Jump to content

Amoghovic Touránek

amogh

Recommended Posts

tak že bych dal fialovou nebo červenou abych byl cool :-)

Ja se prave bojim vycvaknuti sklicka... Protoze bych nevedel, co pak se cryrmi a vice sklicky... :(

hele já nejsem zrovna šetrnej montážník a dopadlo to dobře :-)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Moc krásný Touránek. Taky jsem nad ním jdnu dobu uvažoval, protože FL Octáva mě moc nebere, ale najít dobrý a vybavený kousek a ještě ke všemu v barvě jakou bych chtěl by bylo hodně vyčerpávající. Nicméně máš krásně upravený decent a měli bychom asik hodně podobné káry :palec:

• 4 months later...

ty jo Jirko, jsem spokojenej moc :-) ani chvili nelituju ze jsem uprednostnil tourana pred OII combi

proste MPV mi prirostlo k srdci, super nastupovani, vyhled, prostornost,ta dlouha palubka a misto nad hlavou - pocit bezpečí. Vzadu to platí snad dvojnásob. Když si pak přesednu na chvili treba do OII, golfa VI, Superba II tak si pripadnu stisnene :-)

Spolehlivosti musim zaklepat, ale zatim lepší nez OI. Mám najeto 187.000 km, turbo, vstriky, setrvák původní. Podělalo se zatim jenom čerpadlo příhřevu (asi 2600Kč), čidlo DPF (1400 Kč), vyměněny desky s kotoučema a žhavičky. Marně ted premejslim co ještě.

Pokud mě něco točí tak oplastovanej kufr, je podřenej jak prase (koberec je koberec). Stejně tak vomlácený zadní tapece kvůli pasům, který se tam neustále motaj a otukaný stříbrný lišty na tapecech (materiál na nic, ale koukal jsem že to je standard u více koncernovejch aut včetně Q7).Taky zavírání pátejch dveří nic moc třeba pro ženu,Touran by si zasloužil motorky.

Jinak tenhle motor na volnobeh obcas trochu zatřepe, ze začátku me to neuveritelne točilo ted jsem nejak zvyklej :-)

• 2 months later...