Jump to content

Amoghovic Touránek

amogh

Recommended Posts

Ta šňůrka je jako na vodním skútru, že když vypadneš (třeba tě vysaje vzduch škvírou v okně), tak se vytrhne klíč z zapalování a skútr/auto samo zastaví???

:D

na moji epesní snurku s logem Metrostav mi nesahej .-)

něco obdobného Kačabě visí na háčku u zadních dveří, anebo musíš být spokojený s tuzexovým stromečkem

kua kde co? :-)

Guest Tomas_ek

Ta šňůrka je jako na vodním skútru, že když vypadneš (třeba tě vysaje vzduch škvírou v okně), tak se vytrhne klíč z zapalování a skútr/auto samo zastaví???

:D

ta šňůrka ho poslepu navádí, on se jinak Karel musel vždy dívat na ruku, že se trefil na řadičku :D ;)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

no je to těžký jardo, jak jsem říkal mojí ženě se to taky nelíbí :-(

já myslím že v dnešní záplave žlutejch, modrejch, fialovej, oranžovejch a já nevim jakejch ještě příšernejch barev nejen zrcátek ale i kol apod není na tomhle co vytknout

jak jsi správně připomněl, šedou nemám jen na zrcátkách ale i na všech mřížkách, masce, zadním prolisu v podspoileru a znaku ... tudíž zrcátka si o lak přímo říkali

když se podíváš do katalogu audi tak jsou šedé doplňky dokonce za příplatek a k černé vypadají moc pěkně (zrovna minulej tejden jsem obhlížel nějakou A5)

jasně že by bylo pěkné mít všechno v černý lesklý, ale pro mě to nepředstavuje žádnou míru nápadu ... rád zkouším něco jinak, ale při tom decentně ... proto tmavě šedá

přesně tak, kombinace šedá a černá je super a v našich sférách neokoukaná a jedinečné, auto znám, přesně, zrcátka si o to říkala .....

já pořád špekuluju nad tím mým znakem .... musím něco vymyslet, protože to chci změnu biggrin.gif

A prave, protoze rad zkousis, se chrom lakovat naucis :D :D

Me to prijde dobre, FR i CUPRA od seatu ma tez zrcadla v alu look (tohle je mozna trosku tmavsi, ale na tmavsi barve seda mi prijde dobra!) Za me asi OK!! I ja bych si je strikl do alu hlinik, ale neumim sundat ty kryty zrcatek, spise se mi nad tim nechce laborovat.. :(

hehe, dík :-)

čeče sundání je uplěn v poho, stejny jak u fabky a nejinak to bdue u tebe :-) vycvaknes sklicko a pak uz jenom par sroubku a pouzdro jde ven :-)

jinak šedou určo nechám, jediný co me mrzi je prechod na černou, možná ho ještě zbrousim a prsknu šedou to pouzro proste celý, sice to nebude tak originální, ale čistější :-)