Kalic Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 taky jsem dával folii, ale Antracit.. můžeš nahodit detail vnitřních rádiusů? tam se mi to trochu potrhalo.. Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Zdravim....mám přesně stejnou barvu jako ty a taky v combi. Jsem zvědavej jak to bude vypadat na autě, nahoď co nejrychleji foto :D Jak se to vůbec dělá s tou folií?? To je nalepovací nebo se to dělá nějakou horkovzdušnou pistolí nebo jak?? Docela by mi to zajímalo a chtěl bych to někdy zkusit. Díky Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 antracit je perfektny s tym som robil kamaratovi fabku dolozim aj foto je to pekne a tie radiusy som nerobil ale ked si to teraz spomneul tak ma chytila chut to ist vymontovat z auta a dorobit to ale asi to necham na zajtra a kde sa ti to trhalo ??? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 taky jsem dával folii, ale Antracit.. můžeš nahodit detail vnitřních rádiusů? tam se mi to trochu potrhalo.. Heh blbo som to precital sorry uz spim pomaly no co sa tyka toho vnutra ako uplna pohoda zajtra to cvaknem za vidna uz je to na aute nic sa mi netrhalo daval som 3M 85 Carwrap cize riadne zohriat a krasne obalujes ako keby si natahoval doslova vodu :D zajtra dolozim ten detail Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Zdravim....mám přesně stejnou barvu jako ty a taky v combi.Jsem zvědavej jak to bude vypadat na autě, nahoď co nejrychleji foto :D Jak se to vůbec dělá s tou folií?? To je nalepovací nebo se to dělá nějakou horkovzdušnou pistolí nebo jak?? Docela by mi to zajímalo a chtěl bych to někdy zkusit. Díky Jasne zajtra bude foto fotil som to ale uz bola tma a len telefonom fotak sa mi vybil a co sa tyka folie je to samolepka a dobre sa tvaruje folia je od 3M myslim ze jedna z najlepsich na taketo veci a a teplovzduskou sa to tvaruje na zahyboch a hranach ide to celkom lahko ale treba trosku zrucnosti inac musim sa priznat ze jeden kus siel do kosa neak sa mi tonepodarilo a nevedel som sirady a ked som to chcel zlepit som to roztrhol tak sal fuc a rezal som novy :P moja mala nepozornost ok.. dík jasne v pohode inac som pozeral tvoje vlakno to si daval ten antracit od 3M??? carbon ?? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 musim kouknout do sklepa jeden den.. mam tam zbytek.. co je to za znacku.. ale je to ta 5-7 leta folie Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 No ok tak dnes som to pofotil ked to je nahodene na aute vyzera to celkom dobre uz sa neviem dockat ked to bude cele cierne :) + je tu par detailikov pre Kalica viac prilozene foto ;) Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 dobrá práce... ;) mě to u těch vnitřních popraskalo :) Jinak jsem na Tebe nezapomněl skrz ten virtual, ale nějak mám problém z té Tvé udělat matt :) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Dik za pochvalu :) snaha bola urobit to co najpreciznejsie aj ked trosku som ju pri nasadzovani odlepil a ten virtual no neva vsak ak by to islo tak posli ak nie tak to proste urobim a bude to na zivo ;) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Ten bílý introš je fakt pecka ! To je fólie nebo lak ? Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Stormiku, kdybys cetl poradne, tak je to folie.. bílý Carbon... :) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Nechtělo se mi to celé pročítat :) ...bílej carbon - to jsou mi ale názvy ;) ..takže lepička. Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 HEHE tak tak presne ale je to huste dobre sa stym robi perfektna vec a ked ta to omrzi tak to strhnes dole a plast je ako novy neporuseny nedoskrabany atd :D Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 Tak hosi prikladam neake to foto z mojej prace ide o fabiu 1,2 benzin 12V motorizacia nic moc ale chcel to trosku skraslit carbonom a myslim ze vysledok je celkom pozitivny :D vsak posudte. pouzita fólia: 3M DI-NOC carbon antracit Odkaz ke komentáři
Jardo Odesláno Listopad 13, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 pecka ... paci sa mi to ... dobra praca ... mozem otazku, je to 3M folia, alebo ta lacnejsia cinska verzia ? ... na tych detailnejsich fotkach sa mi zda, ze struktura toho carbonu nie je tak vyrazna ... Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 13, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 mně se to líbí :D Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 pecka ... paci sa mi to ... dobra praca ... mozem otazku, je to 3M folia, alebo ta lacnejsia cinska verzia ? ... na tych detailnejsich fotkach sa mi zda, ze struktura toho carbonu nie je tak vyrazna ... Nazdar samozrejne te sa mozes a ano je to 3M-ko ja pouzivam len 3M-ko s tym som spokojny ja aj ty pre ktorých to robim nebudem setrit na takej folii kde sa to neoplati je tam rozdiel len par € a to nema cenu vyzera to veru dobre upravil som prispevok je tam presne napisane aka bola pouzita folia ;) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Tak pani dalsia sice malicka ale podla mna velmi elegantna zmena nebavilo ma pozerat sa na cervene tlacitko vystraznych smeroviek lebo mi k nicomu neladi a cierne ma kazdy druhy :) a tak som zafantaziroval a dal som ho do biela :) myslim ze sa celkom podarilo. P.S. tlacitko som nekupoval je to custom made opat len folia nic zlozite dufam ze niekoho inspirujem :P inac perfektne to svieti :lool: vecer urobim foto uplne decentne Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 tak slubene nocné foto Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Nooo tak pomalicky sa hadam bude aj presadat :lool: co na to hovorite ?? skoda superb 2010 plny vybava 2,0 CRD 6st. automat DSG vybavu vypisovat zatial nejdem kedze este nemam ako sa hovori kluce od miesacky doplnim neskor zatim :P Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 CRD to snad neeee :lool: :P Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Taky mám objednanou fólii 3M DI-NOC, jak se s tím pracovalo? Použil jsi aplikační kapalinu/primer? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 CRD to snad neeee :lool: :P ;) hehe neviem ako sa to oznacuje ale je to varj comonrail a diesel tak to ma napadlo prve Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Asi myslel TDI ale to neva. Kolko za to? Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Taky mám objednanou fólii 3M DI-NOC, jak se s tím pracovalo? Použil jsi aplikační kapalinu/primer? pracuje sa s nou perfektne a nie nepouzival som zbytozna vec na taketo veci keby na kapotu a tak to uz radsej poistim ale interiet nevidim potrebu folia drzi perfektne Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 Asi myslel TDI ale to neva. Kolko za to? myslel som presne tento Skoda superb 2,0 TDI CR kukol som na net ako sa to znaci :lool: heh a kolko za nu 20.000€ ako pre znameho ma par tisic km Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 27, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 vím cos myslel, ale to označení mě pobavilo :lool: Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2010 no to mi doslo ale tak co no stanesa mal som pred sebou obrazok BMW :lool: Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 plna palba ? nevypada to ze by tam byly bixeny, pres tu hnusnou imitaci dreva by mela jit hnedle folie Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky