Přejít na obsah

Zimní clona na masku

Petan

Doporučené příspěvky

Používam kartón podobne ako Dodo, ale nie taký vysoký len približne zarovno nárazníka, zakryje prakticky celý chladič..

Pri krátkych jazdách po meste je to určite lepšie ako keď tam nič nie je.. a to ich cez týždeň mám dosť, skoro stále studené auto.. a pri dlhšej ceste mi to nikdy nerobilo problém, nad 90 ručička teplomeru nešla ani raz...

ŠA Ti nikdy nepovie že je lepšie niečo čo tam oni nedávajú... :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o 2 roky později...

Měl bych otázečku ještě k té zástěně. Již ji mám namontovanou a je pravdou, že motor se zahřívá opravdu rychleji. Nicméně by mě zajímalo, samo že od těch co standardně používají zástěnu celého chladiče jako já, jestli při delší trase třeba 200km po dálnici ( cca rychlost 150km/h - motor v zátěži celkem topí ) při teplotě cca 8°C se jim motor nepřehřívá či netropí jiné neduhy. :blink:

Odkaz ke komentáři

A je vam jasne, ze v ty stene je intercooler a diky teto zastene nefunguje?

Ano, ale jestli si mám vybrat teplý motor nebo výkon, tak v zimě beru teplý motor, protože na cestě do práce kterou mám 10km od domu nepotřebuji výkon. ;)

Teď ještě cestuji po dálnici tak potřebuji výkon, tak jsem ji zase sundal, ale jakmile budu zase jen courat po městě tak ji hned nasazuji. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

ja mám samo domo vyrobenú clonu priamo pred chladič :) ešte z OC1 :) zakrýva asi 2/3 chladiča a nemal som doteraz problém s priehrievaním..

síce OC2 ma intercooler pred chladičom, ale asi to nahodím aj tak.. nemyslím si že zakrytím cooleru sa nejak veľmi rapídne ten výkon zníži

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mne minule prisla :)

20131211_170509.jpg

a na aute:

20131211_173441.jpg

20131211_174942.jpg

Prve poznatky

- nesedi tak presne ako kryt masky (chcelo by to zabrusit okraje podla mriezky)

- pozor pri montazi, srobiky su len tak akurat kratke, pri nasadzani mozte lahko kryt prasknut... Musel som si pomoct z druhej strany (nastastie sa mi mestila ruka medzi chladic a naraznik)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...