Přejít na obsah

HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Po dlhsej odmlke znova pozdravujem. Po rozobrati snad polovice pristrojovky, sa mi podarilo dat do povodneho stavu original kablovacku. Diagnostika uz BT jendotku vidi, ale nevie s nou komunikovat, takze prichadzam k zaveru, ze je vadna, a preto to dal predosly majitel "znefunkcnit".

 

Chcel by som sa nejakeho odbornika tu na fore spytat, ako to s tymi BT jednotkami je. Staci mi najst niekde na ebay inu, a pojde to? Ceny sa pohybuju od 50€ do 300€, su dostupne z Passatov, Golfov, Audi, je ich strasne vela a tazko sa v tom orientuje. Napriklad z Passatu sa da kupit jednotka 3C0035729 za 30€. Bude to chodit, nebude to chodit? Kto vie. :(

 

Tych 50 - 60€ za bluetooth handsfree by som ozelel.

 

Dakujem, s pozdravom, nzape.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahojte manžel ma nokiu Lumia 950xl spároval ju s columbusom normálne telefonuje len mu nedokáže stiahnuť telefónny zoznam. V telefóne mena možnosť vzdialeného zdieľania kontaktov. Existuje na to nejaká apka? Máte s tým skúsenosti. Sťahovali mi to cez dve hodiny a nič. Za každú radu ďakujem Octavia2 2008

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Ahoj borci,

sice nemám Octavku, ale toto fórum je asi nejlepší zdroj informací. Nebo jinak. Chodí sem nejvíce odborníků na můj aktuální problém a proto si dovolím sem napsat svůj problém s prosbou o radu.

Koupil Jsem si jetého Yetiho mr2011. Má maxiDOT a Bolero. Bohužel původní majitelka nechala namontovat jako HF takovou tu plácačku od Burry, kterou prodává Škoda jako "BT HF pro dodatečnou montáž". Navštívil jsem tedy autorizovaný servis. Chtěl jsem po nich elegantnější řešení. Integrované ve voze. Komunikující s Bolerem a maxiDOTem. Oni si vyžádali ale jen mé VIN a čučeli do počítače. Pak mi řekli, že mi nic jiného nenabídnou. Už měsíc lovím informace na internetu abych zjistil, že by mělo jít namontovat BT modul pod sedadlo spolujezdce (mám tam jen na něj místo), kabeláž, mikrofon, anténu a nakódovat to. Asi bych to namontovat zvládl a někoho požádal o nakódování, ale já hlavně nevím jaký modul koupit. Nechápu, že jich je tolik. Na ross-tech neustále porovnávám různé moduly, ale nechápu, jak někteří borci jsou schopni předem říct co kde a jak bude a nebude fungovat. Kam pro ty informace chodíte? OK to mi asi neřeknete, ale byl bych vděčný, kdybyste mi někdo posvětili moji domněnku.

Jak jsem psal, mám Yeti rv12/2010 mr2011 1.4 TSI 4x4 Experience. Vytáhl jsem Bolero abych zjistil, že je na něm 1Z0 035 156 G.

Aktuálně jsem ve firmě dostal Samsung Galaxy S7 a chtěl bych koupit modul, který mi toho nabídne nejvíc. Ještě nevím zda je rozumné aby mi chodili SMS do rádia, když vedle sedí manželka, ale třeba to bude OK :wallbash: . Rozhodně bych chtěl hudbu streamovat přes A2DP. Pokud uvidím co tam právě pouštím a můžu to ovládat tak lépe. Samozřejmě volání, ale to od toho asi člověk očekává. Ve voze WiFi bude nový zážitek. Vytipoval jsem si z diskuzí 3C8-035-730-E. Jaký je třeba rozdíl mezi E a D? Jak je to s LTE? Když už WiFi, tak který modul zvládne LTE?

Děkuji předem za užitečné rady.

Hezký den

Petr

 

Odkaz ke komentáři

Jestli se nepletu tad E by melo mit podporu LTE, ale jisty si nejsem... Cojsem slysel tak stejne WIFI v aute skoro vsem blbne... RSAP do auta v dnesni dobe je zbytecnost tak potom staci klasicke HF...

Staci koupit jednotku a kabelaz a namontovat. Plus kodovani, neni to nic sloziteho a na netu je hafo navodu jak na to...

