Přejít na obsah

Pipinova OIRS

Doporučené příspěvky

Takže představím moje nové přibližovadlo, je to jak vidno jedničkový RSo v kanárkové žluti, rok výroby konec 2003, auto má snad vše, co se tam v té době dalo dát...kromě lakovaných dveří řidiče původní stav...Do budoucna nechám dát folie jinak zůstane tak jak je.

21256492.jpg

Další fotky časem přidám...

Odkaz ke komentáři

vzdyt my jsme tady jen napsali s Vladou svoje nazory :( preci to neni jen o tom, ze budu auto bezhlave chvalit, kdyz i "kritika" ho muze nakopnout nad tim premyslet a treba vymyslet neco jineho a lepsiho :)

edit: stejne to delam ja... mam napad, tak ho nejdriv teoreticky proberu tady s vama, az pak ho treba realizuju, rikejme tomu treba brainstorming

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Plasty v laku určitě ne, k téhle barvě se mi to nehodí a líbí se mi ten kontrast černá/žlutá. No Speedline se mi taky líbí, i když bych je teda asi nedával v bílé, na netu jsem jedny v 18" našel, bohužel ta cena je zase někde jinde a teď mám i jiný výdaje...No jo, ty dveře bohužel moc netrefili, ty fotky to hodně vytáhnou, v reálu to zas tak moc poznat nejde, nechám to časem přelakovat...

Odkaz ke komentáři

závidim šíbr.. to je snad jediný co mi na tý mojí chybí.. jinak pěkná, taky sem chtěl žlutou původně.. :o

co se týče kol, tak speedliny když už něco takovýho a láknul bych je do tmava..

na rs-klubu jedny takový prodává i s gumama.. chtěl za ně 17.. stli je ještě má, tak si myslim, že by ještě něco slevil teď před zimou..

to by vypadalo fakt good na žlutý s těma černejma lištama.. líp než na červený.. :palec:

Odkaz ke komentáři

Mně se celkem líbí i spidery v černým laku + žlutý proužky, to je teď in:-), ale kola zatím neřeším, líbí se mi tam tyhle...

To Giancarlo: Musím říct, že motor je suprovej, předtím jsem měl BMW E36 318IS 103kW a RSo je proti tomu raketa se stejnou spotřebou, jen ten pozvozek trošku zaostává, jinak spokojenost, hlavně kufr jak krává, super výbava a vždycky to bude líbivý auto:-) Jinak každej mi říkal, že šíbr ne, že to zvyšuje váhu auta a že když je tam klima, tak je to naprd, ale jsem rád, že ho tam mám.

Jinak dnes jsem koupil u nás v mototechně origo zásěrky - na zimu za 450Kč,- za předek + zadek, čož mě mile překvapilo, při srovnání cen na netu:-)auto s něma nevypadá nic moc, ale účel to přes podzimní a zimní období splní...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...