davi Odesláno Únor 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 lepka nalepena ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Proč si nezůstal u VW ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 ještě si tak říkám....na tu tvoji oktu by se hodily kola z toho golfa, co si měl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Proč si nezůstal u VW ? Já chtěl zůstat, když sem se rozhodnul ze pude golf do světa tak sem hledal jen vw zase čtyřku s 1.8T takže gti a ty ceny mě odradili když sem veděl že oktu s tímto motorem seženu daleko levněji tak bylo rozhodnuto, nikdy sem oktu nechtěl ale nakonec su rád že ju mám tak jak je, protože nic jinýho mě na oktě nelákalo jen ten motor. ještě si tak říkám....na tu tvoji oktu by se hodily kola z toho golfa, co si měl... Bohužel kola se prodali s golfem na náhradní díli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 Začátkem ledna (213880km) jsem byl na technická kontrole, neprošel jsem kvůli pravýmu přednímu světlu, nefungoval ten motorek co naklápí světlo nahoru a dolů. Jinak emise a vše ostatní v pohodě. Docela me to štvalo taková blbost :-D Ještě ten den sme to s tátem v -10stupních venku vyměnili, měl jeden náhradní, takže děkuju ;-) Hned druhý den sem si zaplatil opakovačku dali mě to.. Dnes už mám nalítáno s oktou cca 8500km, (celekem 216500km+-). Zatím nějvětší spokojenost, prům. spotřeba 8,2, nic se nesere a vše šlape jak má. V nejbližší době jak počasí dovolí přezuju na letní kola, výměna kotouču a destiček od zimmermann, a nový svíčky. A pak už jen šetřit na folie na okna a chip zatím nevím od koho a kde tak klidně nekoho doporučte, jakou máte zkušnost s chipem u tohoto motoru?????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 To si myslím že si potkal idiota člověka. A nebo ne, tak i tak mě sere že dbají na takové blbosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Březen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 To si myslím že si potkal idiota člověka. A nebo ne, tak i tak mě sere že dbají na takové blbosti. JO! Mám podobný názor - idiot člověk když to naklápění zkoušel tak dolů ještě šel, ale nahoru už ne klepal do toho a nic jen divný zvuky to vydávalo. Zkoušel sem to nejak ukecat ale marně, pán se cítil důležitě skoro až rád že na poslední věci sem vyhořel. Řikám jinak vše ok.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Pěkná octáva.. Kola a folie ti schvaluju..!!:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 JO! Mám podobný názor - idiot člověk když to naklápění zkoušel tak dolů ještě šel, ale nahoru už ne klepal do toho a nic jen divný zvuky to vydávalo. Zkoušel sem to nejak ukecat ale marně, pán se cítil důležitě skoro až rád že na poslední věci sem vyhořel. Řikám jinak vše ok.. takych sme mali aj u nas v meste, ale len dovtedy kym nepostavili v meste dalsiu stanicu STK. Teraz uz niesu taky frajeri. Minule ma vobec uz ani neriesili, len to tak zlahka pozrel, nieco premeral a bolo. Vytkol mi len brzdovu kvapalinu ale v pohode nerobil z toho dramu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 JO! Mám podobný názor - idiot člověk když to naklápění zkoušel tak dolů ještě šel, ale nahoru už ne klepal do toho a nic jen divný zvuky to vydávalo. Zkoušel sem to nejak ukecat ale marně, pán se cítil důležitě skoro až rád že na poslední věci sem vyhořel. Řikám jinak vše ok.. Já loni vylítl od STK že jsem měl v osvětlení spz bílé ledky,ten vůl si nenechal vysvětlit že to není modrá žárovka :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Tak jsi ji měl vytáhnout ze světla a ať se pan technik přesvědčí, ne? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 (upraveno) Zdravím všechny, tak venku se konečně udělalo pěkně v nědělu sem umyl letní kola, včera nechal vyvážit a opravit jednu ve které byl hřebík. Dnes nasazeny letní kola origo 16", nabarveny třmeny na modro, chtěl sem zelenou, jenžě tu neměli a moje drahá polovička mě řekla že modrá bude vypadat líp a měla pravdu :-) Jinak gumy 205/55 goodyear eagle jsou na dojetí už aby to bylo jsou hlučný jak prase, v průběhu sezony budu muset dat nový. Jedna horší zpráva, při sundávání levýho př. kola sem uviděl že mám prasklou pružinupřímo v tom uložení pro ni. (viz. fotka)Takže doma se hned v e-schopu obědnal novej pár na předek. Hned jak budou doma a pan mechanik bude mít čas, to nechám udělat. Upraveno Březen 15, 2011 uživatelem