Jim Odesláno Červen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 no hlavně jsem si ověřil důveru ve stroj a mužem vyrazit na techwebácky sraz na sk a doufám i na zdější ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 a motor si sedá a já objevuju nové věci, ve 4tisiích chytnem druhý dech a do 6 je pěkný zátah B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 To ti to turbo asi zabera ! Neskoro, ale predsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 A první sraz letos za námi 260 km na Slovensko bez problému, kopce sice na 4 a plný ceres, ale už aspoň držíme 100 tacho do nich jen nechápu proč jsou lidi tak alergický, když je chci předjíždět :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MATTESS Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Přece jejich moderní vůz nebude předjíždět starý pekáč! To dá rozum (jejich) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 no ta blondýna pližící se mezi obcemi 70 toho rozumu asi moc neměla navíc mám ten dojem, že se to nesmí ne? bránit předjíždění já jsme rád, že jsem dojel, a pořád se mi zdá že líp a líp chodí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MATTESS Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 To víš, že je zakázané bránit v předjíždění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 nějaké ty dobové proprietky a zítra ještě něco dondat do vnitřku, a namontit sehnané odhlučnění na boky kapes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MATTESS Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Ty záplaty jsem loni našel v garáži a ten teploměr s kilometrovníkem jsme měli v Kilu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 v neděli jsem ještě stihl nějaké ty drobnosti před srazem vymněit za dodat od kolegy získané vytlumení jen doufám že stihnu přeleštit, bo musím v pá do olmiku na poradu skrz projekt :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 detaily robia celok ! Aj ja chcem uz byt v takom stadiu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 MYSLÍŠ STADIUM TĚSNĚ PŘED ROZEBRÁNÍM? dneska jsem se při voskování zděsil, njn celolak volá :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 V takom stadiju som teraz pri octe 63 ! Felda uz je po laku a prakticky hotova. Novy lak je super, len ta praca okolo toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2012 víš jak auto jezdí super, motor je nový, ale kastle/lak už se hlásí o slovo, chvili jsem přemýšlel, že by šel rozebrat ted po stk, ale ještě udělám nápravy a po další už musí no jinak cestou na sraz mě fakt dělal jen radost, 2ka jde do skoro do 6, 3ka do 5 a 5ka drží terení vlny bez ztráty rychlosti to ještě cca za 16 l při 230 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 a starty, hned na potřetí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2012 njn, to dělá ten dodatečný filtr, nebo bych nesměl být liný mu jít nacupovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2012 tak a můžeme zase 2 roky jezdit opět koroze budky a nově koroze ramen s pozn bez vlivu na funkci(ještě že ne rostlináře :D) no náprava už je skoro celá nachystaná druhá, ještě přes zimu vyšetřit na papučky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 kdo nepozná rozdíl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Že by se dělala očista a leštění :o převodovky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2012 no rezervní převodovka, se vyčistí, zaveze na repas a pak konečně bude na jaře výměna zadní nápravy a spojím to i s přev. přední náprava ještě chvilku počká no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 byla tam sama, pod modrým přehozem v té tmavé místnoti, neodolal jsem a strhnul jsem ho z ní a kochal se chvíli pohledem na ty ladné tvary, pak do ní vklouznul, pěkně ji rozdráždil a protáhnul takže místo vytahování baterky jsem si dal 10km rapidem, ale proč to říct jednoduše :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Toto znám :) , asi před měsícem jsem po roce sundal plachtu ze zděděné Š105 (užovka) a projel jsem se a moc jsem si tuto jízdu užíval , je to prostě úplně něco jinýho než sednout do dnešních aut... ;) . Teď už je zase pod plachtou, která se sundá až na jaře, až bude teplo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MATTESS Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 Taky jsem v neděli neodolal a vyjel na poslední projížďku. Ještě nebylo zazimováno, tak jsem toho využil. Dal jsem si 30km a zazimoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 nemá někdo tipa jak vyglancat převodovku? od největších nánosů bordelu je očištěná, ted už jen zbávají záhyby atd, a rád bych ji dostal do stavu lesku, možná i přestříknout klarlakem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Carlan, nech pusobit 5 minut a wap ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 to uz prave po arve je, potrebuju neco co to ozivi, zkousel jsem 1000 šmirgl, ale stejnak dela vrypy, tak nevim jestli nejakou brus pastu nebo tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Jo tak, tak v tom případě zkus Silichrom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MATTESS Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Silichrom není na hliník vhodný. Pokud leštit, tak pastou na hliník. Já používám P21S, co mají třeba u Ungra. Ale vykašlal bych se na to. Čistý hliník nepůsobí tak "pouťově". A stejně převodovka časem začne propouštět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Mno neviem ci tam silichom pomoze ale zaujima ma to. Ako sa docieli, ze ze blok po renovacii vyzera ako novy. To sa niecim prelesti ci ako 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Podle mě to nemá cenu leštit, protože po měsíci používání nepoznáš, že jsi ji vůbec leštil!!!, ale pokud si s tím chceš dát tu práci, aby chvilku vypadala pěkně, tak použít buď silichrom nebo nějakou brusnou a leštící pastu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.