autem delam... on sam ma Civica Type R a byl HODNE prekvapeny, jak se Octavka chova... jeho prvni otazka byla, co tam je za gumy :D

Odkaz ke komentáři

Už asi od roku 2003 kupuji veškeré gumy na pneunet.cz, protože zatím nikdy jsem nenašel nikoho, kdo by nabízel levněji. Buď do max. 48 hodin dovezou zdarma kamkoliv, nebo, protože to mám blízko, si dojedu osobně a za velmi solidní peníz přezují. Už i část firemních gum objednáváme tady.

A zde pro zajímavost moje pár týdnů stará zkušenost s Nejlevnejsipneu, příspěvek č.73.

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...=5914&st=60

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...