miata11 Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 zde je člověk od Prahy tuším boleslav nebo mělnik co se tím živí a je šikovny. http://www.autohificlub.cz/forum/10/145890...on-na-bixenon/0 ICQ: 220945944 Telefon: 608818171 WWW: www.bixenony.com 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 tak to je pecka.. nastavec kridla i lampy.. ted ta maska neni jak pest na oko, ale s tema lampama s lizem super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 mischicka : ten nastavec je takove zakonceni od te strechy . Zadek bych chtel taky jeste dodelat,asi difuzor a zatmavene lampy ... miata11 : diky moc za odkaz,to se mi moooc libi,takhle bych si predstavoval ty svetla,vypadaji moc pekne. Zkusim se s nim zkontaktovat,a chci do toho jit chjetjov : Diky moc,tvoje okta se mi taky dost libi . Musim nekoho sehnat, kdo by mi to pekne nafotil dakie / kalic : diky hosi , uz se mi to taky zacina libit,ta samotna maska nebylo nic moc,ale ted uz se mi to libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Na tom nástavci je moc vidět, že tam je přilepený, to se mi na něm nelíbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 jako ja tam nikde nevidim lepidlo . Nebo znas jiny zpusob jak ho pridelat ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 rekl bych ze je to mysleno tak ze mu to tam nesedi jako nadavek a neslo o technologii pridelani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Děkuji, přesně tak jsem to myslel. Samozřejmě, že tam nikde nekouká lepidlo (nebo to aspoň není z té fotky poznat) ale i z dálky je vidět, že tam ten díl je doděláváný, neb kdyby to byla origo součást křídla, byly by tam jiné přechody, nebyla by třeba taková tloušťka, prostě by to celkově designově víc ladilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 docela brutal ale to znamena na to mrskat nejmin 19ky, nevim ted co mas za kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mexo Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 http://aukro.cz/pravy-predni-svetlomet-sko...51.html#gallery http://aukro.cz/levy-predni-svetlomet-skod...52.html#gallery 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Děkuji, přesně tak jsem to myslel. Samozřejmě, že tam nikde nekouká lepidlo (nebo to aspoň není z té fotky poznat) ale i z dálky je vidět, že tam ten díl je doděláváný, neb kdyby to byla origo součást křídla, byly by tam jiné přechody, nebyla by třeba taková tloušťka, prostě by to celkově designově víc ladilo. Mozno by sa ti viac pacil ten orginal z RS+: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 mischicka : jasny, chapu te, nejdriv sem misto toho nastavce chtel dat jenom cernou folii... ale to uz je jedno. mexo : ale to jsou klasicka svetla nee?? Ty nebudou zatmavene,je to spis jen cernobila fotka :lool: vittorio : ted uz tam mam 19" ty Tomasony ,ale premyslim,jestli by se tam nevesli 20" s profilem tak 30 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mexo Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Je to mozne :) Videl som to v diskusii na inom fore. Skoda, ze nie je taky original, ved to je len vnutorny plast inej farby. Zvlast ked clovek vidi, ze u Fabky to ide... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Mozno by sa ti viac pacil ten orginal z RS+: RS+ koncept vypadá lépe, tedy alespoň podle fotky. mischicka : jasny, chapu te, nejdriv sem misto toho nastavce chtel dat jenom cernou folii... ale to uz je jedno. Jj, fólie by možná byla lepší, ale chce to vidět na živo a ne jen soudit podle pár fotek na fóru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 jestli to ma michal od benetu tak je to uplne stejnej kus pac verzi pro skodovku na RS+ predFL delal benet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 je to primo z Benetu,a jiny mi ani nenabizeli,akorat nabizeli mi ten samy ale v karbonu za 6900Kc . Ja bych to asi neresil,nalepeny to tam uz mam,a me se to libi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 (upraveno) Martyp : óó dekuji Neni zac,je to fakt pekny.. A jak se tu ted resi,jestli nastavec kridla takovej,nebo makovej..Ja bych neresil..Kdyz se ti to prstane libit,tak vemes cernou folii a dotahnes to az do kraje a bude.. :) Upraveno Květen 25, 2011 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Martyp presne tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Mně se to líbí. Mít krátkou tak to tam dám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 jestli to ma michal od benetu tak je to uplne stejnej kus pac verzi pro skodovku na RS+ predFL delal benet ale benet urobil 2 verzie toho nastavcu na kridlo - jednu pre seba na predaj a jednu na RS+ (podobne su aj 2 verzie predneho spojlera)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Protoze nesmeji prodavat primo to,co udelali na RS+, pac Skodovka na to vlastni prava..takze museli udelat maly zmeny,aby to mohli vydavat za svuj vyrobek a nasledne prodavat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Tak dnes jsem dal sani od KNka a docela mazec , jak to ,,sici" do toho filtru . Jen bych se vas chtel zeptat,mel jsem tam orig sani + ten nasavac karbonovy viz foto , ted jak sem dal to KNko tak mi tam chybi jeden plastik na vedeni vzduchu k tomu filtru. Koukal jsme do etky,a nak nechapu ktera ta cast mi chybi . Tak jestli byste mi mohli poradit,dyztak orig cislo toho plastu . Dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Co uděláš s tím karbonovým RAM air boxem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Protoze nesmeji prodavat primo to,co udelali na RS+, pac Skodovka na to vlastni prava..takze museli udelat maly zmeny,aby to mohli vydavat za svuj vyrobek a nasledne prodavat.. Presne to som si myslel aj ja...tak preco kopacek predava 2 verzie? Ci tu druhu mu robia v Cine? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Myslis Kopacek,ale na webu superskoda.com? Bude to tak,jak rikas,je tam primo difusor,co mam ja, Ol@f,Doli,Jurach mel atd,proste primo ten od Benetu a pak ten druhy,ktery je "jeho" vyrobek,resp si to nechava delat nekde v Cine,nebo na Tajwanu,nebo kde...A koukam,ze rozdil cen tam je 90€..Dobre se snazi na tom varit chlapec a ma vic napalenej cenove ten svuj.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Co se mu ale musí nechat, má největší sortiment... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Co uděláš s tím karbonovým RAM air boxem? Jeste nevim,ale zatim si ho necham. Nevim totiz,jestli mi to nebude blbnout s tim KN sanim,kdyz jo,tak tam zas vratim ten orig kryt s tim karbonem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Nebude to blbnout.. Tohle KNko má známý na GTIčku a já mám dost podobné od Neuspeedu a v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Tak, nebude :-) Pošli RAM box do světa :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Nevim,nevim.. To sani uz mam dil,uz jsem ho mel na aute loni. Prave mi to s nim zacalo blbnout,tak sem tam vratil ten orig kryt. Tak uvidim jestli to bude dobry,tak pak bych ho vyslal .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 ake by mali byt problemy s tym KN? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.