Přejít na obsah

Poradna lité disky a pneu

jirka.k

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak jsem si to tu pročetl od první až do poslední stránky a pos...l bych se z toho uředníka u nás. To snad si to auto zaregistruju v Německu.

Chtěl jsem si dát na II RS 19 kola , ale nevidím to nadějně.( Galardo, Bentley,Porsche, Audi,Mercedes )

Moje otázka měla být původně : Máte někdo 19 na autě? (koukám asi jen Vassek)

Jaké max. ET může být při 19 kolech?

Odkaz ke komentáři

pri kazdom disku,pri kazdej znacke je to ine,treba si na to davat pozot,napriklad 8Jx18" ET35 od BBS,nemusi byt vzdy to iste ako napriklad ten isty disk od OZ,vzdy zalezi aj od toho aky je disk v priereze,niektory ma limec,niektory nema,niekto ma stred disku sirsi,niekto uzsi,treba vzdy pozriet dane TUV na konkretne auto a konkretny rozmer,preto napriklad v nemecku nezapisuju do TP rozmer,ale KBA cislo,cize cislo konkretneho disky,ja len napriklad nechapem,preco ked mame v zakonoch napisane ze musime akceptovat vsetky certifikaty a pod z inych EU statov,preco je to dodatkom zmenene na to ze to nie je mozne! birokracia ako svina! na slovensku existuje iba jeden legalny sposob zapisu,uradny preklad TUV do slovenciny(cca 20€/strana),administrativna STK (15€ tusim),ziadost na odbor dopravy (6€ tusim) a je to tam,ale dost to zacinaju kontrolovat a fotit,takze schvaleny vzdy len jeden typ disku,tak by to malo aj byt,ale nie tak draho,mal by sa na to spravit nejaky jednotny poplatok a bolo by to fajn

Odkaz ke komentáři

hmmm :( to by mě zajímalo Vasku jak si přišel na to svoje správné ET. Koukám máš různá ET asi zima a leto předpokládám.:D

O kolik máš ty sníženo?

Tak to je asi na větší rozborku. Standard origo je ET 51. Dočetl jsem se tu že cca ET 38 je minimum aby to nedrhlo o blatník. Když zase vemu větší ET tak kola budou zase moc zalezlá. To je ale laborování. To je doooost složité najít si kola OEM který se mi líběj a ještě mají to "správné" ET. To je na debatu u piva nebo u auta :pivo: Tak to teda nevim, něco koupim a ono to tam pak nepůjde.

Odkaz ke komentáři

Pěkný pěkný. Brzdy hmm.. 215 na 8,5 na té fotce?

Nějak to nechápu když bude kolo přečuhovat ven o 2 cm tak přece musí drhnout ne. To propruží z zatáčce nebo se to zhoupne přes horizont a musí to zákonitě narazit na blatník. Já tomu nerozumim asi nějak. Nějak to vzdávám ty kola budu muset s váma někde pokecat na srazu.Dyt Němci tam cpou i 20 jsem koukal (Bentley mercedes AMG) ach joo o o

Odkaz ke komentáři

Takže asi tam dám nejdřív podvozek co tady zatim vedle mě leží. Budu jezdit zatim. Zkouknu kolik je tam místa s těma Neptunama nějak to oměřim vypočítám a zase budu hledat kola 19 které by se mi líbily. A když by to byly 18 pomůže to nějak, asi ne co, je to o ET a o šířce pneu jak je navlečená na ráfku. Bud je rovně nebo do A a tím lépe zalézá do blatníku. :lool: :lool: :lool:

Co se dělá s těma podběhama to se vyhoděj ty plasty a nějak se to tam vyvaří z jinech plechů? :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...