ironpipi Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Takže představím moje nové přibližovadlo, je to jak vidno jedničkový RSo v kanárkové žluti, rok výroby konec 2003, auto má snad vše, co se tam v té době dalo dát...kromě lakovaných dveří řidiče původní stav...Do budoucna nechám dát folie jinak zůstane tak jak je. Další fotky časem přidám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 jako bych viděla Hráběho rsko :( moc hezká a folie budou slušet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Jo moc pekna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 krásná !!!! taky sem si ji vždycky přál ale nějak to nevyšlo... tak at slouží a v origo stavu bude uplně nejlepší:-) no možná nějaky felgy by to chtělo:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Hezke hezke ;) dlsi vyznavas klasiky jak tak koukam :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 No ty kola bych časem asi pořešil (jak se spidery okoukají) celkem by se mi líbili tyhle kola, dát jim novej lak a bylo by to fajnove... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 jj ty by zrovna byly good a hlavně kvalita 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 ty se mi na RS vubec nehodi teda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Taky si mylsim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Co kus, to jinej vkus, kdyby dostali pěknej lak, tak si myslím, že by to nevypadalo zase tak zle:-)Kola jsou ale otázka vzdálené budoucnosti...teď sháním sadu na zimu, koberečky, zástěrky a zimní kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Pěkný RSkoooo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Tak nějaký rychlovky exteriéru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 ty se mi na RS vubec nehodi teda... proč? vždyt RS má nejblíž k WRC:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 ale to neznamena, ze se mi libi na WRC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 ale to neznamena, ze se mi libi na WRC :) no Jendo to mi je jasný že Tobě se nelíběj,ale myslim když je sem dal ironpipi tak se hlavně líběj jemu nee?:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 (upraveno) vzdyt my jsme tady jen napsali s Vladou svoje nazory :( preci to neni jen o tom, ze budu auto bezhlave chvalit, kdyz i "kritika" ho muze nakopnout nad tim premyslet a treba vymyslet neco jineho a lepsiho :) edit: stejne to delam ja... mam napad, tak ho nejdriv teoreticky proberu tady s vama, az pak ho treba realizuju, rikejme tomu treba brainstorming Upraveno Říjen 17, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 vždyt jo já jen aby nebyla nuda:-p 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Moc pěkný autí. Koukám ale že moc nechytli odstín těch dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 pěkná,moc pěkná .....věděl bych co sní...kola bílý speedline atd..... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Ta žlutá na RSu je opravdu parádní, moc se mi líbí :) a k těm kolům z mého pohledu bych zvolil jiný, např. jak už nadhodil škodík, bílý speedline by vypadali suprově, ale hlavní je co se líbí tobě :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Krasavice taky jsem jí kdysi chtěl !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 pěkná, a co plasty v laku nebudou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 Plasty v laku určitě ne, k téhle barvě se mi to nehodí a líbí se mi ten kontrast černá/žlutá. No Speedline se mi taky líbí, i když bych je teda asi nedával v bílé, na netu jsem jedny v 18" našel, bohužel ta cena je zase někde jinde a teď mám i jiný výdaje...No jo, ty dveře bohužel moc netrefili, ty fotky to hodně vytáhnou, v reálu to zas tak moc poznat nejde, nechám to časem přelakovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 suhlas, tie listy do laku nie, tiez mi to nesedi k tejto farbe ! Inak pekna rska :P ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 Tak nějaký alší fotos, v autě jsou už kvůli počasí gumový koberce, který jsem pořídil od Bauraka, takže díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 :o nice ! Ako si s Rskou inak spokojný? Co pocity z jazdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 Ta žlutá je na RSu opravdu fantastická, moc se mi líbí :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Říjen 22, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 závidim šíbr.. to je snad jediný co mi na tý mojí chybí.. jinak pěkná, taky sem chtěl žlutou původně.. :o co se týče kol, tak speedliny když už něco takovýho a láknul bych je do tmava.. na rs-klubu jedny takový prodává i s gumama.. chtěl za ně 17.. stli je ještě má, tak si myslim, že by ještě něco slevil teď před zimou.. to by vypadalo fakt good na žlutý s těma černejma lištama.. líp než na červený.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 Mně se celkem líbí i spidery v černým laku + žlutý proužky, to je teď in:-), ale kola zatím neřeším, líbí se mi tam tyhle... To Giancarlo: Musím říct, že motor je suprovej, předtím jsem měl BMW E36 318IS 103kW a RSo je proti tomu raketa se stejnou spotřebou, jen ten pozvozek trošku zaostává, jinak spokojenost, hlavně kufr jak krává, super výbava a vždycky to bude líbivý auto:-) Jinak každej mi říkal, že šíbr ne, že to zvyšuje váhu auta a že když je tam klima, tak je to naprd, ale jsem rád, že ho tam mám. Jinak dnes jsem koupil u nás v mototechně origo zásěrky - na zimu za 450Kč,- za předek + zadek, čož mě mile překvapilo, při srovnání cen na netu:-)auto s něma nevypadá nic moc, ale účel to přes podzimní a zimní období splní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.