Odkaz ke komentáři

 

 

RSAP do auta v dnesni dobe je zbytecnost tak potom staci klasicke HF...

Mě teda nepřijde že je to úplná zbytečnost když pominu že psaní SMS na rádiu může být stejně nebezpečné a v podstatě stejně nezákonné jako na telefonu tak pořád je tu výhoda značného prodloužení výdrže baterie a zvláště pokud se použije HF s WiFi.

Někomu kdo je za volantem 2 x 30 minut denně to asi nepřijde ale když najdeš za den 600 km a 5 hodin při provozu na dálnici kdy se to co chvíli registruje na jinou BTS tak úspora baterie je obrovská.

 

Dále také kvalita signálu GSM když je vozidlo vybaveno anténou na GSM z výroby.

Odkaz ke komentáři

S7 by měla rSAP podporovat podle toho co jsem našel na netu, nevím ale jestli ho není třeba někde v BT menu telefonu zapnout. 5N0 035 730 A podporuje pouze rSAP a pokud toho telefon není schopen vypíše práve hlášku - Nepodporovany telefon.

 

Jen tak pro jistotu ale mám pocit ze u téhle jednotky to ani jinak nejde, párování s telefonem jsi dělal ( zahájil) přes maxidot nebo navigaci ne na telefonu, respektive rozhraním v autě jsi vyhledal telefon a dal spojit ne obráceně že?

 

Odkud jsi? Máš poblíž někoho komu rSAP v telefonu určitě funguje ?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zdravim,

 

precital som cele vlakno, ale takuto kombinaciu som nenasiel. Mam OII fl, radio SWING, maxidot, volant bez ovladania a mam sadu pre dodatocnu montaz bluetooth (taky maly skredy display na palubke - vyraba to BURY). Chcel by som to vymenit za vstavane bluetooth. Mozem pouzit jednotku 3C8 035 730 B, ak od toho ocakavam podporu iPhone na maxidote (staci ak pojde zdvihnut telefon a vytocit cislo z call listu) a A2DP? Budem potrebovat este nieco ine okrem tej jednotky, kabelaze, mikrofonu. anten a nakodovania?

 

Velmi pekne dakujem. Je to moja prva skodovka, tak ma prosim nelincujte, ak sa pytam blbost.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdravím.

Před asi rokem mi přestala fungovat v autě Škoda Octavia II, MR 2007 (maxidod + multifunkční volant) jednotka 5P0 862 335C. Řešil jsem to tím, že jsem si dal svůj samsung na hlasito a řval jsem na něj. Nyní mám možnost zakoupit jednotku tu samou, ale na konci je "B". Bude to funkční? Stačí jen vložit do držáku, spárovat telefon s jednotkou a nebo to bude vyžadovat odbornější zásah?

dík

Odkaz ke komentáři

Ahoj, pročítal jsem si tohle vlákno, nicméně moc moudrý ohledně BT jednotek moc nejsem tudíž shrnu mojí otázku tak jednodušše jak to půjde.

 

Mám O2 FL (MR 2011). Mám Maxi Dot, Bolero (Delphi) ale nemám multifunkční volant (do budoucna plánuji).

 

Chci BT jednotku (asi GSMIII), která zvládne přehrávání hudby z telefonu (tedy asi Premium), standarně umožní používat telefon přes Bolero a bude samozřejmě fungovat na Maxi Dotu (natáhne si seznam, budu moct vytáčet přes Bolero, případně zobrazí SMS, atd...)

 

Po pravdě vůbec netuším, jakou BT jednotku hledat (vůbec se v těch označeních nevyznám). Jeden chlapík mi jen říkal, že GSMIII umožňuje hlasové povely a je nejmodernější, ale to je vše co vím.

 

Může mi prosím někdo poradit kterou jednotku mám hledat, aby uměla vše výše uvedené?

 

Předem díky!

Odkaz ke komentáři

ufff tak to me fakt zajima jak muze BT chip a verze androidu v SG7 mit vliv na to jestli se informace z BT jednotky zobrazuji na maxidotu a jestli funguje MF volant.

Možná ode mě špatně pochopeno, asi by bylo dobrý vědět co konkrétně znamená po spárování že nekomunikuje a i slovo fungovala je taky o ničem ;)
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...