Přejít na obsah

HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth


Doporučené příspěvky

zdravím vespolek,

koukám že se to tady točí kolem mého problému ale jednoznačnou odpověď jsem nenašel nebo přehlédl...

 

Mám v autě (rok výroby 2007 maxidot) BT jednotku s označením 1Z0035729B která nepodporuje A2DP profil což mě trošku mrzí.

Chtěl bych proto nějakou jinou jednotku která by fungovala bez problému s mým telefonem (HTC One X+ potažmo HTC ONE M8 tudíž android) a i s maxidotem a columbusem jako funguje tato. Co se týče telefonování tak tato jednotka 1Z0035729B kterou mám funguje velmi dobře včetně telefoního seznamu, seznamů volání atd. Toto je pro mne prioritou tak bych chtěl zachovat tuto funkčnost a jako bonus pokud by bylo možno A2DP...

 

Teď k samotnému dotazu, může mi někdo ze zkušených poradit co by bylo potřeba abych v autě rozjel i A2DP??? je mi jasný že jinou jednotku ale nevím jakou a případně co by bylo dále potřeba. Díky za rady :)

Odkaz ke komentáři

Osobně bych to nechal tak jak je a dal si raději práci s tím si nakopírovat hudbu na sd kartu nebo hdd v Columbusu. To párování v jiném autě je pak strašná prdel a nedej bože jak potřebuješ napárovat jiný telefon nebo něco předělat. Pokud vyměníš za jinou jednotku s A2PD budeš ještě tahat dráty od jednotky HF do rádia, protože máš zapojený jen jeden kanál a samozřejmě anténu GSM.

Odkaz ke komentáři

Pánové, řeším takovou malou maličkost... chvíli po nastartování mi vždy hlasitě ani ne pípne, ale tůtne :) v reproduktorech (a mám pocit, že na rádiu problikne nápis "phone"). Mám tam origo handsfree sadu s držákem...bez telefonu. Zřejmě to dělá tohle, když to kontroluje přítomnost/nepřítomnost telefonu, nevím... Dá se to tůtnutí nějak jednoduše deaktivovat? :) Dík za radu.

Odkaz ke komentáři

Ahoj procitam to tu a jsem z toho velmi zmateny (bude to tim ze tomu vubec nerozumim).

Koupil jsem octu 4/2007 1.9TDI, maxidot, stream MP3 bez MF. Mobil mam iPhone 5 iOS8. Co mam koupit, abych mohl telefonovat a prijimat hovory pomoci packy. Je mozne po pripojeni mit zapnutou hudbu, pripadne GPS z mobilu pres reproduktory auta a maxidot?

 

Diky moc za rady

Odkaz ke komentáři

Zdravím, řeším problém s připojení nového mobilního telefonu k handsfree v autě, mám Octavii II facelift, multifunkční volant, maxidot,... přelom roku 2009 a 2010, v autě je od výroby originál handsfree, bohužel nevím typ jednotky (GSM?? jak to zjistím). Do nedávna jsem používal starý telefon, Nokia Asha 300 a vše běželo bez problému, teď, po přechodu na nový Prestigio PAP5044DUO, Android, verze systému 4.2.1., nastal problém. Při párování telefonu s jenotkou mi nejprve maxidot psal, že nenalezl kompatibilní telefon, po přečtení tohoto vlákna jsem nainstaloval aplikaci rSAP V2.5-zkušební verze a problém částečně vyřešen, t.j. maxidot mi vyhledá telefon, zadám kod pro spárování(222244443333....) spáruje se, ale když chci pokračovat dále, už to není možné. Proto se ptám zkušených, co by mohlo vyřešit můj problém? Koupit novou jednotku? Aktualizace software v autě? Stáhnout jinou aplikaci do telefonu? Koupit plnou verzi aplikace rSAP? Varianta vyměnit telefon, nebo snad celé auto je pro mě až ta poslední možnost :D :D Byl jsem u nás ve Veroldu (Benešov), zeptat se, zda se s tím dá něco dělat, a nic neví, zdálo se mi, že jsem první, kdo tento problém řeší :D předem děkuji za odpověď :)

Odkaz ke komentáři

Pochopil jsem tedy, že mám GSM III?Před instalací aplikace mi auto vůbec nevyhledalo mobil, psalo mi- Nenalezen kompatibilní telefon, no a po instalu mi to telefon vyhledá, zadám kód pro spárování na telefonu a nic dále :( koupit plnou verzi není problém pokud by to mělo vyřešit můj problém. Root telefonu? Nejsem uplně znalí, ale google mi říká, že tím přijdu o záruku? Popř co je root telefonu? Děkuji za objasnění :)

Odkaz ke komentáři

Aplikace rSAP trial mi nainstalovat šla, ale změnila pouze to, že při vyhledávání zařízení v autě mi najde můj telefon, po potvrzení se dostanu do fáze zadání kodu v autě a konec. Ještě jsem objevil aplikaci Phonebook, ale ne zkušební verzi. Na Android forum jsem se díval, ale nic, co by pomohlo vyřešit můj problém jsem nenašel. Takže se ptám, pokud si koupím plnou verzi této aplikace, je velká šance správné spárování? Nebo je ještě jiná možnost?

Odkaz ke komentáři

caute.chcem sa vas spyttat ohladom HF original sady v octavie 2 a neoriginal radia... spojim iphon 4 s autom vsetko funguje.aj kontakty aj ked dam volat on ma pocuje ale ja jeho nie..ako keby mni nesiel zvuk do reprakov.da sa to nejak vyriesit? dakujem..

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

ahoj, koupil jsem O2 kombi pred FL, je tam radio bolero (co bylo puvodne nevim), maxidot, volant bez multifunkce. Telefon jsem sparoval s BT (Skoda_UHV), ale kdyz zmacknu na radiu tacitko phone, vzdy se jen udela mute zvuku radia. Jinak handsfree funguje, kdyz vytocim hovor na telefonu, vypne se radio a zvuk i mikrofon funguje pres auto. Prichozi hovor jde prijmout taky jen na telefonu, at jsem mackal na aute cokoliv, hovor jsem neprijal. Jde najak nastavit, aby radio umelo telefon ovladat?

Odkaz ke komentáři

at jsem mackal na aute cokoliv, hovor jsem neprijal.

Co MaxiDot, přes něj telefon taky nelze ovládat? Dej sem kód z HF, najdeš ji pod sedadlem spolujezdce, předpokládám že nebude kompatibilní s Bolerem (to už ti snad odborníci poradí) ale s Maxíkem snad jo. A ještě jakej telefon? Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Chlapi vymenil jsem svou starou GSM II jednotku 1Z0035729 za GSM III 5N0035730b. Telefon mam SGS4 Active (ten by rSAp mel mit) a jedná se o predFL MR2008.

Jednotka mi tel. najde, spoji se s nim zadam pin vse OK. Pak ale navazuje spojeni...
...tak to trva nejakou dobu a pak se vzdaleny pristup k SIM odpoji a spadne to. Muže být problem v tom co jsem se tady docetl ze budu potrebovat novou SIMku nebo jsem jednotku spatne nakodoval?

 

kodovani mam: 0006121 jinak v aute je maxidot, columbus a FL MF volant...

 

Diky za rady

 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...