davi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 (upraveno) Zdareec ;-) Abych to moje téma oživil, přihodím aktuální foto. Na oktávě se toho moc nezměnilo, na pohled jen folie na všech oknech, vzadu uplně tmavý, řidič a spolujezdec jen decentně tmavší abych neměl problémy na stk apod. Plus k tomu sem nechal polepit i sloupky, ne každej to tak má, podle mího nazoru to líp vypadá, jen můj nazor ;-) JInak nové pružiny ve předu, origo. Komplet brzdy, kotouče a desky Zimmermann. A co mě nepotěšilo, a cena už vůbec ne.. tak náboje a ložiska vzadu pravy i levý, se musely vyměnit-origo. Najeto mám 222500km, jinak v plánu je bežnej servis ,oleje ,filtry, koupit gumy... a ten chip mi pořád vrtá hlavou... :D Upraveno Červenec 1, 2011 uživatelem davi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Moc dobře se Octu staráš , jen tak dál a přeju Ti ještě hodně šťastných Km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 Dikec, musím se starat aby dlouho jezdila. Před pár dny sem ji prohnal cestou do Bratislavi a zpet do Brna, max spokojenost, 4 lidi, spotreba prumer 8,3 rychlost okolo 140-150km/h, parkrát sem se to zešlapnul na 210 jelo by to víc, ale vezl sem kamarády. Dlouhodobá spotřeba je 7,9 teď v lětě i s klimou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 12, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 tak to je paráda :) líbí se mi ty černé sloupky dveří lepil sis je sám ? taky o tom uvažuji nějaká rada by se nenašla :D odřezával si to na autě nebo sis to rozměřil ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 (upraveno) Sloupky se udělali zaroveň s foliema, bez nich by to bylo strašny. Celkem za 4tisicovky, sloupky byli myslím za 6stovek. A byl sem tady http://www.autofolieds.cz/ za dopoledne hotovo, týpci dělaj v garaži ale umí!! Já bych se do ničeho takovýho nepouštěl, to by nedopadlo dobře. Upraveno Červenec 12, 2011 uživatelem davi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 Skoro sem zapoměl, dneska jsem ošetřil všechny plastové a gumové části auta - venkovní. Místo černé měli zašlou šedou barvu. A výsledek super, foto bude.. ;-) použil sem COYOTE Oživovač pneumatik a vnějších plastů http://autokosmetika.heureka.cz/coyote-ozi...plastu/recenze/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 12, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 Davi tak to je parádní cena za 4tisíce :D ale brno :D já Most :) by byla trošku zajížďka no škoda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 oktáva a u ní moje drahá polovička, a vedle kamosova okta tdi 96kw :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 13, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 pěkná (jak octa, tak i druhá polovička) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 Taková drobnost, kouřové blikače.. ;-) a sundání nálepek elegance nad nimi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Jjo, ale blbůstky dělaj celek, a jak potěší :lool: Jinak autí moc pěkný a fajn se o ni staráš, je v dobrých rukou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Dneska přezuto na zimu, orezlý plecháče sem vyměnil za origo kola. Oktávka je dva tydny po servisu, olej Castrol, filtry vzduch., olej., palivovej, a kabinovej. Nechal sem vyčistit a nastavit klapku, plus diagnostika motoru 0 chyb. Podvozek v pohodě, jen tlumiče v předu budou potřeba na jaře vyměnit. NAjeto šílených 227 000km ale pořád ve formě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Zdarec, dlouho jsem tu nebyl tak to musím trochu oživit. V zimě jsem zapracoval na kolech, snad se budou líbit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Nazdar synáčku, máš to pěkný, doufám že pěkná komaxitová kola zařídíš také pro svého taťku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Zdarec, dlouho jsem tu nebyl tak to musím trochu oživit. V zimě jsem zapracoval na kolech, snad se budou líbit :) Už jenom koupit gumy, a uvažuju o nabarvení brzdičů - zelené nebo stříbrné. JInak zimu jsem překonal suprově, nebyl žádnej problém. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Ty kola vypadaji moc hezky. Jsem zvedav na aute. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davi Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Zapoměl jsem na jednu maličkost, takto bych chtěl upravit masku.(bez toho loga rs) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Ty kola jsou pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.