Přejít na obsah

Moja Islandanka

Doporučené příspěvky

Myslim, ze to s tema pruzinama o tolik neklesne, nechci ti brat iluze. :palec:

Ale jinak kolecka to jsou pekny, ja bych do nich sel. :lol:

jasne trosku som to prepisk :lol: ale clovek nikdy nevie mozno bude investicia do celeho podvozku ale pruziny zatia stacia nechcem to moc nizko lebo cesty u nas su katastrofa sama diera vsak Ol@f ich okusil na lunarke :lol:

Odkaz ke komentáři

Ja mam Weitec 35/35. Zadek byl dobrej, ale predek byl opticky vic nad zemi nez zadek. Je to ale tim, ze ma predek vetsi vykroj pro podbeh. Bylo to teda u OI. Ale presne jsem to nemeril, uvidis sam, jak to bude. Nekdo to resil tak, ze dal na zadek silonovy dorazy treba 1 cm, aby se to trosku zvedlo. Takze to bylo treba 35/25.

Odkaz ke komentáři

no takze pri zmene interieru neostali len budiky ale tak som sa do toho pustil ze presiel zmenou cely interier :) pani to dalo prace vsetko otrhat a znova olepit ale je to hotovo je tam folia Champagne alebo inac povedane Cínová a myslim ze do toho cierneho interietu je to najlepsia volba no vsak posudte chalani nozivo je to omnoho krajsie :smich: zajtra sa vrhnem na listy foto bude.

post-4428-1300302866_thumb.jpg

post-4428-1300302881_thumb.jpg

post-4428-1300302898_thumb.jpg

post-4428-1300302919_thumb.jpg

post-4428-1300302937_thumb.jpg

post-4428-1300302954_thumb.jpg

post-4428-1300302969_thumb.jpg

post-4428-1300302987_thumb.jpg

post-4428-1300303024_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dle mého názoru ty kola jsou docela dobrý (když vyloupeš ty znaky BMW).

Polepy folií taky dobrý,ale spíš by si měl řešit to rádio!!!!Píše se rok 2011,a tohle je děs!!!!

Odkaz ke komentáři

No,já bych si myslel že sedím ve favoritu,nehodí se to tam.A vlastnosti?Já si myslím že audience hraje líp,a hlavně changer a nějak to alespoň vypadá.To rádio to tam prostě kazí,podle mě.

Odkaz ke komentáři

tak ono seriovka lezi doma ale je to len stream bez mp3 tak koli tomu tam putoval Alpine a je to jeden z najsilnesich modelov co bol v roku 2009 cize az take stare nieje ide mi hlavne o vybavu pre kvalitnu hudbu toto ma svoj zosilovac 4x65W ale mozno to vymenim ale ak tak za alpine 2DINN :) urcite nechcem seriovku a dalsia vec aspon sa nemusim bat to nechat kde kolvek odstavene take radio kazdeho odradi :) :smich:

Odkaz ke komentáři
no takze pri zmene interieru neostali len budiky ale tak som sa do toho pustil ze presiel zmenou cely interier :D pani to dalo prace vsetko otrhat a znova olepit ale je to hotovo je tam folia Champagne alebo inac povedane Cínová a myslim ze do toho cierneho interietu je to najlepsia volba no vsak posudte chalani nozivo je to omnoho krajsie :) zajtra sa vrhnem na listy foto bude.

Jj, šampaňská jak vyšitá :)

Odkaz ke komentáři
Nemyslel sem to nějak špatně,prostě to kazí dojem.

jasne chapem ako tiez to nieje uplne koser ale sediet a prepalovat vsetky mp3 na cd sa mi nechce :D ale urobim skusku nahodim tam ten stream ako to bude vyzerat foto prilozim

Šulda: zastav sa kludne :D adresa je Brodno 351 Ondro to nasiel bez problemov :)

ViktorMPI: ked ti poviem pravdu dal som to tam na skusku lebo nik tuto foliu nechce a hovorim si co je na nej take zle tak reku urobim test a musim povedat ze na zivo to vyzera dost luxusne :)

Odkaz ke komentáři
Šulda: zastav sa kludne :D adresa je Brodno 351 Ondro to nasiel bez problemov :)

No najít to nebude problém, ale víš jak to bývá v dnešní době. Vážně to zvážím a pokud tu budeš ještě příští rok před sezónou tak se ozvu (letos je mlhavá naděje aby to klaplo), stejně jezdím do SK k příbuzným takže zajížďka téměř žádná :)

Odkaz ke komentáři

no jasne treba sa neako zabavit ked som doma a jasne Ondro myslim na to idem to skusit na mojej O II bez demontaze tak uvidim ako to pojde a ako dlho to bude trvat a jak to bude vypadat

a k tomu stlpku okolo volantu tak uz ma nebavilo pozerat na ten zapraseny plast tak som to poriesil takto :) aspon to nemusim utierat kazdy den :)

Upraveno uživatelem juraj351
Odkaz ke komentáři

no tak to sotva :)

hosi mam jeden vazny problem :) neviem ako je mozne ze nieje bohvie aka zima vecer okolo +3 a ja nemozem rano nastartovat ?? baterka je nova AKUMA kupena v skodovke 74-ka a uz som ju musel hodit na nabijacku lebo po dvoch dnoch vonku som ani neotocil motorom kde moze byt problem ze sa mi takto vybija? nemoze to byt tym ze by bola baterka zla a reklamovat ju? baterku som kupoval min. rok v novembri (listopad) skuste poradit ak mal niekto podobny problem dik

Odkaz ke komentáři

Nedělal jsi něco s elektrikou? Něco, co by změnilo odběr v klidu? Obvykle bývá problém s navi, že se nevypíná, tak jak má, ale tu ty nemáš.

Aby baterka takhle rychle ztrácela kapacitu, musela by mít v pr.. aspoň dva články.

Chtělo by to změřit jí a taky klidový proud.

Odkaz ke komentáři

a kde by mohol byt problem ??? v zlom zapojeni ?? tam sa nieje kde pomylit aspon dufam jedine co nefunguje je canbus cize ked vypnem motor mi radio stale hra ale to vzdy vypinam alebo vyberem panel inac nejde ale uvidim dostal som kus dalej staru baterku co som mal tom ako bezudrzbovu rozobral a dolial vodu bola sucha ako martini tak som ju nabil a skusil v aute toci jad diva uvidime co to urobi za par dni ked auto postoji vonku opakujem ide o povodnu 5 rocnu baterku co bola v aute od vyroby tu novu som zatial vybral a dal nabit ak scucne aj tu staru tak je to niekde v aute ale ak naskoci v pohode tak vydim skor na baterku

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...