Přejít na obsah

Poradna lité disky a pneu

jirka.k

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
jaké pneu, asi 225,

1 cm podložka sice existuje, ale kolo ti pak drží jen na šroubech a navíc není vycentrované, protože tahle podložka nemá střed,

sám jsem to řešil, ikdyž na jiném autě, ale to je stejné jako Octa, v základu 7x17 et 54,

myslím, že et 45 by byl podle mě ideál, ale ty to chceš zřejmě víc ven

samozrejme museli by ist dlhsie sroby, pokial bude problem tak stacia 0,5cm podlozky vzadu a predok zostane nedotknuty. Len to by asi blbo vypadalo predok zapusteny a zadok zarovno blatnikov....?

Odkaz ke komentáři

Jsou speciálně udělané na zadek.. na zadku je větší trn než vpředu. Na předek nemusí být tak speciální 1cm podložka.

Já je nevyzkoušim protože 8,5x19 ET40 by bylo na zadek už asi moc, chci si ted koupit 5mm od SSC a uvidim jak to vyjde. ET45 by mělo být OK místa je tam celkem dost. Nechce se mi vyhodit 2k jen na zkoušku.

Odkaz ke komentáři

Kua chlapi to je bordel, když se mi něco líbí tak s tím budou problémy :lol: Už teď mám hlavu nafouklou jak pátrací balón, ty voe to je rozměrů jak namr...... kdo se v tom má herdek vyznat, ale už sem se konečně rozhoupal a podíval se co to všechno znamená a hlavně to ET protože sem si s těch ET připadal jak “ET volat domů“ :)

Odkaz ke komentáři

jj, je to práce správně vybrat, já to měl složitější, že jsem neměl auto, byl jsem za kokota, když jsem na parkovišti u prodejce vytáhnul metr a vodováhu, měřil jsem zapuštění origo kol do blatníku, abych se dopočítal, jak na tom budu s mým vybraným ET,

ty co jsem dával jsou 7,5x17 et 47,

7,5 jsem chtěl schválně pro gumy šířky 225, 7 je úzké a dělá nepěkné boky na pneu

et 47 mi vyhovuje, kola budou vpředu 3 mm zalezlé vůči lemu blatníku, vzadu více :)

Odkaz ke komentáři
dyť Borbety mají přímo TL na všechny rozměry, víc bezproblémový to být nemůže

Jasně, to byl jen takovej šprým. Já spíš budu řešit kolikátky protože mě se nelíběj průměrově velký kola takže dilema bude jestli 15“ nebo 16“ a z jakejma pneu. 17“ jsou už na mě velký, 18“ a 19“ je pro mě extrém

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...